reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale ja Wam lepsza afere opowiem...Bo ja teraz oprocz Marianka mam u siebie "na sluzbie" moja bratanice,roczna....I tak bedzie z nami najprawdopodobniej do lutego....:szok::szok::-D:-D...
I wspierajcie mnie,bo jak nie wyjade na jakies leczenie,bo to dwa adhd....to bedzie cud jakis nad ...nieWisla;-):-D:-D:-D
Super, masz w domu prawie blixniaki, tyle ze dwujajowe:-D, dasz radę silna kobita jesteś, tylko uważaj zeby sie pozagryzały dziewczyny.
A ona jest u Was całą dobę, czy kilka godzinek dziennie?

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(
Biedulek, pewnie bardzo cierpi, apetytu nie ma, bo to go napewno boli

aj widzisz może być zwykłe dzień dobry:-D:-D a ja czekam na mężowego i się doczekać nie mogę hehe jeszcze 20 minut i będzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Więc udanego wieczorku we troje;-).

A ja jakaś smutna, boli mnie miednica i coś mnie łamie, na dodatek chyba @ nadchodzi, bo jestem trochę podminiowana, ale moze toprzez wszystko co sie ostatnio dzieje.
Na dodatek chciałam jechać na pogrzeb i nic z tego, bo nie mam co zrobić z Małą, a to jest ponad 700 km, smutno mi

reklama
Tygrys a co Ty tak czekasz na tego męża???Chcesz coś od niego?:-p

Chce mu kolacyję podać:-D
no baaaaaaaaaaaa jako kurczak domowy już czekam zwarta i gotowa z obiadkiem:-D:-D:-D

A ja jakaś smutna, boli mnie miednica i coś mnie łamie, na dodatek chyba @ nadchodzi, bo jestem trochę podminiowana, ale moze toprzez wszystko co sie ostatnio dzieje.
Na dodatek chciałam jechać na pogrzeb i nic z tego, bo nie mam co zrobić z Małą, a to jest ponad 700 km, smutno mi
oj ja ostatnio czekając na okres miałam takie napięcie ze hohohooh:-D:-D ale u ciebie moze tez ostatnie wydarzenia mają wpływ na samopoczucie.A co do pogrzebu to moze z teściową Madzia by została????

reklama
Dziękujemy za wszystkie śliczne życzonka :tak:

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(

Edee zdróweczka dla Alanka :*:* i buziaczki do Mari:*

Bliźniaczku tez przytulkam,oby chociaż troszku Ci sie milej zrobiło....

Tygrys Ty kurczak pełna para jesteś.......tylko pozazdrościć...ja byłam jak byłam w ciąży....teraz to juz jakos takos nie teges:p hahaha

A ja masakrycznie przymulona jestem.....normalnie ni wiem co i jak......i martwi mnie ten brak okresiku....juz sama nie wiem od czego to moze byc.....chyba czas na gina....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry