reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurde ja to sie tak na tym nie znam, bo pieczenie to czarna magia dla mnie. jedynie rogaliki, murzynka i takie tam łatwe rzeczy, ale TORT !!! o matko .... zapytam sie mamy jak to robi. Ale to później bo teraz widziałam, że gdzieś wychodziła .
hehhhehe dla mnie też jabłecznik mi tylko wychodzi i ciasta z proszku hehheeh ale postanowilłam zrobić niespodziankę dla męża i sama samiuteńka zrobić torcika urodzinowego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p

reklama
możesz do tej wody z cukrem i kwaskiem nie dodawac wódki i już jest tort w wydaniu dla nieletnich:tak:
A przekładanie bitą śmietaną zdecydowanie odradzam bo słabo się wtedy trzyma
kokusia to ekspertka w gotowaniu i pieczeniu.

Kurde ale mi się chce spać :zawstydzona/y:, mogłam się z małym połozyc, no ale kawę sobie zrobiłam i siedzę jak taki ciołek :eek:.
Wczoraj mój mąż dał mi pospać do 11:00 :zawstydzona/y:, a dzisiaj juz o 7:00 musiałam wstac :zawstydzona/y:.

Dziendobry :tak::tak:
Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia, Alanka i Matiego !!! Rosnijcie szczesliwe dzieciaczki :))
moj_torcik.g1.gif

Kajaczku dziekuje za grtaulacje =**:-D:tak:
A ja dzis nie w pracy bo mam wizyte u poloznej, ale mezus i tak zawiozl malego do zlobka na chwilke, zebym sie przyszykowala ( i zobaczyla co u Was slychac of course :PP), a pozniej on sie zwolni z pracy, wezniemy malego i do szpitala :)))

Natalka, ale masz fajnie z fasolką, jak już będzie ładny brzuszek, to mam nadzieję że się pochwalisz:ninja2:
Moj chyba juz nigdy nie bedzie ladny:-( Po 1 ciazy zostal mi taki brzuchol, ze jak mnie dzisiaj w tym szpitalu zoabcza, to mnie od razu na porodowke skieruja:-D:-D Ale jak bedzie wiekszy to sie oczywiscie pochwale :))
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy :-D:-D
cycki.JPG

Ostatnia edycja:

Kurde ale mi się chce spać :zawstydzona/y:, mogłam się z małym połozyc, no ale kawę sobie zrobiłam i siedzę jak taki ciołek :eek:.
Wczoraj mój mąż dał mi pospać do 11:00 :zawstydzona/y:, a dzisiaj juz o 7:00 musiałam wstac :zawstydzona/y:.
Agaciu żadna tam ekspertka. A torty uwielbiam robic i tyle. Dla mnie to najłatwiejsze ciasto świata:-)

Mati z 30-1 listopada pierwszy raz przespał całą noc bez pobudki na mleko. Zasnął o 20:00 a obudził sie o 7:00, byłam taka szczęśliwa, no ale długo to nie trwało, bo dzisiejszej nocy juz się obudził :eek:, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam :blink:.

No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie :tak:
Gratuluje pierwszej przespanej nocki i życzę żeby powtarzało sie to częściej,
No i Gratulacje za samodzielne kroczki;-)
Mam nadzieję, ze jakoś sobie zorganizujesz ten transport, albo chociaż uda się przesunąc wizytę na dogodny termin

A moje dziecie dało mi dzisiaj pospać.
To znaczy wstała o 6 ale wyciągnęłam ją z łóżeczka , zmieniłam pieluchę, puściłam na podłogę w pokoju i poszłam spać.
Obudziała mnie po 8:-D:-D
Wysmarowała psy i ich spanie kamforą i wywaliła wszystkie patyczki do uszu.
:-D:-D
Udana ta Twoja Oliwcia, co psy na całą sytuację, chyba się trochę wygrzały?:-D:-D:-D:szok:

możesz do tej wody z cukrem i kwaskiem nie dodawac wódki i już jest tort w wydaniu dla nieletnich:tak:
A przekładanie bitą śmietaną zdecydowanie odradzam bo słabo się wtedy trzyma
Ja czasem przekładam biszkopt bitą śmietana, ale na 0,5 l śmietany dodaje 2 smietan - fixy z dr. Otkera

Agaciu żadna tam ekspertka. A torty uwielbiam robic i tyle. Dla mnie to najłatwiejsze ciasto świata:-)

reklama
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy :-D:-D
cycki.JPG
Natalka na 30 urodzimy za rok mu takiego zrobie!!!!!!! hehhe tylko najpierw się musze nauczyc lepic te wzgorza!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Widziałyscie tą promocje w rossmanie? jak się kupi 3 paczki pampersów jumbo pack to dostanie się taką zabawkę z fisher price
Fisher Price Grający Ślimak z klockami 71922 (797525293) - Aukcje internetowe Allegro

mój mąz był w sobote ale kazała pani mu przyjść w środe bo nie dostarczyli im zabawek, moja siostra zobaczy dzisiaj w innym rossmanie
ooooooooooooooooooooooo:shocked2::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry