reklama

Grudniowe mamusie 2008

A młody w domku już i jeszcze przez tydzień będzie na antybiotykach ostrych.
Współczuję przejść, najważniejsze ze Igorek już w domku, teraz szybciutko dojdzie do siebie i będzie ok.
Moi chłopcy lezeli na dzieciecym w Kołobrzegu i w Gryficach i pielęgniarki były naprawdę super, wogóle opieka na dzieciecym była ok, może dlatego że ja tam cały czas byłam i dopilnowywałam:confused:

Aaaa zapomnialam pochwalić sie Wam:-D:-D:-Ddostalam zaproszenie od streetcomu do kompanii wysokoprocentowej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będę testowała nowy smak Wódki Żołądkowej Gorzkiej na Trawie Żubrowej. :-p:-p:-p:-p:-p

Ktos jeszcze dostał???
Miłego testowania,też bym sobie przetestowała

ja tam juz nic nie dostaje, widocznie nie zaslyzylam sobie,dostalam tylko pampersy
Mi nawet pampersów nie dali, a juz dawno wysłałam wszytskie ankiety i oświadczenie

Mamusiu, trzymam kciuki za Twoja rodzinkę i za Was, duzo zdrówka i oby to cholerne choróbsko trzymalo sie od Was wszystkich z daleka.

Marzycielko, trzymam kciuki za odzyskanie kasy

Dobranoc Asiulko

reklama
Jasne Madziu:tak: Jutro zrobie fotki i wkleję, tylko jak sie pewnie domyslasz to sa chlopiece buciki, moze dla dziewczynek sa po prostu drozsze:confused:

Ja zmykam spac, bo pustki na forum, a juz polnoc sie zbliza wedlug starego czasu, a moje dziecie istoty zmiany czasu nie zrozumialo i rano wstaje godzinke wczesniej:eek:
DOBRANOC

Ślicznie dziekuję i czekam na fotki.....u nas wszystkie kosztowaly 159zl i wzwyż:sorry2::sorry2::sorry2:
Slodkich snów....

W
Miłego testowania,też bym sobie przetestowała

Mi nawet pampersów nie dali, a juz dawno wysłałam wszytskie ankiety i oświadczenie

Blizniaczku
podobno oni losują uczestników:tak::tak::tak:myśle że nastepnym razem i Tobie uda się...
a na wódeczke zapraszam do Lublina:-D:-D:-D

Wszystkiego Najlepszego dla Magdusi,Martusi,Zosi i Krystianka:-):-):-)rośnijcie zdrowo kochane dzieciaczki:tak::tak:;-);-)
i ja przyłączam się do życzeń, 1000 buziaczków;-)

w moim miescie zmarlo juz 5 osob:-(:-(:-(

dzieki kochana
mamusia mam nadzieje że wszystko będzie dobrze u twojej rodzinki:tak:

Witam;
wylądowaliśmy z Iggym w szpitalu.
Na razie tylko się melduję i jak mi się uda to napiszę więcej.
Buziaki.

Już was "przeleciałam"
w pon. po wizycie u pediatry młody zaczął ostro wymiotować, a że nie przechodziło to piguła w przychodni kazała nam jechać.
Iggy ma zapalenie ucha i takie to objawy dało.
Ogólnie to przeżyłam koszmar i nikomu tego nie życzę.
Powiem wam tylko, że podejście pielęgniarek w szpitalu ( nie wszystkich, ale znacznej większości) jest takie jak za czasów kiedy ja jako dziecko leżałam.
To się K***A nadaje do telewizji. I mam wielką ochotę coś z tym zrobić.

A młody w domku już i jeszcze przez tydzień będzie na antybiotykach ostrych.

Zapominajko życze dużo zdrówka dla synka:tak:

Marzycielko jak czytam twoje posty, to aż coś mi się robi- pracodawcy prywatni są bezkarni, tak mi przykro że macie problemy z pracą M, mam nadzieje że Wam wypłacą pieniążki;-)

u nas wszystko dobrze, córcia przesypia od 8 wieczorem do 4 rano , bez płaczu że w łóżeczku śpi,
śpijcie słodko;-)

GRATULUJĘ.

Mamusia życzę z całego serca, żeby Twoich bliskich ominęła ta grypa.

Przede wszytskim Mamusiu zyczę Ci z całego serca, żeby nikogo z Twoich bliskich nie dotknęła ta choroba.

mamusiu wspolczuje sytuacji na Ukrainie.a wszytskim dzieciom zdrowka i buziaczki:-):-)

Mamusiu, trzymam kciuki za Twoja rodzinkę i za Was, duzo zdrówka i oby to cholerne choróbsko trzymalo sie od Was wszystkich z daleka.

mamusia mam nadzieje że wszystko będzie dobrze u twojej rodzinki:tak:
dziekuje kochane za mile slowka i za wsparcie, przekazalam swoje rodzince wszystke wasze slowa otuchy i az cieplutko na serduzko im sie zrobilo i pozdrawiaja was wszystkich:tak::tak::tak:

a u nas nocka do d..., od 3 dni Karolina spi z nami, bo normalnie placze co chwile, i non stop szuka smoka, nie wiem o co chodzi, czy to idzie ten kolejny zabek, bo ma spuchniete dziasla, ale w dzien jakos tak nie marudzi, oby szybciej te zeby wylazly, o sie wykoncze:dry:
milego dzionka kochane

witam:tak:
wczoraj was podczytywalam ale jakos czasu nie mialam bo mam dzis mnustwo gosci zreszta jak co roku no i caly dzien sprzatanie i kuchnia:wściekła/y:

mamusiu trzymam mocno kciuki za twoja rodzinke mam nadzieje ze ich to ominie:tak::tak::tak:

zdróweczka dla Igorka . Co do opieki w szpitalu to ja akurat złego słowa nie moge powiedziec:tak: jak lezalam na noworodkach to byly tylko dwie polozne na nocnych dyzorach wsciekle jak siee obudzilo ale reszta super a na dzieciecym wszystkie pielegniary super pani ordynator taka niezbyt bo nawet nie zagada do dzieciaczka ani nic ale jako ze lezalam juz trzy razy to za drugim razem wiedzialam jaka jest i nawet juz niebyla taka zla:-D

Witam mamuśki weekendowo:-)

Zapominajka , jeśli Igorek oprócz tych kiepskich wypróżnień nie ma żadnych niepokojących objawów , to się nie martw:tak:. Tomek przy pierwszych zębach przez cały miesiąc mi tak robił:tak:. Dawałam mu biogaję i częściej przystawiałam do cyca , żeby się mały nie odwodnił:tak:. Lekarka (bo oczywiście się z nim przeszłam) powiedziała że przy zębach to normalne , że w buzi dziecka są otwarte ranki i pojawiaja się stany zapalne i to tak działa na brzuszek. Ale oczywiście ja dla pewności lekarza zawsze odwiedzam , bo nie jestem w stanie zaglądnąć ani do gardła a tym bardziej do ucha:tak:.
Ale oczywiście dużo zdrówka życzymy Igorkowi i wszystkim dzieciaczkom:-).
Miłego dzionka wszystkim życzę:-)

reklama
ktore z dzieciow wcina mleczko modyfikowane w nocy?

Moja jak nie zje kolacji to je w nocy mleko.

znowu mamy luźne zielone kupy:-(
jestem załamana

Kurcze oby nic się złego nie działo.

A my zaraz idziemy na zakupy dzieciowe.
To znaczy owoce i takie tam.
A potem odwiedzimy moich rodziców.
Jutro jedziemy na cmentarze i do babć na obiady.

Wszystkiego Najlepszego Dla Solenizantów.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry