reklama

Grudniowe mamusie 2008

a u Ciebie Kochana dobrze, że nic poważnego z tymi uszami, marne pocieszenie, ale ja tez przygłucha jestem;-)jak się kiedys spotkamy to nie wiem jak my się dogadamy:-D

;-)

Będziemy głośno krzyczeć i jakoś to będzie :-D:-D:-D

Kurcze ja już nie wiem kupiłam kolejny kubek niby niekapek i dupa kapie z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy macie jakieś kubki które faktycznie są niekapkami???? jak sie przechyli to nic nie leci????????:confused::confused::confused:

Madziu My kupowaliśmy buciki Filipkowi w CCC za 49,99zł:tak::tak::tak:

My mamy taki z lovi, ale jeszcze nie używany, bo narazie ma końcówkę treningową, chociaż już umie pić z niekapka. Nie polecam z aventu, bo z nich też leci.

Kana głowa do góry, za karę trzeba było swojemu dac te kwiatki do układania:tak::-D:-D, ale by sie bidulek zdziwił.

a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literki:szok:które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...

Chyba będziesz musiała zmierzyć bucik Wiktorkowi, bo rozmiarówki mogą trochę się różnić.

reklama
Kurcze ja już nie wiem kupiłam kolejny kubek niby niekapek i dupa kapie z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy macie jakieś kubki które faktycznie są niekapkami???? jak sie przechyli to nic nie leci????????:confused::confused::confused:

my dzisiaj zakupiliśmy nowy z Lovi, ale nie wiem czy kapie, bo jeszcze nie używaliśmy. Poza tym ja jednak najczęściej muszę wyciągać ten zaworek, ponieważ moje dziecko nie może zajarzyć że to trzeba zassać :sorry2:

a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literki:szok:które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...

Bartek ma rozmiar nóżki 18, a buciki musieliśmy kupić aż 21 :shocked2: no ale w mniejsze nie wchodził.

Bliźniaki a po obcięciu podlewać, czy nie? I gdzie stawiasz taki obcięty storczyk? Bo on chyba nie powinien mieć za dużo światła.
Wiesz co ja podlewam normalnie i stoją w tym samym miejscu co zawsze, czyli na parapecie. Nie znam się za bardzo ale tak robię i jakoś mi rosną, a mam ich 9 szt.

Mój wczoraj zostawił na blacie w kuchni gripex. I szuka go, na półce nad blatem, bo jak stwierdził mógł tam spaść:eek::szok::eek::sorry::-D.
Normalnie padłam. Ja myślałam, że spaść można tylko niżej, a nie wyżej. Wyszło na to, że gripex lata.
:-D:-D:-D, dobre, może lezał koło red bulla:confused:

my dzisiaj zakupiliśmy nowy z Lovi, ale nie wiem czy kapie, bo jeszcze nie używaliśmy. Poza tym ja jednak najczęściej muszę wyciągać ten zaworek, ponieważ moje dziecko nie może zajarzyć że to trzeba zassać :sorry2:

Bartek ma rozmiar nóżki 18, a buciki musieliśmy kupić aż 21 :shocked2: no ale w mniejsze nie wchodził.
Olciu,u nas to samo,kubek tez lovi(nie kapie naprawde)ale zaworek wyciagam bo moje dziecko tez nie cyknelo,ze tam trzeba mocno pociagnac...:cool2:

Siemanizacja Laleczki!!!
Wlasnym oczom nie wierze i musze to szybko napisac zeby ktos mnie nie przescignal...:PIERWSZA:szok::szok::szok::-D:-D:-D???
No KAJACZKU WITAJ kochana chyba już na stałe cio?????

Jejku nie wierze ja.....jest 10:22 i jestem DRUGA :tak::tak::tak:DOBRE DOBRE....

My się teraz z misiem relaksujemy, mła śpi....ja juz kwiatki na cmentarz zaniosła, później tylko spacerek i zapalenie zniczy i si :-)
Poza tym na obiadek idziemy do tatusia mojego.....
A i jest już pewne moja mama przyjeżdza 12 listopada.....bedzie beka....

A no i serdeczne życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów 11 miesięcznych Kacperka naszego kochanego i Emilki.....

torcik_urodzinki_386_137.jpg

No i młodszego 10 miesięcznego Alessandro....
Buziaczków tysiące duże maluszki:*

hey

M. dał mi się wyspać.
Teraz sam padł z Młodą.
Potem szybkie jedzonko i lecimy na cmentarze.

Wszystkiego Najlepszego Dla Solenizantów:-)

A no i serdeczne życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów 11 miesięcznych Kacperka naszego kochanego i Emilki.....

torcik_urodzinki_386_137.jpg

No i młodszego 10 miesięcznego Alessandro....
Buziaczków tysiące duże maluszki:*
podłączmy sie pod śliczne życzonka:tak:

dzień dobry!

u nas ponuro, jak nie wiem co, miałam dziś biegać i du...a, bo tak leje, że masakra, aż się w domu ciemno zrobiło, i nastroje tak bleee....

Wiki dzis spał do 9.30:szok:chyba wyczuł, że nie ma po co wstawać:-D

a u nas wczoraj jakieś dzieciaki po osiedlu poprzebierane biegały...no a ja przeciez Halloween nie obchodzę, więc nawet nie pomyślałam, żeby kupić jakies łakocie dla nich, ale na szczęście tylko jedna grupka pukała do nas to poprostu nie otworzyłam im, no bo nie miałam nawet w domu nic słodkiego, żeby im dac:sorry:
a było ich sporo chyba z 10 naraz:tak::szok:

a ja polskiego święta tu w ogóle nie czuje:no:bez sensu.

Mężu na siłke pojechał, a tak nas samych zostawił, smutno...nie no Wiki to jak zwykle ma zajęcie...w szufladzie grzebie:tak::-D

miłego dzionka laski...mam nadzieję, że chociaz u was słonko

reklama
Madziu co do bucików to normalnie maja rozmiarówke od 18-25,ale akurat teraz nie było naszego....szkoda,bo buciki naprawde super.....:tak::tak:
.

Aha dziekuję:tak::tak::tak:

Siemanizacja Laleczki!!!
Wlasnym oczom nie wierze i musze to szybko napisac zeby ktos mnie nie przescignal...:PIERWSZA:szok::szok::szok::-D:-D:-D???

Musisz Kochana przyzwyczaic się, bo ostatnio u nas puchy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

u nas ponuro, jak nie wiem co, miałam dziś biegać i du...a, bo tak leje, że masakra, aż się w domu ciemno zrobiło, i nastroje tak bleee....

Kochana a jak Twoje kolanko że ty już biegasz???:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Witajcie, my powolutku szykujemy sie na obiad do babci Pawla a pozniej na spacerek na cmentarz...jak już bedzie trochę sciemniac sie, ciekawe jak Jula zareaguje na tyle światełek:-):-):-):-)

buzka, milego dzionka Wam zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry