reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My rowniez skladamy najlepsze zyczonka naszym solenizantom:-):-):-):-)!!!!!
Tajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone(:-D:-D)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
A kiedys,zeby bylo troche ambitniej zrobilam Amo na urodziny to cudo:
Tort Tiramisu - Przepis
I ten to dopiero zrobil kariere...
Witamy dziewczynki poniedzialkowo....

My rowniez skladamy najlepsze zyczonka naszym solenizantom:-):-):-):-)!!!!!
Tajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone(:-D:-D)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
Tort Tiramisu - Przepis
Witamy dziewczynki poniedzialkowo....
Łooooo matko ten drugi to dla mnie wyższa szkoła jazdy!!!!!!!!!!! :-D:-D:-Da jak robisz bitą śmietanę?????? ja chyba skuszę się na przepis Kokusi tylko moze bym pomieszala np jedna warstwa z kremem budyniowym a nastepna z bitą śmietaną:-D:-D:-D

Bliźniaki dziekujemy za gratulację ! A Ty dzisiaj w domku czy w pracy?
W pracy, ale dopiero od dziesiątej

Tygrys nie musisz lepic, zrob odlew swoich :-D:-D
Natalka jak swoich to dwa rodzynki wystarcza na torcie!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::-D:szok::-D

Tort Tiramisu - Przepis
Ale mi smaka narobiłaś:-p

kaja a Ty nie miałas pracowac do listopada ? :dry:
No nie,tzn do 1go listopada...
Ale ja Wam lepsza afere opowiem...Bo ja teraz oprocz Marianka mam u siebie "na sluzbie" moja bratanice,roczna....I tak bedzie z nami najprawdopodobniej do lutego....:szok::szok::-D:-D...
I wspierajcie mnie,bo jak nie wyjade na jakies leczenie,bo to dwa adhd....to bedzie cud jakis nad ...nieWisla;-):-D:-D:-D

Ale ja Wam lepsza afere opowiem...Bo ja teraz oprocz Marianka mam u siebie "na sluzbie" moja bratanice,roczna....I tak bedzie z nami najprawdopodobniej do lutego....:szok::szok::-D:-D...
I wspierajcie mnie,bo jak nie wyjade na jakies leczenie,bo to dwa adhd....to bedzie cud jakis nad ...nieWisla;-):-D:-D:-D

Widziałam zdjęcia no no to się bedzie dzialo, a jaki masz fachowy wóżeczek:-D:-D:-D

Witajcie u nas dzisiaj zimno jak ch....a aż starch wychodzić:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:i ja humor mam jakiś do bani:dry::dry::dry:

Widziałam zdjęcia no no to się bedzie dzialo, a jaki masz fachowy wóżeczek:-D:-D:-D

Witajcie u nas dzisiaj zimno jak ch....a aż starch wychodzić:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:i ja humor mam jakiś do bani:dry::dry::dry:

A mnie nawiedził niespodziewany gość hehhe kuzyna żonka wpadła na chwilkę a wogule to się strasznie ciesze gdyż kupili mieszkanko zaraz przy naszym bloku i wprowadzają sie za tydzień więc bede miala towarzystwo hehhe zawsze raźniej będzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O matko Kaja jak ja normalnie podziwiam Cię za odwage podjęcia się takiego wyzwania!!!!!!!!!!!!ja z takimi dwoma Filipkami chyba bym rady nie dała już bym na odziale pewnym leżała:-D:-D:-D:-D
Madziu a co się dzieje?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry