reklama

Grudniowe mamusie 2008

cześć dziewczyny,
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miała:-D:-pdzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-(:wściekła/y:na szczęście mężu przybył z odsieczą, i wszystko jakoś sie ułożyło:sorry::tak:

Mati z 30-1 listopada pierwszy raz przespał całą noc bez pobudki na mleko. Zasnął o 20:00 a obudził sie o 7:00, byłam taka szczęśliwa, no ale długo to nie trwało, bo dzisiejszej nocy juz się obudził :eek:, a miałam taka nadzieję, że to się zakonczyło ... no ale jeszcze pewnie sobie poczekam :blink:.

No i robi swoje pierwsze kroczki. Potrafi przejśc sam nawet 1-2 metry, ale asukurowany oczywiśćie :tak:.

gratulujemy postępów!a z tymi nockami to jeszcze nie taka przegrana sprawa:tak::-Dmój Wiktor po pierwszej przespanej nocy też sie znów przez jakieś 2 dni budził, a potem juz na dobre mu sie uregulowało, więc myślę, że może jeszcze przez jakis tydzień Mati może sie przyzwyczajać, a potem może juz być dobrze:tak:

Helooooooooooooooooooooooo:-D:-D

słuchajcie mam kolejny szatański pomysł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za tydzień sa mego męża urodzinki i pomyślałam sobie że fajnie by było upiec samej torta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p oczywiście zielonego pojęcia nie mam jak za to się zabrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy któraś z mamuś piecze sama torty i ma jakiś sprawdzony przepis??????;-);-);-)

zaraz wrzucę na kulinarny:tak:

STO LAT DLA ALANKA, OLUSIA I MATEUSZKA ! :tak:

i my się podpinamy:tak:

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(

zdrówka dla Alanka

reklama
Witajcie mamuśki :)
Ja dziś padnięta na amen, wypowiadam wojnę mojej cycocholiczce :wściekła/y:bo inaczej zwariuję wkrótce. Koniec, dostanie cyca w nocy góry dwa razy, a poza tym, niech się dzieje, co chce :-p Ciekawa jestem, kto kogo zmoże w tym pojedynku :sorry2:

edee - zdrówka dla Alanka! Biedactwo, infekcje uszka są zazwyczaj bolesne :-(

Aleście mi laseczki narobiły smaka na torcik, a już tiramisu... mniammmmm.

Przykro mi, że nie możesz być na pogrzebie :-(
Mi też, ale trudno, jako delegata naszej rodzinki wyślę męża, a ja sie pomodlę w domku.:-(

Bliźniaczku tez przytulkam,oby chociaż troszku Ci sie milej zrobiło....

A ja masakrycznie przymulona jestem.....normalnie ni wiem co i jak......i martwi mnie ten brak okresiku....juz sama nie wiem od czego to moze byc.....chyba czas na gina....
Dzięki kochana.
A z tym okresem to moze rzeczywiscie lepeij pójdź, może to coś z gospodarką hormonalną, da coś na wywołanie i będzie po problemie.

cześć dziewczyny,
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miała:-D:-pdzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-(:wściekła/y:na szczęście mężu przybył z odsieczą, i wszystko jakoś sie ułożyło:sorry::tak:
No to miałaś niezły sajgon dzisiaj, dobrze ze juz wszystko ogarnięte jak trzeba i ze Twój rycerz Cię wyratowal z opresji

Witajcie mamuśki :)
Ja dziś padnięta na amen, wypowiadam wojnę mojej cycocholiczce :wściekła/y:bo inaczej zwariuję wkrótce. Koniec, dostanie cyca w nocy góry dwa razy, a poza tym, niech się dzieje, co chce :-p Ciekawa jestem, kto kogo zmoże w tym pojedynku :sorry2:
Życzę powodzonka i udanej walki z małym ssakiem

tygrysku, juz wstawiłam przepis na tort, biszkopt jest bardzo prosty, a kremy wstawiłam dwa sposoby, a jak za bardzo nie będą ci odpowiadały możesz kupic taki krem do tortów z dr oetkera, juz nie pamiętam chyba z mlekiem albo smietanka sie robi, ja tam wolę bardziej naturalne, ale ten akurat całkiem niezły jest, zapewniam mąż się nie pokapuje, że z proszku, ale i tak polecam którys z dwóch poprzednich, bo smaczne, gęste wychodzą, więc nadaja sie i do przełożenia i do wysmarowania tortu.
Na tych opakowaniach dr oetkera tez jest przepis na biszkopt, chyba całkiem podobny do tego mojego, tez próbowałam, bardzo dobry,
a jak w razie czego ci nie wyrośnie, możesz zawsze zrobić dwa biszkopty;-) a potem powiesz, że taki duży Ci wyrósl juz za pierwszym razem:-D:tak:;-)

życzę udanego wypieku

idziemy kapać naszego zbrojarza małego, dzis wylał dzbanek wody na podłoge:szok::tak:

Super, masz w domu prawie blixniaki, tyle ze dwujajowe:-D, dasz radę silna kobita jesteś, tylko uważaj zeby sie pozagryzały dziewczyny.
A ona jest u Was całą dobę, czy kilka godzinek dziennie?

Biedulek, pewnie bardzo cierpi, apetytu nie ma, bo to go napewno boli

Więc udanego wieczorku we troje;-).

A ja jakaś smutna, boli mnie miednica i coś mnie łamie, na dodatek chyba @ nadchodzi, bo jestem trochę podminiowana, ale moze toprzez wszystko co sie ostatnio dzieje.
Na dodatek chciałam jechać na pogrzeb i nic z tego, bo nie mam co zrobić z Małą, a to jest ponad 700 km, smutno mi
strzaleczka wieczorkiem kochane!
Blizniaczku,od 7 do 15.30 mniej wiecej....ale jak ja to ogarniam to sama jeszcze nie wiem...:-D:-D:-D:-D

Cześć :-)

Jesteśmy i my, Alan miał wczoraj 38,3 dałam mu ibufen, i bidulek padnął, ale w nocy go sprawdzałam i mu zbiło :tak::tak:
Dziś wstał jak zwykle, o 7 i wypił 120 mleczka, teraz się bawi :tak:
Dziękujemy za życzonka zdrówka dla Alanka i resztę życzonek z okazji 11 miesiąca :tak::-):-):-) kochane jesteście ;-):tak::tak:

dzien dobry. Siedze sobie w pracy.:zawstydzona/y:
tak w skrocie.
Lutus chory, strasznie teskni za mna, jak wychodze to zaczyna strasznie plakac:-( Przykro mi

Milego dnia dziewczynki, postaram odezwac sie popoludniu

reklama
Cześć dziewczyny

Wstalismy o 7:00, mały znowu nie jadł w nocy, tzn. obudził się i popłakiwał ja mu dałam smoka i mówię sobie zaraz p,ojdę zrobić mleko, połozyłam się na chwilkę , bo mówię mały i tak bedzie zaraz wołał mnie znowu, a my obydwoje zasnęlismy.

Na 12:00 jedziemy do poradni gastroenterologicznej, zawozi nas mój szwagier z siostra moją, mąż włąśnie wyjechał do Warszawy.
Trzymajcie kciuki, żeby wszytsko było dobrze :-(, denerwuje się bardzo :-(.

Cyprysiowa bardzo mi przykro, nawet nie wyobrażam sobie co czujesz :-(.
Edee a katarek Alanek tez ma ?
Kaja to teraz zostałaś nianką :-D ? A tamtą prace juz zakonczyłaś tak?
Marzycielko czyzby eksperymenty z włosami :-D?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry