reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusia Ty koniecznie do nich jedź tyle zapłaciłaś, a oni potraktowali gorzej niż służba zdrowia, nie no to juz ludzkie pojęcie przechodzi, jedź jak najszybciej, może chociaż coś Ci dadzą do złagodzenia efektu, jak juz tak nabroili, a narazie to może napij się jakieś meliski na uspokojenie, może pomoże, albo jakiegoś grejfrutka na obniżenie ciśnienia, no sama nie wiem, żebyś sie tak nie męczyła.

A my się dziś pomizialiśmy z Wikulem:-Dpoprzytulaliśmy na rączkach, pospacerowaliśmy po całym domku, a potem razem się do łóżeczka położyliśmy i moje dziecie odjechało po takim przytulanku i smeranku jakie mu mamusia zaserwowała, chyba mi jednak doskwiera ta samodzielność mojego dziecka, wszystkie mamy narzekają, że dzieciaki same nie chcą usypiać, mamusia się cieszy, że Karolinka sama w łóżeczku usypia, a ja zamiast się też cieszyć to dziecię swoje rozpieszczam, a potem znów narzekać będę, że mi juz samo w łóżeczku nie chce spać:tak:heh
zobaczcie jaki słodziak mój kochany, tak sobie teraz usnął

taaa rozpieszczaj matka rozpieszczaj...Wikus coraz ciezszy zobaczymy czy bedzie Ci fajnie tak bujac takiego slonika:-D:-D:-D:-D:-D
a Wiki przeslodki:tak::tak: Ciacho:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
i zaliczyłam 1000 postów :tak::tak:
brawo:tak::tak::tak::tak:
a powiedz mi kochana, jesteście z niego zadowoleni? i jakbyś mogła to podaj linka do tego wózeczka. Jestem na etapie szukania jakiegoś lecitkiego wózka spacerowego, ale ten co mam jeszcze sobie zostawiam, na zimę chyba będzie lepszy.
jesteśmybardzo zadowoleni, bo jest leciutkim,można położyć dziecko, posadzić no i mało miejsca zajmuje w bagażniku, ale linka ci nie podam poniewaz to ukrainski wozek i kupiony w sklepie na Ukrainie

Do góry