xpatrysiax
mamusia Olusia :)
a u Ciebie Kochana dobrze, że nic poważnego z tymi uszami, marne pocieszenie, ale ja tez przygłucha jestem;-)jak się kiedys spotkamy to nie wiem jak my się dogadamy
;-)
Będziemy głośno krzyczeć i jakoś to będzie

Kurcze ja już nie wiem kupiłam kolejny kubek niby niekapek i dupa kapie z niegoczy macie jakieś kubki które faktycznie są niekapkami???? jak sie przechyli to nic nie leci????????
Madziu My kupowaliśmy buciki Filipkowi w CCC za 49,99zł![]()
My mamy taki z lovi, ale jeszcze nie używany, bo narazie ma końcówkę treningową, chociaż już umie pić z niekapka. Nie polecam z aventu, bo z nich też leci.
Kana głowa do góry, za karę trzeba było swojemu dac te kwiatki do układania, ale by sie bidulek zdziwił.
a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literkiktóre oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...
Chyba będziesz musiała zmierzyć bucik Wiktorkowi, bo rozmiarówki mogą trochę się różnić.

które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
no ale w mniejsze nie wchodził.

bez sensu.