Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bliźniaki a po obcięciu podlewać, czy nie? I gdzie stawiasz taki obcięty storczyk? Bo on chyba nie powinien mieć za dużo światła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-( no i zamówiłam wczoraj normalnie w kwiaciarni...no myslałam,ze ona mi to juz jakoś ładnie przygotuje w formie wiązanki.....bukietu...cokolwiek...a ona mi to owinęła w papier i wsio......dopiero w domu zobaczyłam, było juz po 14......jaka ja jestem tępa......szok.....

, ale by sie bidulek zdziwił.
które oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
.

.Kurcze ja już nie wiem kupiłam kolejny kubek niby niekapek i dupa kapie z niegoczy macie jakieś kubki które faktycznie są niekapkami???? jak sie przechyli to nic nie leci????????
Madziu My kupowaliśmy buciki Filipkowi w CCC za 49,99zł![]()
Zapominajka, ten twój robal jest strasznie natrętny
próbowałam juz wszystkiego, i nie chce mi z monitora zleść, no
dziewczyny macie jakieś sposoby na robala?no nic pozostaje go chyba tylko zalać
a ja mam tylko kawę, buuuu

a mam do was właśnie pytanie jak to jest u nas w PL z tymi rozmiarami?mój Wiki ma ok.12-12,5cm długość nóżki nosi teraz adidaski nr yyy...to jest chyba 18-19 nie sprawdze teraz, bo śpi w pokoju gdzie buty nie chce go obudzić, ale na pewno między 18-19, ale jak słyszałam o zimowych butkach to oprócz normalnego rozmiaru tu sa jakies literkiktóre oznaczają szerokośc stópki, bez sensu.
na szczęście butki kupię w PL, czy to tez będzie taki sam rozmiar?no i myślę trzeba kupić ociupinke większe...

Madziu a ktory niekapek TT macie????![]()
Madziu co do bucików to normalnie maja rozmiarówke od 18-25,ale akurat teraz nie było naszego....szkoda,bo buciki naprawde super.....Tygrysku ja mam ten z TT i nasz nie kapie
Mam podobny problem
Beciaczek podczas naszej wizyty w Bartku pani zmierzyla Julci stopke i nosi rozmiar 19 a butki kazala kupic 20
Kanus mniejszych rozmiarów nie ma w deichmanie??czy nie bylo danego modelu w tym rozmiarze???
I glowa do góry tak to w małżeństwie bywa...
A Kamil pracuje przy sprzedaży zniczy???