beciaczek
mama Wiktorka
cześć dziewczyny,
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miała
dzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-
wściekła/y:na szczęście mężu przybył z odsieczą, i wszystko jakoś sie ułożyło

gratulujemy postępów!a z tymi nockami to jeszcze nie taka przegrana sprawa
mój Wiktor po pierwszej przespanej nocy też sie znów przez jakieś 2 dni budził, a potem juz na dobre mu sie uregulowało, więc myślę, że może jeszcze przez jakis tydzień Mati może sie przyzwyczajać, a potem może juz być dobrze
zaraz wrzucę na kulinarny
i my się podpinamy
zdrówka dla Alanka
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miała

dzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-

Mati z 30-1 listopada pierwszy raz przespał całą noc bez pobudki na mleko. Zasnął o 20:00 a obudził sie o 7:00, byłam taka szczęśliwa, no ale długo to nie trwało, bo dzisiejszej nocy juz się obudził, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam
.
No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie.
gratulujemy postępów!a z tymi nockami to jeszcze nie taka przegrana sprawa

mój Wiktor po pierwszej przespanej nocy też sie znów przez jakieś 2 dni budził, a potem juz na dobre mu sie uregulowało, więc myślę, że może jeszcze przez jakis tydzień Mati może sie przyzwyczajać, a potem może juz być dobrze
Helooooooooooooooooooooooo
słuchajcie mam kolejny szatański pomysłza tydzień sa mego męża urodzinki i pomyślałam sobie że fajnie by było upiec samej torta
oczywiście zielonego pojęcia nie mam jak za to się zabrać
Czy któraś z mamuś piecze sama torty i ma jakiś sprawdzony przepis??????;-);-);-)
zaraz wrzucę na kulinarny

STO LAT DLA ALANKA, OLUSIA I MATEUSZKA !![]()
i my się podpinamy

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(
zdrówka dla Alanka
, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam
.
bo inaczej zwariuję wkrótce. Koniec, dostanie cyca w nocy góry dwa razy, a poza tym, niech się dzieje, co chce