reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAM!!!
ja już po obiadku,miałam trudny weekend,cały czas goście, w piątek kuzynka przyjechała na grilla i zostali na noc, a wczoraj moja mamusia przyjechała i też zostali na noc, właśnie przed chwilą pojechali, troche się nagoniłam z tym wszystkim, ale teraz ide leżeć, może jakaś mała dżemka. całuski dla wszystkich!!!

reklama
My dziś wylatujemy o 22 na Kos. Będę odpoczywała sobie ile wlezie :-)
Już sobie wyobrażam ile będę miała do czytania jak wrócę za tydzień:-)​

Myszqa miłego wypoczynku i oczywiscie bezpiecznej podróży....my właśnie wrócilismy do odmku i jakos tak nie moge sobie miejsca znależć...moj miś sie smieje,ze oczywiscie forum i mnie nie ma:P
Agawar wiecej usmiechu....:-) nie smutkaj sie tak.....mnie ostatnio brzucholek pobolewa i w ogole mam cos chyba z zoladkiem....zawsze na wieczór mnie tak boli.....ale staram sie nie dołowac....

Myszqa - no to zaszalej jak należy!!

Agawar - nie martw się tak, zrób coś dla siebie i głowa do góry!

Ja dopiero wróciłam do domu, cały dzień od rana na zakupach... masakra, macica mnie tak boli jak nigdy, więc sobie się położe z ineczką i odpocznę a potem muszę obiadek upichcić...

Wiecie co moja siorka miała rodzić w ponad tydzień temu na 11 lipca miała termin i nadal cisza!! Jakja jej współczuję, pierwszego synka urodziła 3 tygodnie po terminie....

Wrocilismy :-)
Nadrobie pozniej co sie dzialo u nas bo narazie nie mam sily, dopiero weszlismy do domku :tak: Było fajnie, wypoczelam, opalilam sie troszke, powstawiam pozniej albo jutro pare zdjec.

Wydarzylo sie cos ciekawego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry