reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam;
wylądowaliśmy z Iggym w szpitalu.
Na razie tylko się melduję i jak mi się uda to napiszę więcej.
Buziaki.

Już was "przeleciałam"
w pon. po wizycie u pediatry młody zaczął ostro wymiotować, a że nie przechodziło to piguła w przychodni kazała nam jechać.
Iggy ma zapalenie ucha i takie to objawy dało.
Ogólnie to przeżyłam koszmar i nikomu tego nie życzę.
Powiem wam tylko, że podejście pielęgniarek w szpitalu ( nie wszystkich, ale znacznej większości) jest takie jak za czasów kiedy ja jako dziecko leżałam.
To się K***A nadaje do telewizji. I mam wielką ochotę coś z tym zrobić.

A młody w domku już i jeszcze przez tydzień będzie na antybiotykach ostrych.
Zapominajko zdrówka dla Maluszka....a co do pielegniarek to sie zgadzam.....na szczęscie z regóły jest kilka super i chociaz to cieszy......dobrze,ze juz jestescie w domku.....

My na razie żegnmy sie, jedziemy na zakupki - przede wszystkim po buciki dla Juleczki mam nadzieje ze cos kupimy....:tak::tak::tak:

I jeszcze mamuska ma ochote na coś:-D:-D:-D:-Da w reserved jest -20% na damska kolekcje, wiec PROMOCJA!!!!!:-D:-D:-Dciekawe czy uda mi sie cos kupić...może chociaż torebkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aaaa zapomnialam pochwalić sie Wam:-D:-D:-Ddostalam zaproszenie od streetcomu do kompanii wysokoprocentowej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będę testowała nowy smak Wódki Żołądkowej Gorzkiej na Trawie Żubrowej. :-p:-p:-p:-p:-p

Ktos jeszcze dostał???

Zapominajko nie zazdroszczę przejść.
Igguś przystojniaku wracaj do zdrowia.

A ja jestem dzisiaj taka zła , że k...a zaraz siąde i się rozryczę:-(:-(
Nie dość, że firma M. płaci mu smieszną kasę to jeszcze s...y nie chcą zapłacić za dni , które był w pracy przed podpisaniem umowy!
Może we wtorek coś bedą wiedzieć!!:wściekła/y::wściekła/y:
A tu dziecka urodzinu i rachunki:-(:-(

W dodatku Młoda nienawidzi mojego gotowania!
Je tylko mój rosół.
Dzsiaj taką dobrą zupkę brokułową jej zrobiłam to wypluła:-(
No ryczeć zaraz będe...

Aaaa zapomnialam pochwalić sie Wam:-D:-D:-Ddostalam zaproszenie od streetcomu do kompanii wysokoprocentowej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będę testowała nowy smak Wódki Żołądkowej Gorzkiej na Trawie Żubrowej. :-p:-p:-p:-p:-p

Ktos jeszcze dostał???
Kurcze lipa mnie tam nie lubia.....nadal nie mam wysłanego tego zaswiadczenia.....nie cche ktos mi tego druknąc i wysłac.....jakos sie zrewanżuje.......obiecuje!!!!!!!!:-(:-(:-(

Marzycielko bedzie ok....moze jak sie wszystko do konca wyjasni to zmądrzeja....
A malutka ma po prostu swój apetyt i juz nie zmienisz tego niestety..Mari tyez nie raz pluje tym co jej daje.....no siła wyzsza...nie pytaj jak ja sie wkurzam....:szok::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry