reklama

Grudniowe mamusie 2008

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)

Gratulacje!!!!

Hey mamusie.

Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.

Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

Super Marzycielko trzymamy kciuki żeby wszystko udało się:tak::tak::tak:
Pisz do nas koniecznie!!!!

Ja poczytalam, ogladam Sopot na TVP2 i zaraz zmykam spac, bo jutro jedziemyna weekend nad jeziorko wiec odezwe sie dopiero w niedzielkę wieczorem, bądźcie grzeczne i oszczędzcie nieobecne z produkcja:-D:-D:-D

reklama
Ze druga:szok::szok:????
Marzycielko,trzymamy kciuki,za te czechy,pepiczkow i zeby wszystko sie poukladalo,a Twoj maz zrobil oszalamiajaca kariere;-):-):-)!!!!
Wstawac spiochy jedne:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i co ,sama tu jestem:szok::szok:??
Chiba:zawstydzona/y::zawstydzona/y:...
Chcialam tylko powiedziec ze mezowy,jak zwykle pracuje,ale my nie bedziemy siedziec w domu,ruszamy w poszukiwaniu krzeselka:tak::tak:
Bo to na ktore sie napalilam nie wypalilo,zamieszczalam Wam linke kiedys..
A nie wypalilo,bo oprocz tego ze mocno designerskie,pasuje mi do kuchni oraz duzego rowniez(;-):-D:-D)to jakies takie chwiejne..
Wiec pakuje kole 10 mala w fotelik,wozek,torbe pakujemy tez i ruszamy "w swiat"..:-D
Ale chcialabym jeszcze raz przypomniec Agatkas,tudziez inne Pyciole,fryzury:ninja2::ninja2:Czekam;-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry