reklama

Grudniowe mamusie 2008

hmm sama nie wiem co tobie doradzic bo matka najlepiej czuje czy cos z tym robic czy nie;-) ja szlam dopiero na drugi dzien do lekarza bo tak culam ze lepiej bedzie jak to sprawdze przeciez mnie z przychodni nie wyrzuca:-D no i okazalo sie ze ma gardelko zawalone i dostal antybiotyk no i to byla trzydniowka no i tez innych objawow nie bylo;-)

reklama
Witamy poniedziałkowo. Trochę mnie nie było bo mężyk miał dwa dni wolnego i do tego jeszcze trochę zamieszania z cmentarzami więc kompletnie nie było czasu na bb. Ale pewnie i tak nikt nie zauważył:-(:-p
Wszystkiego najlepszego dla naszych świetujących dziś chłopaczków Olusia, Alanka i Mateuszka rośnijcie zdrowo:tak:
Podpinamy się:tak:STO LATEK KOCHANI

Kacperku mój zieńciuniu kochany obie z Natalką bardzo przepraszamy że dopiero dzisiaj i chociaż troszkę spóznione to jak najbardziej szczere gorące uściski i całuski z okazji Twojego wczorajszego święta.

Witam poniedziałkowo
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantów Olusia, Alanka i Mateuszka

Dagulla, okropna ta wczorajsza sytuacja, policja jak policja oni sie nie przejmują, a najgorsza w tym wszystkim to rodzinka dziadka:wściekła/y:, nie mógł ktoś młodszy iśc sobie z kapcia a dziadka wziąc autem:wściekła/y:

Natalka, ale masz fajnie z fasolką, jak już będzie ładny brzuszek, to mam nadzieję że się pochwalisz:ninja2:

Kokusia, ja zauważyłam ,ze Ciebie nie było :)

Witamy poniedziałkowo. Trochę mnie nie było bo mężyk miał dwa dni wolnego i do tego jeszcze trochę zamieszania z cmentarzami więc kompletnie nie było czasu na bb. Ale pewnie i tak nikt nie zauważył:-(:-p

Podpinamy się:tak:STO LATEK KOCHANI

Kacperku mój zieńciuniu kochany obie z Natalką bardzo przepraszamy że dopiero dzisiaj i chociaż troszkę spóznione to jak najbardziej szczere gorące uściski i całuski z okazji Twojego wczorajszego święta.

Kacperek ślicznie dziekuje za przepiękne życzonka i to nic ze spuznione;-) śle tysiące caałuskow dla swojej ukochanej i jednego dla tesciowej:-)

Witajcie

Po krótkiej nieobecności juz jestem :tak:

Justo mamy jechać do poradni endo ...., ale mój mąż wyjeżdża do Warszawy :zawstydzona/y: i teraz nie wiem czy mam go przepisać na inny dzien czy prosic szwagra zeby nas zawiózł, ale znowu on musiałby zamieniać się w pracy na dyżury :-(. A ja juz małemu zrobiłam badania krwi i moczu. dzisiaj zadzwonie i jak mnie przepiszą na za tydzien to ok, ale jak dłuzej to będę myślałam dalej co robic :-(.

Mati z 30-1 listopada pierwszy raz przespał całą noc bez pobudki na mleko. Zasnął o 20:00 a obudził sie o 7:00, byłam taka szczęśliwa, no ale długo to nie trwało, bo dzisiejszej nocy juz się obudził :eek:, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam :blink:.

No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie :tak:

Edee może Alanek ma temperatura na jakiegość ząbka. Ale nie zaszkodzi iść od lekarza, będziesz spokojniejsza.

Cześć Kochane

A moje dziecie dało mi dzisiaj pospać.
To znaczy wstała o 6 ale wyciągnęłam ją z łóżeczka , zmieniłam pieluchę, puściłam na podłogę w pokoju i poszłam spać.
Obudziała mnie po 8:-D:-D
Wysmarowała psy i ich spanie kamforą i wywaliła wszystkie patyczki do uszu.
:-D:-D

dagulla głupota ludzi nie zna granic:no:

Ja też palę spóźnioną świeczkę
[*]

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

Helooooooooooooooooooooooo:-D:-D

słuchajcie mam kolejny szatański pomysł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za tydzień sa mego męża urodzinki i pomyślałam sobie że fajnie by było upiec samej torta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p oczywiście zielonego pojęcia nie mam jak za to się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy któraś z mamuś piecze sama torty i ma jakiś sprawdzony przepis??????;-);-);-)

reklama
Helooooooooooooooooooooooo:-D:-D

słuchajcie mam kolejny szatański pomysł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za tydzień sa mego męża urodzinki i pomyślałam sobie że fajnie by było upiec samej torta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p oczywiście zielonego pojęcia nie mam jak za to się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy któraś z mamuś piecze sama torty i ma jakiś sprawdzony przepis??????;-);-);-)
Ja nigdy nie robiłam torta, ale moja mama robi i idzie na łatwiznę :-D. Kupuje w sklepie świeze gotowe kapsle (nie wiem ak to się pisze i mówi, ale chyba tak) i tylko robi krem do tego, a kapsli sobie kupuje tyle ile chce , np. robi 3 warstwowy tort to kupuje 3 kapsle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry