reklama

Grudniowe mamusie 2008

A no i serdeczne życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów 11 miesięcznych Kacperka naszego kochanego i Emilki.....

torcik_urodzinki_386_137.jpg

No i młodszego 10 miesięcznego Alessandro....
Buziaczków tysiące duże maluszki:*

A my sie podlaczymy do tych pieknych zyczonek!!!
Kancia,na stale,stale...:-D:-D

reklama
A no i serdeczne życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów 11 miesięcznych Kacperka naszego kochanego i Emilki.....

My rowzniez podpinamy sie pod sliczne zyczonka :zawstydzona/y: Buziaczki slodziutkie dzieciaczki :***********
Kajaczku witaj :-D:-D:-D Ale Ci dobrze olalas prace, a ja wlasnie wrocilam. A nie zamierzasz narazie wcale pracowac??
U nas podobnie jak u Beciaka pogoda do bani, tez dzieciaki chodzily wczoraj, ale ja na szczescie zaopatrzylam sie w slodycze i nawet pstryknelam malemu fotke z jednymi:tak::tak::tak: A dzwonilam przedtem do mamy, wlasnie sie wybierali na groby i tak mi sie zatesknilo, lubilam zawsze rodziennie jezdzic i odwiedzac groby bliskich, a wieczorem isc do nas na Stary cmentarz, taki fajny klimat jakis byl a tu wcale tego nie czuje :// Tym bardziej, ze moj do pracy:-(:-( Ale i tak mnie zdazyl przed praca zdenerwowac wiec niech spada :-D:-D:-D

eeee Natalka u Ciebie to całkiem ładnie ubrane te dziewczyny, u mnie to takie straszydła w maskach chodziły, normalnie, jakbym sama była to bym się bała, jak z horroru:tak:
A Wiktor w końcu zaczął porządnie raczkować do przodu:tak:ostatnie kilka dni trenował:-Dale wczoraj i dzis widzę, że juz mu tak super wychodzi, nie mogę się napatrzeć, bo juz myślałam, że ten etap go ominie....a jak ładnie juz staje przy meblach...ach...ależ ja dumna z niego jestem...

No ja myslę, że na stałe.....:tak::tak::tak::tak:

A my juz po obiadku u tatusia i odwiedzinkach na cmentarzyku.....teraz mała spi apdła w wózku i jak sie obudzi to idziemy do tesciówki na kawusie...
u nas sloneczko swieci,ale jest tak zimno.....mroźno jakby :szok:

w ogole dzisiaj moje dziecko spalo od 10-12:30 i teraz o 15 tez poszła lulku :sorry2::tak:ale ni bede narzekała:p hahhaha

No własnie Beciak,a Ty sie kuruj z ta pytka ,a nie biegasz szalona babo Ty :-p;-)
Natalko a Ty napisz jak sie czujesz????? jak malutka? albo malutki w sumie....

Właśnie Natalka jak tam dzidzia?
a mdłości juz przeszły?

dziewczyny wy sie tak nie martwcie o tę moja pytkę;-):-D
ja naprawdę uważam i krzywdy sobie nie zrobie:tak:

a ja znów sama, ............i dół sie jakis przyplątał, nie wiem co się dzieje, strasznie kocham tego mojego faceta, ale nieraz juz nie wyrabiam...brakuje mi go strasznie..........smutno...Wiki śpi, bo tak to bym się nim zajęła, to bym nie myślała, a ten dzień cały jakis do niczego:-(:-(:-(chandra jakaś jesienna czy co?

Nooo my tez jestesmy dumni z Wikusia z powodu udoskonalenia raczkowania :-D:-D
Kanus mam nadzieje, ze dziewuszka, kupilam juz sukieneczke :))) Czuje sie w miare ok, ale mdlosci jeszcze nie przeszly, wymiotuje przynajmniej dwa razy dziennie, ale sie pocieszam, ze juz niedlugo :)) Jutro mam wizyte u poloznej i ustala date usg nareszcie :)))AA Beciaczku przepraszam, ale ja jestem troche nie w temacie o co chodzi z ta pytka?? Co to jest?? mam nadzieje, ze nie to co mysle:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D Tak czy tak szybkiego wyzdrowienia dla Twojej Pytusi :PPPPPPPP

reklama

hey

M. dał mi się wyspać.
Teraz sam padł z Młodą.
Potem szybkie jedzonko i lecimy na cmentarze.

Wszystkiego Najlepszego Dla Solenizantów:-)

podłączmy sie pod śliczne życzonka:tak:

dzień dobry!

u nas ponuro, jak nie wiem co, miałam dziś biegać i du...a, bo tak leje, że masakra, aż się w domu ciemno zrobiło, i nastroje tak bleee....

Wiki dzis spał do 9.30:szok:chyba wyczuł, że nie ma po co wstawać:-D

a u nas wczoraj jakieś dzieciaki po osiedlu poprzebierane biegały...no a ja przeciez Halloween nie obchodzę, więc nawet nie pomyślałam, żeby kupić jakies łakocie dla nich, ale na szczęście tylko jedna grupka pukała do nas to poprostu nie otworzyłam im, no bo nie miałam nawet w domu nic słodkiego, żeby im dac:sorry:
a było ich sporo chyba z 10 naraz:tak::szok:

a ja polskiego święta tu w ogóle nie czuje:no:bez sensu.

Mężu na siłke pojechał, a tak nas samych zostawił, smutno...nie no Wiki to jak zwykle ma zajęcie...w szufladzie grzebie:tak::-D

miłego dzionka laski...mam nadzieję, że chociaz u was słonko

My rowzniez podpinamy sie pod sliczne zyczonka :zawstydzona/y: Buziaczki slodziutkie dzieciaczki :***********
Kajaczku witaj :-D:-D:-D Ale Ci dobrze olalas prace, a ja wlasnie wrocilam. A nie zamierzasz narazie wcale pracowac??
U nas podobnie jak u Beciaka pogoda do bani, tez dzieciaki chodzily wczoraj, ale ja na szczescie zaopatrzylam sie w slodycze i nawet pstryknelam malemu fotke z jednymi:tak::tak::tak: A dzwonilam przedtem do mamy, wlasnie sie wybierali na groby i tak mi sie zatesknilo, lubilam zawsze rodziennie jezdzic i odwiedzac groby bliskich, a wieczorem isc do nas na Stary cmentarz, taki fajny klimat jakis byl a tu wcale tego nie czuje :// Tym bardziej, ze moj do pracy:-(:-( Ale i tak mnie zdazyl przed praca zdenerwowac wiec niech spada :-D:-D:-D

i my z Victorcią podpinamy się pod śliczne życzonka - 100 latek kochane dzieciaczki:tak::-)

dziekuje ślicznie kochanym cioteczkom za śliczne życzonka w imieniu śpiącego już Kacperka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry