mamusia2008
mamusia Karolinki
mamusiu trzymam kciuki;-)
dzieki kochane za kciukiJ
Mamusia życzę z całego serca, żeby Twoich bliskich ominęła ta grypa.
Duzo zdrówka dla Igorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mamusiu trzymam kciuki;-)
dzieki kochane za kciukiJ
Mamusia życzę z całego serca, żeby Twoich bliskich ominęła ta grypa.
Witam;
wylądowaliśmy z Iggym w szpitalu.
Na razie tylko się melduję i jak mi się uda to napiszę więcej.
Buziaki.
Zapominajko zdrówka dla Maluszka....a co do pielegniarek to sie zgadzam.....na szczęscie z regóły jest kilka super i chociaz to cieszy......dobrze,ze juz jestescie w domku.....Już was "przeleciałam"
w pon. po wizycie u pediatry młody zaczął ostro wymiotować, a że nie przechodziło to piguła w przychodni kazała nam jechać.
Iggy ma zapalenie ucha i takie to objawy dało.
Ogólnie to przeżyłam koszmar i nikomu tego nie życzę.
Powiem wam tylko, że podejście pielęgniarek w szpitalu ( nie wszystkich, ale znacznej większości) jest takie jak za czasów kiedy ja jako dziecko leżałam.
To się K***A nadaje do telewizji. I mam wielką ochotę coś z tym zrobić.
A młody w domku już i jeszcze przez tydzień będzie na antybiotykach ostrych.

a w reserved jest -20% na damska kolekcje, wiec PROMOCJA!!!!!

ciekawe czy uda mi sie cos kupić...może chociaż torebkę

ja tam juz nic nie dostaje, widocznie nie zaslyzylam sobie,dostalam tylko pampersyAaaa zapomnialam pochwalić sie Wamdostalam zaproszenie od streetcomu do kompanii wysokoprocentowej
będę testowała nowy smak Wódki Żołądkowej Gorzkiej na Trawie Żubrowej.
Ktos jeszcze dostał???
Kurcze lipa mnie tam nie lubia.....nadal nie mam wysłanego tego zaswiadczenia.....nie cche ktos mi tego druknąc i wysłac.....jakos sie zrewanżuje.......obiecuje!!!!!!!!:-Aaaa zapomnialam pochwalić sie Wamdostalam zaproszenie od streetcomu do kompanii wysokoprocentowej
będę testowała nowy smak Wódki Żołądkowej Gorzkiej na Trawie Żubrowej.
Ktos jeszcze dostał???

ja tez nie dostałam :-(ja tam juz nic nie dostaje, widocznie nie zaslyzylam sobie,dostalam tylko pampersy
Ale tam musisz się podpisacKurcze lipa mnie tam nie lubia.....nadal nie mam wysłanego tego zaswiadczenia.....nie cche ktos mi tego druknąc i wysłac.....jakos sie zrewanżuje.......obiecuje!!!!!!!!:--
-(