Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak szukalismy w Polsce wozka to pani w sklepie doradzala nam coneco, zaraz poszukam na alllegro i wkleje linkaoj, to szkoda, tzn nie szkoda że jesteście zadowoleni, tylko szkoda że nie dostanę linka, ja już sama nie wiem co wybrać, myślałam może o Coneco... czy ktoś wie czy wózki tej firmy są dobre??
jest to jakies pocieszenie, ale.... dobra nie marudze bo nie jestem na dobrym wątku:-(
Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka)) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze
Kanusia tak pieknie zyczonka pisze, a dzis az 4 solenizantów wiec sie przyłaczam do tych zyczen i wysyłam w sieć buziaki słodziaki :-)
Podpinam się i ja pod te życzonka![]()
STO LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-)
Zdrówka dla solenizantów i solenizantek!!!
100 latek kochane dzieciaczki
i ja sie podpinam do zyczonek.....
Sto lat dla Juleczki, Lenki, Jareczka i Nikodemka.
Przyłączam się do życzeń!!! Wszystkiego najlepszego!! Rużo uśmiechu na co dzień!!
Kanus wybacz się podpinam, ale takie śliczne ze nie można przejś obojętnie
Solenizanci, wszystkiego naj, naj, naj
I wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiajszych jubilatow!!!!Sto lat w zdrowku i slodyczy ciocia Kaja z Mary zyczy
Podpinamy sie pod sliczne zyczonka![]()
wszystkiego najlepszego, wspaniałego dzieciństwa, dużo uśmiechu dzisiejszym solenizantom życzymy;-)przesyłamy buziaki
Tylko się podpiszę pod tymi pięknymi życzeniami bo jakoś nie mam weny tworzyć.

u nas nocka ok, tylko Julci cos poprzestawialo sie i zamiast wstac po 6 to wstala po 5 ale ma to wybaczone bo pozniej pospala do 9.40

Jeju dziewczyny ja dziś znow mam koncerty od rana o nocy nie wspomne:--
-( na noc az musialam dac nurofen w czopku ale nie wiem cos z tym czopkiem nie tak bo co ja go wlozylam to on zaraz sie wyslizgiwal i musialam go w pupci trzymac dopuki sie nie rozpuscil
kurcze z viburcolem takiego problemu nie mialam
wiec teraz rano Maly dostal panadol w syropku bo mi juz brakuje sily teraz spi ciekawe jak dlugo:-
-
-(dzioselka takie rozpalone bidulek moj kochany i cala noc z nami przespal w lozku co go odlozylam do lozeczka to ryk:-
-( paskudne zabki:-
-(
A moje nadal spi ale co jakis czas wybudza sie z rykiem i zaraz zasypia:--
-( bidulek:-
-
-(

Tygrysku nie szczapiaj jeszcze pare godzinek i zebole beda na wierzchu![]()

i ani jednego zębolkaMozna mozna bo ja tez głosuje![]()

moge zrobic tylko ze takiego wozka nie kupisz w Polsce, a co wkleilam to z conecoMamuska a moglabym miec prosbe do Ciebie, mozesz mi w wolnej chwili zrobic zdjecie zlozonego wozeczka????;-);-);-)
Ollcia,rewelacja,ja tez tak chce
!!!!!!!!!!!!!!!!Zrob zdjecie bo tez bym chetnie popatrzylajezu dziewczyny ja wczoraj na solarium byłam po długiej przerwie, nieźle mni wzięło, ale najlepsze, że źle sobie założyłam ochronki na oczy(bo to takie stoźki przyklejane, nie google)i teraz wyglądam jak panda, ale nie z czarnymi tylko białymi worami pod oczamibo buzia cała opalona.
Jak ja się teraz ludziom pokaże, a kochany mężuś tak wczoraj pocieszył, że śmiał się pół godziny jak mnie tak zobaczył i kazał w okularach przeciwsłonecz chodzić, co by się ludzie nie wystraszyli![]()

moge zrobic tylko ze takiego wozka nie kupisz w Polsce, a co wkleilam to z coneco

ale dzisiaja nie nadążam za wami:-