• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurde ja to sie tak na tym nie znam, bo pieczenie to czarna magia dla mnie. jedynie rogaliki, murzynka i takie tam łatwe rzeczy, ale TORT !!! o matko .... zapytam sie mamy jak to robi. Ale to później bo teraz widziałam, że gdzieś wychodziła .
hehhhehe dla mnie też jabłecznik mi tylko wychodzi i ciasta z proszku hehheeh ale postanowilłam zrobić niespodziankę dla męża i sama samiuteńka zrobić torcika urodzinowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

reklama
możesz do tej wody z cukrem i kwaskiem nie dodawac wódki i już jest tort w wydaniu dla nieletnich:tak:
A przekładanie bitą śmietaną zdecydowanie odradzam bo słabo się wtedy trzyma
kokusia to ekspertka w gotowaniu i pieczeniu.

Kurde ale mi się chce spać :zawstydzona/y:, mogłam się z małym połozyc, no ale kawę sobie zrobiłam i siedzę jak taki ciołek :eek:.
Wczoraj mój mąż dał mi pospać do 11:00 :zawstydzona/y:, a dzisiaj juz o 7:00 musiałam wstac :zawstydzona/y:.

Dziendobry :tak::tak:
Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia, Alanka i Matiego !!! Rosnijcie szczesliwe dzieciaczki :))
moj_torcik.g1.gif

Kajaczku dziekuje za grtaulacje =**:-D:tak:
A ja dzis nie w pracy bo mam wizyte u poloznej, ale mezus i tak zawiozl malego do zlobka na chwilke, zebym sie przyszykowala ( i zobaczyla co u Was slychac of course :PP), a pozniej on sie zwolni z pracy, wezniemy malego i do szpitala :)))

Natalka, ale masz fajnie z fasolką, jak już będzie ładny brzuszek, to mam nadzieję że się pochwalisz:ninja2:
Moj chyba juz nigdy nie bedzie ladny:-( Po 1 ciazy zostal mi taki brzuchol, ze jak mnie dzisiaj w tym szpitalu zoabcza, to mnie od razu na porodowke skieruja:-D:-D Ale jak bedzie wiekszy to sie oczywiscie pochwale :))
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy :-D:-D
cycki.JPG

Ostatnia edycja:

Kurde ale mi się chce spać :zawstydzona/y:, mogłam się z małym połozyc, no ale kawę sobie zrobiłam i siedzę jak taki ciołek :eek:.
Wczoraj mój mąż dał mi pospać do 11:00 :zawstydzona/y:, a dzisiaj juz o 7:00 musiałam wstac :zawstydzona/y:.
Agaciu żadna tam ekspertka. A torty uwielbiam robic i tyle. Dla mnie to najłatwiejsze ciasto świata:-)

Mati z 30-1 listopada pierwszy raz przespał całą noc bez pobudki na mleko. Zasnął o 20:00 a obudził sie o 7:00, byłam taka szczęśliwa, no ale długo to nie trwało, bo dzisiejszej nocy juz się obudził :eek:, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam :blink:.

No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie :tak:
Gratuluje pierwszej przespanej nocki i życzę żeby powtarzało sie to częściej,
No i Gratulacje za samodzielne kroczki;-)
Mam nadzieję, ze jakoś sobie zorganizujesz ten transport, albo chociaż uda się przesunąc wizytę na dogodny termin

A moje dziecie dało mi dzisiaj pospać.
To znaczy wstała o 6 ale wyciągnęłam ją z łóżeczka , zmieniłam pieluchę, puściłam na podłogę w pokoju i poszłam spać.
Obudziała mnie po 8:-D:-D
Wysmarowała psy i ich spanie kamforą i wywaliła wszystkie patyczki do uszu.
:-D:-D
Udana ta Twoja Oliwcia, co psy na całą sytuację, chyba się trochę wygrzały?:-D:-D:-D:szok:

możesz do tej wody z cukrem i kwaskiem nie dodawac wódki i już jest tort w wydaniu dla nieletnich:tak:
A przekładanie bitą śmietaną zdecydowanie odradzam bo słabo się wtedy trzyma
Ja czasem przekładam biszkopt bitą śmietana, ale na 0,5 l śmietany dodaje 2 smietan - fixy z dr. Otkera

Agaciu żadna tam ekspertka. A torty uwielbiam robic i tyle. Dla mnie to najłatwiejsze ciasto świata:-)

reklama
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy :-D:-D
cycki.JPG
Natalka na 30 urodzimy za rok mu takiego zrobie!!!!!!! hehhe tylko najpierw się musze nauczyc lepic te wzgorza!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Widziałyscie tą promocje w rossmanie? jak się kupi 3 paczki pampersów jumbo pack to dostanie się taką zabawkę z fisher price
Fisher Price Grający Ślimak z klockami 71922 (797525293) - Aukcje internetowe Allegro

mój mąz był w sobote ale kazała pani mu przyjść w środe bo nie dostarczyli im zabawek, moja siostra zobaczy dzisiaj w innym rossmanie
ooooooooooooooooooooooo:shocked2::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry