reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam koleżanki

Sto latek dzieciaczki kochane

Reniu, życzę zdrówka dla dziadka.
Olcia tez bym sie wkurzyła, ciekawe jak oni do tego podejdą.
Lilac, no to niezłego psujka masz w domku;-)

A ja musze sie pochwalic, Młoda dwie noce budziła sie i popłakiwała, dawałam smoka i był spokój, no i dzisiaj okazałao się że pojawiła się druga jedyneczka. Więc moja dzielna marudka ma 2 dolne jedyneczki
Nasze ogromne gratulacje dla Malutkiej:*:*:*
oooo, tu pustki a ja chciałam się pochwalić, że ten mój Puchatek kochany właśnie usiadł samodzielnie:-D:-D:-D:-D:-D

Kładę go na brzuszku na podłodze i gadam przez tel, odwracam się a ten gramoli się do siadu i rączki do góry zeby mi pokazać, ze sam siedzi.
A już myślałam, ze się nie doczekam.
Pewnie niedługo i raczkować zacznie jak wasze zdolniachy:-D:tak::tak::-D:-D:-D
No zdolniacha.....BRAWO!!!!!

A my juz po drzemce...a teraz Mari broi jak to na nią przystało....
ZWARIUJE chyba z tym naszym urwiskiem....Nawet Kmail się smieje,ze cieszy sie,ze jest w pracy:p hahah

reklama
aaaaaaaa i mam prosbe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kocchane jak wyglada ceremonia chrzcin????tak w skrocie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedy sie zapala swiece co z szatka sie robi???

kurcze ja to nie pamiętam kolejności, u nas to było w UK w polskim kościele, więc nie było mszy tylko sam chrzest, i jak pamiętam to najpierw było polanie główki, potem chyba świeca, a potem szatkę się kładzie na dzidziusia...jakos tak, ale to i tak ksiądz wszystko mówi

Nawet Kmail się smieje,ze cieszy sie,ze jest w pracy:p hahah

a to Tatusiek wyrodny no:tak::-D:-D:-D

kurcze ja to nie pamiętam kolejności, u nas to było w UK w polskim kościele, więc nie było mszy tylko sam chrzest, i jak pamiętam to najpierw było polanie główki, potem chyba świeca, a potem szatkę się kładzie na dzidziusia...jakos tak, ale to i tak ksiądz wszystko mówi

a to Tatusiek wyrodny no:tak::-D:-D:-D
aha to dobrze ze ksiadz mowi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p u nas tez bedzie po mszy , niby msza o 11 a chrzest o 12:baffled: ale i tak mam stresa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

aha to dobrze ze ksiadz mowi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p u nas tez bedzie po mszy , niby msza o 11 a chrzest o 12:baffled: ale i tak mam stresa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

no to tak podobnie jak u nas, ale nie stresuj się, to tak jest, że jakoś zawsze sie wie co trzeba robić, jak sie juz sie jest w danej sytuacji;-)

wiesz Beciaczku nie taki wyrodny,bo jak siedzi jeszcze domku to wykorzytany na maksa:p hahhhah :-D:-D:-D a co bede go oszczedzać:p

hehe, a jak, trza wykorzystać jak sie da:-p:tak::-D

a mój Wiki w końcu wrócił do normalnych godzin.....uff....bo do tej pory to pobudka 7.30, tylko w niedziele dał nam posapac do 10 kochane dziecko:tak::-D
a dzis jak dawniej o 9 pobudka i drzemka o 11.20 juz z 30minut tak komarzy sobie grzecznie, a matka jak zwykle w proszku jeszcze:tak::-Dno a dziś na ważenie idziemy, i trza jeszcze kotleciki posmażyć dla Tatusia, co by miał w co kły zanurzyć jak wróci:-p:-D

dziekujemy wszytskim mamusinkom za zyczonka....dziekowac dziekowac dobre kobiety:-D:-D

i my przesylamy zyczonka dalej,dla reszty solenizantow...dzisiaj dzien chlopczykow....4 solenizantow:-D:-D

Witajcie, my zaliczylysmy spacerek, male zakupy, teraz drzemie moje szczęście a ja jak zwykle zamiast brac sie za sprzatanie, prasowanie siedze przed kompem:-D:-D

Madzienko sprawdza sie u Was ten gryzaczek z siateczką??? Jakie owocki jej tam wkładasz?

Agatkas u nas sprawdza sie i to bardzo...Julcia z taka radością je sobie owocki ze az miło patrzeć:-D:-D
Jadłysmy juz bananka, jabłuszko, gruszeczki, morelki, brzoskwinki....

Witam

ja niestety mam złe dni, az nie chce mi się pisać, mój dziadzio ma zlamane biodro, lekarze mówili ze prawdopodobni operacja, tylko ze dziadzio ma prawie 85 lat i niewiadomo czy beda chcieli zrobic tą operacje:-(, jestem bardzo smutna:-:)-:)-(,

Renia nie martw się, jesteśmy z Toba

Naaaaajszczersze, naaaaajwaspanialsze, naaaajzabawniejsze życzonka dla przewspaniałych 8-misięcznych facecików: Maksia, Benjaminka, Kubusia i Alexa :tak::tak::tak: ZDRÓWECZKA, SŁONECZKA I WILCZEGO APETYTU:-D:-):tak:

I my też buźka buźka

lilac my mamy 6 zębów na wierzchu i też strasznie uważamy..szczególnie że mały wszystko gryzie,jak wstanie to nawet sciane probuje ugryźć,nie wspominając o łóżeczku

A my na lozeczko kupilismy takie oslonki(u znjomych sprawdzaja sie:-D:-D:-D)u nas jeszcze nie bo zebów brak...ale Julcia ślini je jak trzeba
IKEA | Łóżka | Łóżeczka | NOGA | Gryzaczek do łóżeczka dziecięcego
POLECAM!!!!!

A ja musze sie pochwalic, Młoda dwie noce budziła sie i popłakiwała, dawałam smoka i był spokój, no i dzisiaj okazałao się że pojawiła się druga jedyneczka. Więc moja dzielna marudka ma 2 dolne jedyneczki

Gratulacje dla Madzieńki!!!!!

hejjjjjjj u nas nocka boska jak za dawnych czasow:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech chwilo trwaj hihih:-D:-D:-D:-D
teraz maly rozrabia na podlodze , obiadek sie studzi a potem ruszamy na miasto gdyz w piatek nasza pierwsza rocznica slubu i trza jakiegos supraisa zakupic:-D:-D:-D:-D
mpoje dziecko zauwazylam nie chce marnowac ani sekundy ze swego cennego zycia , otoz jak wstaje po snie , nie traci czasu na jakies tam przebudzenia , otwiera oczy zrywa sie na czworaka siada i natychmiast do szczebli lozka i wstaje hihihihih ja to potrzebuje jakis 30 minut na rozbudzenie a ten to ma ekspres:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a i kupila wczoraj tak polecana przez was kaszke bobovity na smaczny sen banankowa ale przepyszna!!!! i jaka slodziutka hhihih mamunia tez ja polubila z syneczkiem razem:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

aaaaaaaa i mam prosbe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kocchane jak wyglada ceremonia chrzcin????tak w skrocie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedy sie zapala swiece co z szatka sie robi???

Smaczny sen mniam mniam!!!!!!:-D:-D:-D:-D

dziekujemy wszytskim mamusinkom za zyczonka....dziekowac dziekowac dobre kobiety:-D:-D

i my przesylamy zyczonka dalej,dla reszty solenizantow...dzisiaj dzien chlopczykow....4 solenizantow:-D:-D

noo...ale ten czas leci, my juz tez tylko kilka dni i 8 miesiączków

A mnie cos dzis naszło na rozmyślania o drugim dziecku, nie żeby sie teraz decydować, tylko tak głównie o swoim wieku myślałam, bo kurcze i tak uważam, że Wiktorka mam póżno, no bo we wrześniu juz 28stuknie, no a drugie to tak naprawdę 3 lata to takie minimum juz najkrótsze przerwy, i co?ja będę miała juz ponad 30 i co?rozsypie sie po tej drugiej ciąży?:-:)baffled::confused::szok:
troche mnie to przeraża, ale z drugiej strony teraz to w ogóle nia mam zamiaru się decydować, no way:no:
ale mnie zebrało....

reklama
Do góry