reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry dziewczynki.

Ja dzisiaj umieram...Wczoraj tak potwornie bolała mnie głowa...Położyłam się spać po 21:00,bo już nie dawałam rady...A dziś obudziłam się z jeszcze gorszym bólem:-( Nie mogę patrzeć na oczy:-(

Pogoda u nas beznadziejna,deszcz pada od samego rana...A ja muszę iść do Biedronki po pampery...Super:zawstydzona/y:

Idę po kawkę to może zrobi mi się lepiej...Kto pije???

reklama
Aniu, weź jakas aspirynę czy cos co pomaga, bo samo napewno nie przejdzie, a swoją drogą to coś częste masz te bóle glowy, może pora do lekarza:sorry2:
Nie mozesz kogoś wysłac po pieluchy?

Bliźniaczku te leki to mi wcale nie pomagają:-( A tak się truć to bez sensu...Kiedyś też miałam takie bóle,chodziłam do lekarzy,miałam nawet rezonans głowy i nic:-( A boli dalej...I to czasem tak,że nie mam siły głowy z poduszki podnieść i tylko płakać mi się chce:-(
A po pieluchy właśnie nie mam kogo wysłać.Mama mogłaby mi kupić,ale musiałabym iść do niej wziąć,a to i tak 3 km drogi:sorry2:
Pijesz kawkę Bliźniaczku???

Bliźniaczku te leki to mi wcale nie pomagają:-( A tak się truć to bez sensu...Kiedyś też miałam takie bóle,chodziłam do lekarzy,miałam nawet rezonans głowy i nic:-( A boli dalej...I to czasem tak,że nie mam siły głowy z poduszki podnieść i tylko płakać mi się chce:-(
A po pieluchy właśnie nie mam kogo wysłać.Mama mogłaby mi kupić,ale musiałabym iść do niej wziąć,a to i tak 3 km drogi:sorry2:
Pijesz kawkę Bliźniaczku???
No to lipa trochę, moze te bóle to migrenowe, a na nie niestety leki słabo działają
Piję herbatkę

:no: Alan ma jakiś stan zapalny uszka
Kurcze, a moze ta wysypka to po lekach jakie dostaje

Cos Mamusia się nie pokazuje:confused:

Bliźniaki no najpierw lekarka stwierdziła bóle migrenowe,ale to raczej dla tego,że nic nie umiała znaleźć:sorry2: Później jednak kazała robić rezonans,ale i tak nic...

Ja piję kawkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry