beciaczek
mama Wiktorka
dzień dobry wszystkim,
my już prawie gotowi, bo zaraz idziemy na spacerek i po jedzonko, bo dziś zupka buraczkowa będzie i kilka produktów nam brakuje;-)Wiki tylko zje śniadanko i wychodzimy

ale się biedn nacierpiałaś, ale ja mam nadzieję, że twoim rodzice coś z tym zrobili, przecież to juz pod prokuratora podlega, tymbardziej, że uszczerbek na zdrowiu przez taka jedzę
ach, szkoda słów na takich...ale ja wierzę, że tacy jeszcze zapłacą za takie postępowanie
dziewczyny, a mogę zapytać czemu wy takie drogie buty kupujecie?muszą to byc koniecznie jakieś firmowe?
no bo ja na allegro widziałam nowe butki za 40-60zl, zwykłe kozaczki ocieplane, bo uważam, że po pierwsze Wiki i tak nie będzie w tym sezonie niewiadomo jak biegał, przecież taki dzieciaczek szybko sie męczy, no i kupować takie drogie tylko na kilka razy?przeciez nóżka zaraz urośnie.
No nie wiem, ale ja uważam, że to bezsensu, ja jak pojadę do PL to mam zamiar kupic właśnie takie max do 60zł
my już prawie gotowi, bo zaraz idziemy na spacerek i po jedzonko, bo dziś zupka buraczkowa będzie i kilka produktów nam brakuje;-)Wiki tylko zje śniadanko i wychodzimy
Twój post przypomniał mi niestety zdarzenie z mojego dzieciństwa. Byłam wtedy na kolonii i miałam ok.12 lat. zachorowałam na ospę wietrzną i trafiłam do izolatki. Po jednym dniu poczułam, że zaczyna boleć mnie ucho, a\ że często chorowałam na zapalenie ucha środkowego, to wiedziałam, co trzeba robić. Poszłam w nocy do pielęgnarki i porosiłam o watę i spirytus kamforowy, a ta p***a mi na to, że jestem panikara i że jej dzieci są dzielniejsze ode mnie, bo tak nie marudzą. Potem, jak już nie mogłąm wytrzymać poszłam do niej drugi raz, okazało się, ze wyszła "do miasta" (czytaj "na dyskotekę"). W końcu nad ranem moje współlokatorki poszły ją błagać, żeby coś mi dała, bo wyłam z bólu już kilka godzin. No to się zlitowała, tylko trochę za późno... Rano na watce z ucha była krew-popękały mi naczynka krwionośne z bólu i przez to mam obniżony słuch w lewym uchu. Tak to właśnie jest w naszej POLSCE. Przykre....

ale się biedn nacierpiałaś, ale ja mam nadzieję, że twoim rodzice coś z tym zrobili, przecież to juz pod prokuratora podlega, tymbardziej, że uszczerbek na zdrowiu przez taka jedzę
ach, szkoda słów na takich...ale ja wierzę, że tacy jeszcze zapłacą za takie postępowanieU nas kolejna wyprawa po buty dla Juleczki nieudana...spodobaly nam sie jedne - kosztowaly 159zli na razie wstrzymalismy sie, a Wy ile płaciłyscie za buciki, Tygrysku Olcia wiem że juz macie
![]()
W sumie Madziu pytanie nie bylo do mnie skierowane, ale odpowiem jesli nic nie masz przeciwko, bo my tez juz mamy buciki. Mamy buciki z Bartka, ale niestety najtansze one nie byly, kosztowaly 149zl, chociaz i tak uwazam, ze nie warto dawac tyle za buty na jeden sezon![]()
Asiulka pytalam Was wszystkie, ale wyszczegolnilam dziewczyny bo one pokazaly mi zakupione buciki....a moge prosic Cie o fotke tych zakupionych butkow, u nas w Bartku wszystkie od 159zl wzwyż nawet do 249zl![]()
dziewczyny, a mogę zapytać czemu wy takie drogie buty kupujecie?muszą to byc koniecznie jakieś firmowe?
no bo ja na allegro widziałam nowe butki za 40-60zl, zwykłe kozaczki ocieplane, bo uważam, że po pierwsze Wiki i tak nie będzie w tym sezonie niewiadomo jak biegał, przecież taki dzieciaczek szybko sie męczy, no i kupować takie drogie tylko na kilka razy?przeciez nóżka zaraz urośnie.
No nie wiem, ale ja uważam, że to bezsensu, ja jak pojadę do PL to mam zamiar kupic właśnie takie max do 60zł