asiulkaa
Fanka BB :)
No wlasnie Pyciolku bardzo nas zaniedbujesz ostatnio. Musisz sie poprawicprzepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego netaale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam
ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...
ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac
przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing
ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?
Widze, ze Aleks dalej broi. I nocki dalej do du... U nas szalu w nocy nie ma, ale jest lepiej niz bylo. I pamietasz jak sie martwilysmy, ze nasi chlopcy nie raczkuja, jak widac niepotrzebnie, bo gdzies kiedys doczytalam, ze Aleks zakumal o co chodzi, moj Filip tez i teraz zasuwa po calym domu jak szalony
Gratulujemy, zdolny BartusChwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.
Ty Agawar tez nas zaniedbujesz:-(Super, ze wszystko dobrze z watrobeczkaWitajcie:-)
wpadłam pochwalić się,że z naszą wątróbką jest wszystko ok:-) byłysmy wczoraj ponownie w poradni gastro.. i wszystko się zregenerowało tylko nerkę mamy powiększoną z powodu infekcji w moczu:-(
poza tym ja się wciąż kuruję, bo złapalo mnie jakieś choróbsko i modle się aby Bianka sie nie zaraziła,bo dopiero co ją podleczyłam a tu masz teraz mnie wzieło
miłego dnia laseczki
Z nerkami tez bedzie dobrze jak siuski sie wylecza;-) No i zdroweczka kochana dla Ciebie i Bianeczki, zeby nie zlapala od Ciebie chorobska.Ojej co to sie dzieje na tym swiecie:-( Mam nadzieje, ze wirus nie dotrze do Twojej rodzinki. Musisz byc dobrej mysli. Przykro mi, ze musisz przezywac to wszystko:-( Sciskamy Cie mocno:*kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:--
-(
a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja
No to podobnie jak u nasJa widze Marzycielko, że Wy tak samo jak my wstajecie.....Mari po tej zmianie czasu wstaje 6-6:30 MAX......zwariujehahhha ale chodzi spac normalnie o 21.....
Z tym, ze rano Filip czasem pospi do 7.Ahh i zapomnialabym prawie
Stooo latek dla naszych dzisiejszych solenizantow!!!