Dzień Dobry!!!:-)
misia112 ja na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza....znając mnie to nie wytrzymałabym:-)
zapominajka ja początkowo na zwolnieniu musiałam być ponieważ miałam zagrożoną ciążę już po wcześniejszym poronieniu i musiałam leżeć....ale właściwie od 4-tego m-ca mogłabym iść do pracy,ale mój lekarz powiedział że jeśli nie chcę się w pracy stresować i posiedzieć sobie w domu to da mi zwolnienie do końca:-) i bardzo dobrze bo jest lato i musiałabym w robocie siedzieć
a tak odpoczywam sobie,chodzę na spacerki,jeżdżę do mamuni na działeczkę itd...:-)
misia112 ja na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza....znając mnie to nie wytrzymałabym:-)
zapominajka ja początkowo na zwolnieniu musiałam być ponieważ miałam zagrożoną ciążę już po wcześniejszym poronieniu i musiałam leżeć....ale właściwie od 4-tego m-ca mogłabym iść do pracy,ale mój lekarz powiedział że jeśli nie chcę się w pracy stresować i posiedzieć sobie w domu to da mi zwolnienie do końca:-) i bardzo dobrze bo jest lato i musiałabym w robocie siedzieć
a tak odpoczywam sobie,chodzę na spacerki,jeżdżę do mamuni na działeczkę itd...:-)

ale nic dziwnego bo dwa dni przetańczyłam w szpilkach a juz si.ę troszkę odzwyczaiłam od takich obcasów. Ale co tam nogi ważne że wesele było suuper. Już dawno sie tak dobrze nie bawiłam. Była jeszcze jedna ciężarna ale ona tylko siedziała przy stole i obserwowała jak sie ludzie bawią a my z Miśkiem prawie nie schodzilismy z parkietu. Aż się sama zdziwiłam bo ostatnio szybko się męczę. A najlepsze jest to że Misiek nabawił się zakwasów ja ja nie

my tez juz po egipskich wakacjach i mimo że tak bardzo każdy nas ostrzegał żeby tam nie jechać jakos daliśmy radę, czułam się bardzo dobrze czego i Tobie życzę!!!Udanego wypoczynku!!!
buziolki