reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajka, ten twój robal jest strasznie natrętny:tak::-D:-D
próbowałam juz wszystkiego, i nie chce mi z monitora zleść, no:no::-D:-D
dziewczyny macie jakieś sposoby na robala?:-Dno nic pozostaje go chyba tylko zalać:-D:-D:-Da ja mam tylko kawę, buuuu

Witam mamuski....

Jestem taka zła na siebie,ze ni pytajcie..... z późno chciałam zamowic kwiatki do wazonu do babci na cmentarz i nie udało mi sie tam gdzie zawsze :dry::-( no i zamówiłam wczoraj normalnie w kwiaciarni...no myslałam,ze ona mi to juz jakoś ładnie przygotuje w formie wiązanki.....bukietu...cokolwiek...a ona mi to owinęła w papier i wsio......dopiero w domu zobaczyłam, było juz po 14......jaka ja jestem tępa......szok.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurna to mogłam sobie kupić na rynku to samo za połowę ceny i tez sama ogarnąć w domku.....:wściekła/y::szok::no:

Nio a poza tym jestem zła jak osa...pokłóciłam sie rano i w nocy wsumie juz tezzmoim amo.....tak mnie wkurza masakra..... z czasem utwierdzam sie w przekonaiu,ze faceci nie maja mózgu.....bez kitu!!!!!!!!!!

Co do bucików to ja oglądałam w deichmanie z elefanta chyba i sa super takie,ze szok...tylko najmniejszy 21dostępny akurat, a to bedzie dla Mari za duzy i kosztowały 99zł...i mi sie juz wydawało,ze to dużo.....

Kana głowa do góry, za karę trzeba było swojemu dac te kwiatki do układania:tak::-D:-D, ale by sie bidulek zdziwił.

a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literki:szok:które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...

Beciaczek spróbuj go kapciem:-D.
Ja bym chętnie robala zalała, ale przez te kupki i szpital jestem zestresowana na maxa więc nic dobrego by z tego nie było.

Kana też czasem mam wrażenie, że mężczyźni używają mózgu rzadko.
Mój wczoraj zostawił na blacie w kuchni gripex. I szuka go, na półce nad blatem, bo jak stwierdził mógł tam spaść:eek::szok::eek::sorry::-D.
Normalnie padłam. Ja myślałam, że spaść można tylko niżej, a nie wyżej. Wyszło na to, że gripex lata.

Kurcze ja już nie wiem kupiłam kolejny kubek niby niekapek i dupa kapie z niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy macie jakieś kubki które faktycznie są niekapkami???? jak sie przechyli to nic nie leci????????:confused::confused::confused:

Madziu My kupowaliśmy buciki Filipkowi w CCC za 49,99zł:tak::tak::tak:

Tygrysku ja mam ten z TT i nasz nie kapie

Zapominajka, ten twój robal jest strasznie natrętny:tak::-D:-D
próbowałam juz wszystkiego, i nie chce mi z monitora zleść, no:no::-D:-D
dziewczyny macie jakieś sposoby na robala?:-Dno nic pozostaje go chyba tylko zalać:-D:-D:-Da ja mam tylko kawę, buuuu

Mam podobny problem:-D:-D:-D

a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literki:szok:które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...

Beciaczek podczas naszej wizyty w Bartku pani zmierzyla Julci stopke i nosi rozmiar 19 a butki kazala kupic 20:tak::tak::tak:

Kanus mniejszych rozmiarów nie ma w deichmanie??czy nie bylo danego modelu w tym rozmiarze???

I glowa do góry tak to w małżeństwie bywa...
A Kamil pracuje przy sprzedaży zniczy???

Zapominajko kapeć nie pomaga:no:taki szybki skurczybyk:tak::-D:-D

a my się narazie żegnamy, bo wpadliśmy z Wiktorkiem na pomysł, że pójdziemy po Tatusia do pracy:tak:bo wieczorek ma dziś wolny, tylko poczekamy chwilkę jak nam się kompocik ugotuje:tak:
papatki

reklama
Tygrysku ja mam ten z TT i nasz nie kapie

Mam podobny problem:-D:-D:-D

Beciaczek podczas naszej wizyty w Bartku pani zmierzyla Julci stopke i nosi rozmiar 19 a butki kazala kupic 20:tak::tak::tak:

Kanus mniejszych rozmiarów nie ma w deichmanie??czy nie bylo danego modelu w tym rozmiarze???

I glowa do góry tak to w małżeństwie bywa...
A Kamil pracuje przy sprzedaży zniczy???
Madziu co do bucików to normalnie maja rozmiarówke od 18-25,ale akurat teraz nie było naszego....szkoda,bo buciki naprawde super.....:tak::tak::tak:

Nie jednak nie pracuje,bo jutro juz na nocke idzie...wiec nie byłoby ja....to znaczy wyobraz go sobie na nocce:p hahaha...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry