reklama

Grudniowe mamusie 2008

U mnie nic jeszcze nie leci i w pierwszej ciązy pokarm pojawił się dopiero po porodzie, oby i tak było teraz.
1430717ovidfzuuef.gif

reklama
Mi też na początku leciało z jednego sutka, i to przez dłuższy czas, teraz na zmianę z dwóch :)
Wczoraj dostałam prezent od szwagierki z Anglii śpioszki i ręczniczek do kąpieli z kapturkiem mieli mi nie dawać i czekać do porodu, ale nie wytrzymali :) I w ten sposób mam pierwsze rzeczy dla maluszka :)

A mi jeszcze nic nie leci i całe szczęście;-)

Yoka Mariusz nie musiał koniecznie wyjeżdżać,ale nadarzyła się okazja więc wziął urlop i pojechał.Tym sposobem będzie miał całą wypłatę i to co zarobi tam.Dzięki temu spłacimy sobie szybciej samochód i będziemy mieli z głowy.A teraz każdy pieniądz się przyda.Chciałam jeszcze zapytać Cię o ten zasiłek rehabilitacyjny,bo mi też kończy się zwolnienie jakoś około 20 listopada a termin mam na 6 grudnia.Jak to wygląda?Bo ja właściwie nie jestem z jakiegoś szczególnego powodu na zwolnieniu...

u mnie w rodzinie to pierwsze maleństwo:-) więc moi rodzice już od 2 miesięcy gromadzą różne rzeczy dla mojej dzidzi:-)
moje kochanie też niedługo wyjeżdża do pracy do Dani :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie nic jeszcze nie leci i w pierwszej ciązy pokarm pojawił się dopiero po porodzie, oby i tak było teraz.
1430717ovidfzuuef.gif

Dzięki za miłe życzenia;-):-)

A ja zacznę kupować dopiero we wrześniu takie większe ilości rzeczy.
Zaraz jedziemy z mężem odwiedzać rodzinkę. Mamy do obskoczenia 4 rodziny:dry:Normalnie , aż się cieszę:sorry2::-p

Witam mamuśki...ja dzisiaj czuje się bardzo dobrze....zaraz jedziemy do tesciowej na obiadek...a mi jeszcze sniadanko nie zeszło z zoładka....cycuszki dzisiaj suche..hahha buziaczki i pozdrowienia dla babeczek:*:-p

reklama
Czesc dziewczyny
U mnie zadnych kropelek z cycuszkow, i tak jak Yoka28 sie ciesze z tego powodu:tak:
Ja tez zaliczam sie do tych samotnych, moj jest w pracy:-(caly weekend, i caly tydzien tez ma taka glupia zmiane:zawstydzona/y:. Moj maz jest policjantem i obstawia wszelkie rodzaju imprezy, wczoraj byli caly dzien i pol nocy na Love Parade :baffled:wiec dzisiaj sie widzielismy na sniadaniu i znowu uciekl. No ale jeszcze tydzien i jade do Pl, wiec sobie odbijemy:tak:Chyba upieke murzynka z nudow:-DZycze wszystkim milej niedzieli;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry