reklama

Grudniowe mamusie 2008

przepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego neta:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam:eek::eek:ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...:eek::eek:ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac:no::no:przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing:szok::szok:ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?
No wlasnie Pyciolku bardzo nas zaniedbujesz ostatnio. Musisz sie poprawic:tak: Widze, ze Aleks dalej broi. I nocki dalej do du... U nas szalu w nocy nie ma, ale jest lepiej niz bylo. I pamietasz jak sie martwilysmy, ze nasi chlopcy nie raczkuja, jak widac niepotrzebnie, bo gdzies kiedys doczytalam, ze Aleks zakumal o co chodzi, moj Filip tez i teraz zasuwa po calym domu jak szalony:tak:
Chwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.
Gratulujemy, zdolny Bartus:tak: Ty Agawar tez nas zaniedbujesz:-(
Witajcie:-)
wpadłam pochwalić się,że z naszą wątróbką jest wszystko ok:-) byłysmy wczoraj ponownie w poradni gastro.. i wszystko się zregenerowało tylko nerkę mamy powiększoną z powodu infekcji w moczu:-(
poza tym ja się wciąż kuruję, bo złapalo mnie jakieś choróbsko i modle się aby Bianka sie nie zaraziła,bo dopiero co ją podleczyłam a tu masz teraz mnie wzieło
:wściekła/y:
miłego dnia laseczki
Super, ze wszystko dobrze z watrobeczka:tak: Z nerkami tez bedzie dobrze jak siuski sie wylecza;-) No i zdroweczka kochana dla Ciebie i Bianeczki, zeby nie zlapala od Ciebie chorobska.
kurcze jestem zalamana, i w szoku, dzwonila mama i mowi ze juz 40 osob zmarlo na Ukraine przez ta durna grypie swinska, w moim miescie 5 osob, w tym kobieta ciezarna, Boze co sie dzieje na tym swiece, tak sie martwie o swoich bliskich:-(:-(:-(
a pozatym wszyscy musza chodzic w maskach, a masek niema w aptekach, bo zabraklo, no jakas paranoja
Ojej co to sie dzieje na tym swiecie:-( Mam nadzieje, ze wirus nie dotrze do Twojej rodzinki. Musisz byc dobrej mysli. Przykro mi, ze musisz przezywac to wszystko:-( Sciskamy Cie mocno:*
Ja widze Marzycielko, że Wy tak samo jak my wstajecie.....Mari po tej zmianie czasu wstaje 6-6:30 MAX......zwariuje:p hahhha ale chodzi spac normalnie o 21.....
No to podobnie jak u nas:eek: Z tym, ze rano Filip czasem pospi do 7.

Ahh i zapomnialabym prawie
Stooo latek dla naszych dzisiejszych solenizantow!!!

reklama
Witajcie

przede wszystkim Mamusi trzymamy kciuki żeby z Twoją rodzinką bylo wszystko ok...dzisiaj od rana w tvn24 oglądałam relacje, jakaś maskara:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Mega buziaczki dla wszystkich dzisiaj świętujących....

u nas w końcu nocka ok(nie zapeszając)Jula poszla spac ok.21 spala do 7 zjadla mleczko i pozniej do 10:szok::szok::szok:oby tak zostalo, ja zregenerowalam sily, teraz moj anioleczek śpi a ja Was nadrabiam

Ojej co to sie dzieje na tym swiecie:-( Mam nadzieje, ze wirus nie dotrze do Twojej rodzinki. Musisz byc dobrej mysli. Przykro mi, ze musisz przezywac to wszystko:-( Sciskamy Cie mocno:*

przede wszystkim Mamusi trzymamy kciuki żeby z Twoją rodzinką bylo wszystko ok...dzisiaj od rana w tvn24 oglądałam relacje, jakaś maskara:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dziekuje kochane:tak:

Dziewczyny, macie może pomysły gdzie można się wybrać w sobotnie popołudnie z małym dzieckiem ( poza spacerkiem :sorry2: ). Chcieliśmy jutro spędzić rodzinne popołudnie... gdzieś ;-) poza domem, ale tak żebyśmy i my i Bartek byli zadowoleni.

Już was "przeleciałam"
w pon. po wizycie u pediatry młody zaczął ostro wymiotować, a że nie przechodziło to piguła w przychodni kazała nam jechać.
Iggy ma zapalenie ucha i takie to objawy dało.
Ogólnie to przeżyłam koszmar i nikomu tego nie życzę.
Powiem wam tylko, że podejście pielęgniarek w szpitalu ( nie wszystkich, ale znacznej większości) jest takie jak za czasów kiedy ja jako dziecko leżałam.
To się K***A nadaje do telewizji. I mam wielką ochotę coś z tym zrobić.

A młody w domku już i jeszcze przez tydzień będzie na antybiotykach ostrych.

Cześć mamuski :-)

Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić :tak:, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy :tak::tak: jest w bloku, na ostatnim pietrze :-(:wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper :tak::tak::tak: ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie :zawstydzona/y: za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka :tak::tak:, aha i duuuuuuży balkon :tak::tak::tak:, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić :tak:, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować :wściekła/y:

Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić :tak::tak::tak:

GRATULUJĘ.

Mamusia życzę z całego serca, żeby Twoich bliskich ominęła ta grypa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry