reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a my wróciliśmy ze spacerku...pogoda u nas bardzo przyjemna..wkoncu bo wczoraj lało cały boży dzień:no::eek:
Alex sie dotlenił więc teraz buszuje:-Djak Go tulko posadziłam na podłoge to nie ogarniał,wskoczył na brzuszek i prawa lewa prawa lewa...nie wiedział gdzie uderzyc najpierw:eek::eek::-D:-D:-D

hej hej My już po obiado-kolacji dziecko wykąpane uśpione , mamuśka przed komputerkiem piwkuje a tatuś zmywa naczynia :-D:-D:-D:-D
A Was gdzie wywiało?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam wieczorkowo;
cały dzien dzisiaj spędziłam na łapaniu sików Bianki na dobową próbę moczu-jeszcze noc przede mną:no: nie udawało mi się za każdym razem,bo jak nie kupka to woreczek się odkleił,ale mam nadzieję,że moje wysiłki nie pójdą na marne:zawstydzona/y: do tego Bianusia po tym wszystkim będzie musiała leczyć siśkę bo cała zarumieniona od woreczków:-(

Hey wieczorowo.

Dzsiaj byłam u endokrynologa . Wizyta okazała się być bardzo fajna bo mam super doktorkę .
Tak wię tarczyca zdrowa a USG mam zrobić dla potwierdzenia.:-)
Teraz już jeden kłopot z głowy.

Musze iść do gina jeszcze po anty i do dermatologa .Czeka mnie jeszcze prześwietlenie płuc i wizyta u laryngologa ponieważ mam chrypę oraz ciężki głos taki jak u faceta:zawstydzona/y: Aha jeszcze duszności mam.
A wszystko przez to , że po ciąży wróciłam do palenia i teraz aby nie stracić głosu musze rzucić.
To nie będzie łatwe ale dam radę bo muszę.

Pozdrawiam Was Babeczki i lecę lulu bo jutro idę na miasto po prezent z okazji 26 urodzinek M.
papa:-)
super,że wszystko ok ze zdrówkiem a fajeczki to zgubny nałóg ja już raz spróbowałam zapalić po ciąży i więcej nie próbuję,aby na nowo nie wciągneło:no:

Witam
Bliźniaki n ie gniewam się:-D:-D, dzisiaj za to skunksa nie było ale córcia budziła się co godzine i przyczyne znalazł Mariusz - jest trzeci ząbek prawa górna jedynka:-).

Kamila sto latek!!!!!!!!!!!!!!

Kokusia Natalka to zdolna dziewczyna- moja narazie na paluszkach drepta;-)
gratulki zębolka:tak:
Mopku przepraszam następnym razem jak zgasze światło to świeczki zostawie:-D:-D,
:-D:-D:-D:-D
Witajcie
jakby co to żyję :tak:
Wczoraj bylismy zrobić ostanie zakupy , miały być ostanie ... no ale ... ja nie kupiłam butów do suknie (nic mi się nie podobało, no tragedia ), nie kupiłam bizuterii, ani bielizny NIC

K kupił garnitur i buty, nie ma kamizelki. Ehhh ....
Juz mnie to męczy.
Agacia a po co Ci bielizna?:-D:-D:-D
Witam w środę:-)

Tomcio zaczął dzień od sukcesów :-), przeraczkował pokój do tatinka usiadł i spowrotem do maminki:-). Pierwszy raz raczkował do przodu o siadaniu nie wspomnę. Potem przy usypianiu przewrócił się na brzuszek , usiadł i z rozbrajającym uśmiechem powiedział grrrrrr:-D:-D. Normalnie przełom:-). Wczoraj zagapiłam się i nie myśląc postawiłam go przy jałowcu , a że kuło to stał bez trzymanki:-D:-D, udaną ma tą mamusię.
Miłego dzionka mamuśki
Pozdrawiam
gratulki dla Tomaszka za postępy:tak:

te zaraz "zestaw zboczeńca":eek::eek: to jest zestaw kosmetyków do umilania zycia małżeńskiego ooooooooo:-D:-D:-D

hihihi biedny Fifi biedny taki zastraszany w nocy jest że teraz musi grzecznie spać:-D:-D:-D:-D a tak swoja droga nie mogę uwierzyć że on tak niedawno budził się co 2 czy 3 godziny:eek::eek::eek::eek:

A my jutro idziemy na pomiarki Filipka:tak::tak::tak::tak:
hmmmm pomiarki powiadasz Tygrysku to poproszę jutro o szczegółowy wykaz wszystkich wymiarów:-D:-D:-D skoro Fifi ma być moim zięciem musi mieć odpowiednie wymiary:-D:-D:-D
a ja już naprawdę nie wiem co mam zrobić z tym moim dzieciem w nocy:-(
zasypia ładnie sam.lulania nie potrzebuje ale budzi sie co chwila...dzisiaj czestotliowsc budzenia była od 30 min do 2h(szał pał)...o 4.20 pomyslałam dam mu mleczko...yhyyy tak mnie wrobił,że zjadł a zasnął dopiero po 5.00:crazy: już nie mam pomysłu jak mam to ogarnąć...wściekła jestem na cały świat normalnie...ileż można nie spać....dzisiaj ciagiem pospałam 2 h...a tak w sumie co sie położyłam,oko mi uciakło to zaś jeki z łóżeczka:no:już nie wyrabiam,serio:zawstydzona/y::-(a już nie wspomne o sprawach ten tegesowym....zero zero zero:zawstydzona/y:
Pyciolku współczuję czy to nie koolejne ząbki:eek:?

witajcie
na wstepie musze sie pochwalic ze dzis moje dziecko przespało NIEPRZERWALNIE 6 godzin:szok::szok::szok::tak::tak::tak: zasneła około 20 i obudziła sie dopiero po 2:tak: pierwszy raz:tak: nie wiem o co chodzi:-D mam nadzieje ze tak juz jej zostanie:tak::-D:tak:
gratulki oby tak już zostało albo było jeszcze lepiej:tak:

Dzien dobry Mamuski:-)
Ale sie dzisiaj wyspałam:-):-):-) I nie myślcie, że moje dziecko się zlitowało w końcu:no: Co to to nieee:no: Ja wyrodna matka oddałam małego teściowej:tak: Sama mi to wczoraj zaproponowała, żebym sie w końcu wyspała, a ja niedobra zgodziłam się. Ale kurcze naprawdę było mi to potrzbne, bo juz ledwo funkcjonowałam.
Filip wczoraj powiedział pierwsze słowo. I niestety nie jest to "mama", tylko "baba". Ojj jaka moja teściowka szczęśliwa:-D I tak się ciesze, bo już myślałam, że moje dziecko niemowa zostanie. I teraz cały czas powtarza baba baba baba baba:-D
:tak:
gratulki dla Filipka za nowe słownictwo:tak:no i super,że się wyspałaś Asiula

ja tu licze na to że w Polsce zacznie przypominac człowieka i zacznie przesypiac nocki:eek::confused2::confused2: ale chyba sie łudze:cool:
będzie dobrze Pyciolku, musisz to przetrzymać kochana:zawstydzona/y:

ja tez uwielbiam spać, zanim pojawiła się na swiecie Lenka w weekend wczesniej niz o 10 niebyło mowy o tym zebym wyrwała się z łozka, ja lubiłam chodzić późno spać i póxniej długo kimać:tak:mój M to z kolei odwrotnie wczesnie lubi chodzic spac i raniutko lubi byc juz na nogach
u nas dokładnie tak samo tylko,że jak przychodził weekand to czasami spaliśmy oboje do 12 w południe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd
ło matko i jeszcze facet za nią szaleje ???
jak zobaczylam ja, to odechcialo mi sie kaszki gryczanej:crazy:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane my juz dawno po wizycie...ale....

najpierw był spacerek, potem obiadek i dopiero piszemy :)

Mała spała jak skała,nie obudził jej telewizorek, muzyczka nic....musiałam ja...aj nie była zadowolona....biedna moja..:sorry:

A Pani doktor powiedizała,ze wszystko z Mariczka dobrze, super sie roziwja i malutka była bardzo grzeczna, smiała sie, gaworzyła po swojemu....

A wazy równe 10 kg..a no i 67,5 dluga...to znaczy króciutka:p hahha Pani doktor mówiła,ze teraz bedzie juz tylko zrzucac....:-) :-p

Duniu kochana dziekujemy za miłe słowka....A o do lekarza to sama sie rejestrujesz i mówisz,ze po prostu na kontrole wagi...i tyle :-)
super Kanusia,że Mariczka zdrowo rosnie i się prawidłowo rozwija to najważniejsze:tak:
ZNAM TO PYCIOLKU ZNAM:) hahah

Mamuski a ja mam takie pytanie ogólne...zastanawiałyscie sie jakie buciki kupic maluszkom na zime.....bo raczej wiekszosc bedzie juz tramkowac....albo przy najmniej uczyc sie.... tak ostatnio sie zastanawialam.....:sorry:
ja na razie szukam kombinezonu i dalej nie wiem w jakim romziarze szukać chyba zostanę przy 80 skoro Bianka ma teraz 68:sorry: a buciki pózniej poszukam, bo chyba przydałoby się też kupić:tak:

baaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałam o najważniejszym :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bianka w końcu zaczęła poruszać się do przodu zamiast do tyłu, na razie kica jak zajączek, ale w końcu jakiś postęp jak się cieszę nawet nie wiecie kochane:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam wieczorkowo;
cały dzien dzisiaj spędziłam na łapaniu sików Bianki na dobową próbę moczu-jeszcze noc przede mną:no: nie udawało mi się za każdym razem,bo jak nie kupka to woreczek się odkleił,ale mam nadzieję,że moje wysiłki nie pójdą na marne:zawstydzona/y: do tego Bianusia po tym wszystkim będzie musiała leczyć siśkę bo cała zarumieniona od woreczków:-(

super,że wszystko ok ze zdrówkiem a fajeczki to zgubny nałóg ja już raz spróbowałam zapalić po ciąży i więcej nie próbuję,aby na nowo nie wciągneło:no:

gratulki zębolka:tak:

:-D:-D:-D:-D

Agacia a po co Ci bielizna?:-D:-D:-D

gratulki dla Tomaszka za postępy:tak:

hmmmm pomiarki powiadasz Tygrysku to poproszę jutro o szczegółowy wykaz wszystkich wymiarów:-D:-D:-D skoro Fifi ma być moim zięciem musi mieć odpowiednie wymiary:-D:-D:-D

Pyciolku współczuję czy to nie koolejne ząbki:eek:?

gratulki oby tak już zostało albo było jeszcze lepiej:tak:

gratulki dla Filipka za nowe słownictwo:tak:no i super,że się wyspałaś Asiula

będzie dobrze Pyciolku, musisz to przetrzymać kochana:zawstydzona/y:

u nas dokładnie tak samo tylko,że jak przychodził weekand to czasami spaliśmy oboje do 12 w południe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd

ło matko i jeszcze facet za nią szaleje ???

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

super Kanusia,że Mariczka zdrowo rosnie i się prawidłowo rozwija to najważniejsze:tak:

ja na razie szukam kombinezonu i dalej nie wiem w jakim romziarze szukać chyba zostanę przy 80 skoro Bianka ma teraz 68:sorry: a buciki pózniej poszukam, bo chyba przydałoby się też kupić:tak:

baaaaaaaaaaaaaaa
Bianka w końcu zaczęła poruszać się do przodu zamiast do tyłu, na razie kica jak zajączek, ale w końcu jakiś postęp jak się cieszę nawet nie wiecie kochane:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wymiary Fifulowe?????????? wszystkie!!????????:szok::szok::szok:Jeny ja to sie boję ze przed ślubem Filipka i Carycy Bianeczki teściowa bedzie chciała przetestowac mojego synka czy nadaje się na zięcia !!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D
ps. Agacia własnie a po co Tobie bielizna????????????? wiesz jak oszołomisz męża gdy przy pierwszym tańcu szepniesz jemu do uszka iż jesteś tylko w sukience SAMEJ SUKIENCE!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

baaaaaaaaaaaaaaa

aj gratulujemy postepow:-):-)

słodkie..ale mi by chyba uszy odpadły...:-D:-D

Witam się i ja. Dopiero wieczorem, ale cały dzień jakiś zabiegany, rano sprzątanie, później obiadek, później spacerek i w domu byłam dopiero przed 19...:tak:

Tygrysku zazdroszcze tego piwka:-) i wieczorku z mężulkiem:zawstydzona/y: Bo ja sama:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry