Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...Łooooo matko ten drugi to dla mnie wyższa szkoła jazdy!!!!!!!!!!!My rowniez skladamy najlepsze zyczonka naszym solenizantom:-):-):-):-)!!!!!
Tajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone-D
)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
A kiedys,zeby bylo troche ambitniej zrobilam Amo na urodziny to cudo:
Tort Tiramisu - Przepis
I ten to dopiero zrobil kariere...
Witamy dziewczynki poniedzialkowo....

a jak robisz bitą śmietanę?????? ja chyba skuszę się na przepis Kokusi tylko moze bym pomieszala np jedna warstwa z kremem budyniowym a nastepna z bitą śmietaną

kaja a Ty nie miałas pracowac do listopada ?vispgrädde,nie wiem czy mozna kupic w polsce akurat ta,ale generalnie smietana 40 %,mikser i heja:-)

W pracy, ale dopiero od dziesiątejBliźniaki dziekujemy za gratulację ! A Ty dzisiaj w domku czy w pracy?
Tygrys nie musisz lepic, zrob odlew swoich![]()
Natalka jak swoich to dwa rodzynki wystarcza na torcie!!!!!!!!!!!!!!![]()

Ale mi smaka narobiłaśTajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone-D
)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
A kiedys,zeby bylo troche ambitniej zrobilam Amo na urodziny to cudo:
Tort Tiramisu - Przepis
I ten to dopiero zrobil kariere...

No nie,tzn do 1go listopada...kaja a Ty nie miałas pracowac do listopada ?![]()

...

No nie,tzn do 1go listopada...
Ale ja Wam lepsza afere opowiem...Bo ja teraz oprocz Marianka mam u siebie "na sluzbie" moja bratanice,roczna....I tak bedzie z nami najprawdopodobniej do lutego.......
I wspierajcie mnie,bo jak nie wyjade na jakies leczenie,bo to dwa adhd....to bedzie cud jakis nad ...nieWisla;-)![]()

i ja humor mam jakiś do bani

No nie,tzn do 1go listopada...
Ale ja Wam lepsza afere opowiem...Bo ja teraz oprocz Marianka mam u siebie "na sluzbie" moja bratanice,roczna....I tak bedzie z nami najprawdopodobniej do lutego.......
I wspierajcie mnie,bo jak nie wyjade na jakies leczenie,bo to dwa adhd....to bedzie cud jakis nad ...nieWisla;-)![]()
Widziałam zdjęcia no no to się bedzie dzialo, a jaki masz fachowy wóżeczek
Witajcie u nas dzisiaj zimno jak ch....a aż starch wychodzići ja humor mam jakiś do bani
![]()

a jaki macie kubeczek????