reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczyny.

Jestem właśnie u rodziców w Kielcach, ale niestety internet działa tu w żółwim tempie. Nie mam szans na bieżące czytanie tego, co napisałyście. Obawiam się, że tak będzie jeszcze dłuuuugi czas, no chyba że poprawi się transfer danych i w końcu strony zaczną się otwierać normalnie.

Pozdrawiam Was wszystkie mocno i ściskam...

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)

gratulujemy zebali:-)

reklama
blizniaki a co dajesz małej na noc do jedzenia?
Daję kaszkę 180 - 200 ml taka średnio gestą przez butlę, śpi od około 21-22 do 7-7:30 rano

Wpadłam nadrobić zaległe strony i przy okazji pochwalić się, że ...mamy 2 maluśkie jedyneczki na górze :tak::tak::tak: co daje nam w sumie już 4 zębolki,:-p:-D:szok::szok: choć tak szczerze powiedziawszy to tylko jedna 1 wyszła a ta 2 jest już tuż tuż na wierzchu.
Gratuluję, niezły wynik 4 ząbki, u nas na razie tylko jeden
A wywalić nie wywalimy, bo Cie lubimy

normalnie im starszy tym gorszy:no:
A wygląda na takiego Aniołka grzeczniutkiego:-D:szok::-D

Gratulacje, udanego wypoczynku z rodzinką.

Ja dzisiaj poplażowałam trochę z dzieciakami, trochę nam sie plany pokrzyżowały bo mąż miał z nami pojechać, ale jego znajomy zadzwonił i zdziwiony, ze on jeszcze nie wyjechał, a okazało sie ze wczoraj zapomniał powiadomic go ze dzisiaj ma jechac:szok:, wiec szykował sie na szybkiego i jak zwykle pojechałąm tylko z dzieciarnią.
A po powrocie z plaży dostałam @, ale ulga:-), ciesze sie jak cholera, bo juz czarne scenariusze pisałam w myślach

Daję kaszkę 180 - 200 ml taka średnio gestą przez butlę, śpi od około 21-22 do 7-7:30 rano

Ja dzisiaj poplażowałam trochę z dzieciakami, trochę nam sie plany pokrzyżowały bo mąż miał z nami pojechać, ale jego znajomy zadzwonił i zdziwiony, ze on jeszcze nie wyjechał, a okazało sie ze wczoraj zapomniał powiadomic go ze dzisiaj ma jechac:szok:, wiec szykował sie na szybkiego i jak zwykle pojechałąm tylko z dzieciarnią.
A po powrocie z plaży dostałam @, ale ulga:-), ciesze sie jak cholera, bo juz czarne scenariusze pisałam w myślach
No i widzisz a tak sie martwiłaś :tak:.

Kurcze ale ci mała fajnie śpi :sorry2:, a mój łobuziak to juz wyspany ostatnio o 6:30 :baffled: no i pobudki nocne.

Cześć dziewczyny.

Jestem właśnie u rodziców w Kielcach, ale niestety internet działa tu w żółwim tempie. Nie mam szans na bieżące czytanie tego, co napisałyście. Obawiam się, że tak będzie jeszcze dłuuuugi czas, no chyba że poprawi się transfer danych i w końcu strony zaczną się otwierać normalnie.

Gratulujemy drugiego ząbka :tak:

Cześć Mamuśki, dopiero teraz znalazłam chwilkę spokoju. Uch, ostatnio to na full obrotach chodzę.

Hej
Tak mi brakuje dnia wolnego ... chyba jestem złą matką ... bo chce odpocząć :-(

Co Ty mówisz Agacia, ja to nie mam dnia, żebym nie chciała sobie odpocząć od dzieciaków :-D

hej my juz jestemy w Alpach inny klimat zimno tu:tak: u nas wsztko ok mam teraz chwilke bo siostra pracy maly jeszcze spi wiec weszlam sie przywitac :-D
lot samolotem malemu uplynol na podrywaniu stiuardessy ciagnol ja za spudnice...
buziakiiiiii
milego dnia

Miłego urlopu!!!

Mopek - u nas też problemy ze spaniem w dzień. Pół godziny usypiania w wózku, po największych wertepach, a potem pół godziny spania :no: Aż się boję, co będzie jesienią i zimą, bo Hania zasypia w dzień wyłącznie w wózku i teraz to w ogródku albo przed domem na kaministej drodze ją usypiam, a potem to nie wiem.

Pyciolek - a nocki to u nas tez urokliwe bardzo :-D Co dwie, trzy godziny cycuś. Ja już czasem sama nie wiem, ile razy wstawałam w nocy, bo się gubię. Ale odkładam za każdym razem do łóżeczka z powrotem.

edee, patrysiax - gratulacje kolejnych zębolków. U nas nadal pusta paszcza :-D

Hey mamusie.

Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.

Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

Cześć dziewczyny.

gratulujemy zębolka

Patrysia daj znać jak będziesz w Kielcach pod koniec sierpnia, ja będę w Sku u rodziców 27 do 3 września, może dałoby się zorganizować jakiś kolejny mini zjaździk;-):tak::-)

a Wiki juz kocyk miętoli:-D więc mamusia ma już wolne;-):tak:

Hey mamusie.

Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.

Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

super, gratulacje w końcu podjętej decyzji;-)

reklama
gratulujemy zębolka

Patrysia daj znać jak będziesz w Kielcach pod koniec sierpnia, ja będę w Sku u rodziców 27 do 3 września, może dałoby się zorganizować jakiś kolejny mini zjaździk;-):tak::-)

a Wiki juz kocyk miętoli:-D więc mamusia ma już wolne;-):tak:

Ojej, ale by było fajnie. To się jeszcze jakoś zgadamy, bo planowaliśmy wracać do Łodzi pod koniec sierpnia, ale nie wiemy którego.
Lecę pod prysznic.
Dobranoc. Jutro wesele mojej przyjaciółki :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry