Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nooo mi sie wydaje, ze juz za pozno, ma obklejone sciany w pokoju![]()

a ja mu dziś na złość zrobiłam i poszłam kase wydać
i naklupowałam sobie kosmetyków, bluzkę, Wikusiowi spodenki, tylko teraz żałuje, że jednak o nim pamiętałam i mu tonik kupiłam
on by pewnie nie pamiętał...
dobra koniec tematu, bo popadne tu zaraz w niewiadomo co?
Pyciol hdzie jesteś ja juz od 10minut za drzwi wyglądam czy juz nie stoisz?![]()

daj chwile bo rozgadalam sie na Twoj temat![]()

okej okejm juz widziałam
okej okejm juz widziałam
![]()
i zas musialam dopowiedziec...
PYTIA a jak tam Twoje przeziebienie?

a ja myślałam, że Pytia juz dawno poszła?
a gdzie reszta?

ja ci zaraz usunenie taki diabel straszny....nie ma jak z synkiem...szczerze...i tak przyleci(szybciej niz Ci sie wydaje)
ty tez masz szczescie ze tesknilas...Beciak tez...
no ja jeszcze raz musze to przemyslec...i usune to nieszczesne zdjecie z mojego profilu na nk...chyba ze juz sobie na drzwi w lazience szybciej powiesila![]()

a skad wieszNooo mi sie wydaje, ze juz za pozno, ma obklejone sciany w pokoju![]()

ja czekam na tesciowke bo juz jest w wawieno polazły na urodę modnisie wszystkie no![]()

:-(ja ci zaraz usune
a skad wiesz
ja czekam na tesciowke bo juz jest w wawie:-(
nie no co ty , bron boze, bedzie chyba u kuzynki nocowac, zawsze tak robio rany....!!!!!! tzn ze na noc zostaje?

i za ciorta nie potarfie sobie z tym poradzić, tak mnie ciągnie...i przyznaję pomaga
tylko potem waga w górę, no więc dół, a na doła co...coś słodkiego
no i przy takiej terapii antydepresyjnej to ja niedługo ciucha na siebie w żadnym sklepie nie znajdę,