reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja nigdy nie robiłam torta, ale moja mama robi i idzie na łatwiznę :-D. Kupuje w sklepie świeze gotowe kapsle (nie wiem ak to się pisze i mówi, ale chyba tak) i tylko robi krem do tego, a kapsli sobie kupuje tyle ile chce , np. robi 3 warstwowy tort to kupuje 3 kapsle.
ahaaa a jak te spody sie nasącza ?????? czym?????? i ja to bym chciala torta z bita smietana a nie z kremem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Kokusia, ja zauważyłam ,ze Ciebie nie było :)
Blizniaki ja wiedziałam że na Ciebie zawsze można liczyc;-)

Kacperek ślicznie dziekuje za przepiękne życzonka i to nic ze spuznione;-) śle tysiące caałuskow dla swojej ukochanej i jednego dla tesciowej:-)

Dziękujemy za całuski:tak:
No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie :tak:
Brawo dla zdolniachy:-) Natalka narazie cwiczy samodzielne stanie a chodzi jedynie trzymana za rączki i to obie bo za jedną to się tak fajnie w koło zatacza

Helooooooooooooooooooooooo:-D:-D

słuchajcie mam kolejny szatański pomysł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za tydzień sa mego męża urodzinki i pomyślałam sobie że fajnie by było upiec samej torta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p oczywiście zielonego pojęcia nie mam jak za to się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy któraś z mamuś piecze sama torty i ma jakiś sprawdzony przepis??????;-);-);-)
Tygrysku ja zawsze robię sama torty:tak:I albo kupuję gotowe spody i kremy i to tylko składam odpowiednio nasączając. Albo piekę murzynka i przekładam go gotowym kremem. A jam mi coś odbije i chcę się narobic to robię sama krem budyniowy:tak:I powiem nieskromnie że moje torty zawsze wszystkim smakują:-)

Tygrysku, miałam Ci napisać o tym naszym kubku niekapku... no więc w ogóle nic z niego nie kapie :tak::tak:

a jaki macie kubeczek????

Tygrysku ja zawsze robię sama torty:tak:I albo kupuję gotowe spody i kremy i to tylko składam odpowiednio nasączając. Albo piekę murzynka i przekładam go gotowym kremem. A jam mi coś odbije i chcę się narobic to robię sama krem budyniowy:tak:I powiem nieskromnie że moje torty zawsze wszystkim smakują:-)

Kokusiu a mozna o przepis na kulinarnym prosic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: z kremem budyniowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko tak mnie trzeba bardzo dokładnie gdyz ja do ciast mam małe zdolności :-D:-D

reklama
hmmmmmmmmm a ja bym chciala bezalkoholowego albo takiego ale z alkoholem malo procentowaym gdyz my wodki nie mamy w domu:-D:-D:-D:-D
kurde ja to sie tak na tym nie znam, bo pieczenie to czarna magia dla mnie. jedynie rogaliki, murzynka i takie tam łatwe rzeczy, ale TORT !!! o matko .... zapytam sie mamy jak to robi. Ale to później bo teraz widziałam, że gdzieś wychodziła .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry