reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moja koleżanka z tego samego roku,chodziłyśmy razem do podstwawówki,dziewczyna z miejscowości obok.Ma problemu z dłońmi i nogami,nie potrafi poruszac sie tak normalnie jak ja czy inni.Pamiętam,że jest leworeczna i ma troszke powyginane dłonie,takie nieporadne:-(.
Wiedziałam,że sie ochajtała i ze urodziła córeczke pod koniec czerwca podajrze.Po porodzie chciała sama zamieszkac z mężem ale niestety nieradziła sobie sama z mała,wiec wróciła do rodziców.Mama na emeryturze wiec jej pomagała.Pare dni temu koleżanka napisała mi,że w momencie kiedy G mama pojechała na zakupy to ona upusciła malutka na kafelki,spadła na główke.:-(Złamany kręgosłup i uraz głowy:-(.Od zeszłego tygodnia mała była nieprzytomna i podpieta do aparatury:-(.Wczoraj lekarze zaproponowali odłączenie od niej,bo dziecko nie ma szans ale rodzina sie nie zgodziła.Jednak o 21.00 podjęli decyzje i dziecko zmarło.:-(
:elvis:

reklama
Kochane my juz dawno po wizycie...ale....

najpierw był spacerek, potem obiadek i dopiero piszemy :)

Mała spała jak skała,nie obudził jej telewizorek, muzyczka nic....musiałam ja...aj nie była zadowolona....biedna moja..:sorry:

A Pani doktor powiedizała,ze wszystko z Mariczka dobrze, super sie roziwja i malutka była bardzo grzeczna, smiała sie, gaworzyła po swojemu....

A wazy równe 10 kg..a no i 67,5 dluga...to znaczy króciutka:p hahha Pani doktor mówiła,ze teraz bedzie juz tylko zrzucac....:-) :-p

Duniu kochana dziekujemy za miłe słowka....A o do lekarza to sama sie rejestrujesz i mówisz,ze po prostu na kontrole wagi...i tyle :-)
piękna waga:tak:;-) mama ma co nosić:laugh2:

ZNAM TO PYCIOLKU ZNAM:) hahah

Mamuski a ja mam takie pytanie ogólne...zastanawiałyscie sie jakie buciki kupic maluszkom na zime.....bo raczej wiekszosc bedzie juz tramkowac....albo przy najmniej uczyc sie.... tak ostatnio sie zastanawialam.....:sorry:

ZNAM TO PYCIOLKU ZNAM:) hahah

Mamuski a ja mam takie pytanie ogólne...zastanawiałyscie sie jakie buciki kupic maluszkom na zime.....bo raczej wiekszosc bedzie juz tramkowac....albo przy najmniej uczyc sie.... tak ostatnio sie zastanawialam.....:sorry:
tez nad tym myślałam ...moja siostra mówiła ze dobre buciki (dobrze wyprofilowane) sa z BARTKA I WÓJCIKA...;-)

reklama
No raczje Duniu od tego oni tam wszyscy sa..... jakby mi tak mała na odczepnego wazyli to bym chyba oszlałaze złosci...u nas tez szybko szybko,ale sie babeczki staraja :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry