reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziekuje w imieniu mojego 11 miesieczniaka:tak::tak::tak::tak:

Sawka dopiero pierwszy guz:confused: My mamy srednio 2 na tydzien!

Dziewczyny prosze o wypowiedzi:ninja2::elvis: (kurcze niepamietam ktora gęba do czego:dry:)

Witajcie, u nas nocka masakryczna...Jula wczoraj wieczorem miala stan podgorączkowy i tak dziwnie ciężko oddychała:dry::dry::dry::dry:ja oczywiście zestresowalam sie, bo w Lublinie panuje zapalenie krtani wsród takich maluchow i mojej kolezanki dwojka dzieci dusila sie w nocy i wylądowali w szpitalu....:blink:

Wiec nie moglam zasnąc do 2:szok::szok::szok:jak juz sen mnie troche nawiedzić Jula obudzila sie z placzem i zasnela dopiero po 4:sorry2::sorry2::sorry2:spala z nami bardzo niespokojnie, teraz niby wszystko jest ok i temperatury nie ma, ale boje sie kolejnej nocki, bo dzisiaj idę na panienskie a niunia zostaje z tesciowa:baffled::baffled::baffled:

Dobra koniec o nas.....

Mega buziaczki dla dziś świętujących!!!!!!!!!!!!

no a ja musze wam zapodać tu dwa fochy::tak:

po pierwsze siedzę z kawą i....moim nieudanym sernikiem, a wy gdzie polazły???

a po drugie, to dzięki dziewczyny, bo do tej pory nie doczekałam się przepisu na sernik wiedeński

no a ja musze wam zapodać tu dwa fochy::tak:

po pierwsze siedzę z kawą i....moim nieudanym sernikiem, a wy gdzie polazły???

a po drugie, to dzięki dziewczyny, bo do tej pory nie doczekałam się przepisu na sernik wiedeński

Beciaczku
wybacz kochana...kawki nie pije, no chyba że jest to mleko zabarwone kawa i z mega śmietanka:tak::tak::tak::tak:a za sernikami nie przepadam, wiec ich nie robię:-:)-:)-(i taki ze mnie pozytek:-D:-D:-D

reklama
Do góry