reklama

Grudniowe mamusie 2008

oooooooooo nio to bedziesz miała w domku zapachowo SUPER:-):tak:....a ja miałam własnie na stronce ankiete do wypełnienia, o farbach do włosów czy bym zgodziła sie pofarbowac dla testowania do wyboruu byłaby cała paleta barw....no to napisałam,ze tak.....:-D:szok: nie wiem czy dobrze zrobiłam:p hahaha
Kana ja mialam to samo:-D:-D i zaznaczyłam że tak:szok::szok:cholibka a jak kudełki
zaczna wychodzic :szok::szok::szok:ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witamy wtorkowo:-)

dzien dobry. Siedze sobie w pracy.:zawstydzona/y:
tak w skrocie.
Lutus chory, strasznie teskni za mna, jak wychodze to zaczyna strasznie plakac:-( Przykro mi

Milego dnia dziewczynki, postaram odezwac sie popoludniu

Cyprysiowa Lutuś przywyknie a teraz pewnie dlatego tak płacze że chory i ma gorszy humor. Życzymy Mu dużo zdrówka no i żebyście oboje szybko przywykli do sytuacji

Cześć dziewczyny

Na 12:00 jedziemy do poradni gastroenterologicznej, zawozi nas mój szwagier z siostra moją, mąż włąśnie wyjechał do Warszawy.
Trzymajcie kciuki, żeby wszytsko było dobrze :-(, denerwuje się bardzo :-(
Agaciu napewno wszystko będzie dobrze

Normalnie nie mam czasu usiąść do komputera-wczoraj jak tylko siadałam, natychmiast trzeba było cos zrobić-a to uśpic dziecko, a to nakarmić, albo pojechać na zakupy...:-)
:-)
oj skąd ja to znam:dry:

A i żeby było śmiesznie wczoraj Alan był obsypany na brzuszku, pediatra mówiła, że to może być reakcja na to zapalenie ucha, a dziś jest jeszcze bardziej :wściekła/y:, i chyba czeka mnie wizyta u dermatologa :-( aha szkoda gadać jak nie jedno to drugie, albo oba na raz :-(:no::wściekła/y::wściekła/y:
Edee ja mam nadzieję że Alankowi szybciutko przejdzie wszystko i ta wysypka okarze się niegrozna

hehe i ja wreszcie bede testowac cos w streetcom:-):-)jupi!!!!!!!!:-D:-D

Blizniaczku ok:tak::tak::tak: teraz mam tyle przepisow ze chyba co tydzien bede nowego torta piekla!!!!!!!:-D:-D:-D
Niestety nie jak Madzia wódeczkę:zawstydzona/y: tylko nowy zapach Briseeeeeee:eek:ale dobre i to:sorry2::-D
Ale Ci dobrze. A ja dostałam tylko kolejną ankietę do wypełnienia. Wogóle najfajniejsze kampanie przechodzą mi koło nosa. Teraz widziałam ruszyła Wedla i znowu mnie w niej nie ma:wściekła/y:

Dzień dobry dziewczynki.

Ja dzisiaj umieram...Wczoraj tak potwornie bolała mnie głowa...Położyłam się spać po 21:00,bo już nie dawałam rady...A dziś obudziłam się z jeszcze gorszym bólem:-( Nie mogę patrzeć na oczy:-(

Pogoda u nas beznadziejna,deszcz pada od samego rana...A ja muszę iść do Biedronki po pampery...Super:zawstydzona/y:

Idę po kawkę to może zrobi mi się lepiej...Kto pije???
Aniu współczuję bólu. A z tymi pampersami to dobrze trafiłaś bo są teraz w promocji po 26 zeta plus kolorowanka. I njie wiem jak u CIebie ale u nas są jeszcze czteropaki chusteczek za 12 zeta.

Dziewczyny,ja jakies oblezenie przezywam....ciagle oblepiona,jedna cos chce to druga tez,jedna jeczy i druga tez dla towarzystwa,jedna wisi na nogawce a druga ciagnie za rekaw...:szok::szok::-D:-D:-D..................to jest jakas masakra:-p
Kaja widziałam zdjęcia. Ale masz fajnie:-D A dziewczynki wyglądają jak blizniaczki:-)

hej , jakoś na nic nie mam dzisiaj ochoty :-( nocka fatalna, Bartek co chwilę budził się z płaczem :sorry::eek: pojęcia nie mam dlaczego :confused:..
Ollcia łączę się z Tobą w bólu:-(moja też dzisiaj pół nocy się wierciła i nie mogła coś spac

oooooooooo nio to bedziesz miała w domku zapachowo SUPER:-):tak:....a ja miałam własnie na stronce ankiete do wypełnienia, o farbach do włosów czy bym zgodziła sie pofarbowac dla testowania do wyboruu byłaby cała paleta barw....no to napisałam,ze tak.....:-D:szok: nie wiem czy dobrze zrobiłam:p hahaha
Ja też się zgodziłam. Może tym razem nam się uda:tak:

witamy:tak:

pierwsza:-D

Lecę Was nadrobić a potem jak otworzą sklepy to po farbę bo mam żółtko na głowie :szok::-D:-D
pokaz to zółtko;-)
Cześć :-)

Jesteśmy i my, Alan miał wczoraj 38,3 dałam mu ibufen, i bidulek padnął, ale w nocy go sprawdzałam i mu zbiło :tak::tak:
Dziś wstał jak zwykle, o 7 i wypił 120 mleczka, teraz się bawi :tak:
Dziękujemy za życzonka zdrówka dla Alanka i resztę życzonek z okazji 11 miesiąca :tak::-):-):-) kochane jesteście ;-):tak::tak:
zdróka dla Alanka:tak:
dzien dobry. Siedze sobie w pracy.:zawstydzona/y:
tak w skrocie.
Lutus chory, strasznie teskni za mna, jak wychodze to zaczyna strasznie plakac:-( Przykro mi

Milego dnia dziewczynki, postaram odezwac sie popoludniu
dla Lutusia tez dużo zdróka , moge sobie tylko wyobrazic jak sie czujesz ale mysle ze z czasem bedzie lzej:tak:
Cześć dziewczyny

Wstalismy o 7:00, mały znowu nie jadł w nocy, tzn. obudził się i popłakiwał ja mu dałam smoka i mówię sobie zaraz p,ojdę zrobić mleko, połozyłam się na chwilkę , bo mówię mały i tak bedzie zaraz wołał mnie znowu, a my obydwoje zasnęlismy.

Na 12:00 jedziemy do poradni gastroenterologicznej, zawozi nas mój szwagier z siostra moją, mąż włąśnie wyjechał do Warszawy.
Trzymajcie kciuki, żeby wszytsko było dobrze :-(, denerwuje się bardzo :-(.

Cyprysiowa bardzo mi przykro, nawet nie wyobrażam sobie co czujesz :-(.
Edee a katarek Alanek tez ma ?
Kaja to teraz zostałaś nianką :-D ? A tamtą prace juz zakonczyłaś tak?
Marzycielko czyzby eksperymenty z włosami :-D?
gratulujemy nocki:tak::tak: no i powodzenia w poradni napewno wszysko bedzie dobrze zobaczysz:tak::tak:

Blizniaczku ok:tak::tak::tak: teraz mam tyle przepisow ze chyba co tydzien bede nowego torta piekla!!!!!!!:-D:-D:-D
super ze sie zalapalas na kampanie ja ciagle czekam choc wyslalam to oswiadczenie:sorry2:
Dzień dobry dziewczynki.

Ja dzisiaj umieram...Wczoraj tak potwornie bolała mnie głowa...Położyłam się spać po 21:00,bo już nie dawałam rady...A dziś obudziłam się z jeszcze gorszym bólem:-( Nie mogę patrzeć na oczy:-(

Pogoda u nas beznadziejna,deszcz pada od samego rana...A ja muszę iść do Biedronki po pampery...Super:zawstydzona/y:

Idę po kawkę to może zrobi mi się lepiej...Kto pije???

a moze zrob sobie kompres czasem pomaga;-)

dzieki kochana

no chociaz ktos sie stesknil za mamusia:tak:
juz jestem, bylismy u tesciow,i na cmentarzu i tak szybko zlecialo, a dzis jestem juz chora, bo byla tak zimno na cmentarzu, a ja czapke zapomniala wziac, no i mialam dzis 38 stopni w nocy:szok:, ale na szczescie nic mnie nie boli, nie kicham tylko mialam dreszcze, i stawy mnie bolaly, wiec mam nadzieje ze szybko mi przjdzie

Tygrysku, ja czesto robie taki torcik Snickers, wszyscy go lubia i nie ma duzo przy nim roboty

100 latek dla solenizantów

kuruj sie kochana:tak:

ja tez w ankiecie zaznaczylam ze farbuje tye ze nie farbuje:-D ale jak co to wcisne mamie:-D:-D

Niestety nie jak Madzia wódeczkę:zawstydzona/y: tylko nowy zapach Briseeeeeee:eek:ale dobre i to:sorry2::-D

Ja też dostałam kolejne zaproszenie:tak::tak::tak:chyba mnie tam ktoś lubi

Alan miał już tą wysypkę dzień wcześniej zanim dostał leki, a właściwie z lekarstw to teraz daję mu tylko ibufen o smaku pomarańczowym, ale nie miejsce, żeby o tym pisać ;-):zawstydzona/y: zaraz idę do dermatologa i będę czekać aż mnie wcisną między pacjentów, bo zapisy mają na styczeń :szok::szok:

Edee a moze ta wysypka po tym ibufenie, podobno smak pomarańczowy czesto uczula maluszki:dry::dry::dry::dry:

c
Dziewczyny,ja jakies oblezenie przezywam....ciagle oblepiona,jedna cos chce to druga tez,jedna jeczy i druga tez dla towarzystwa,jedna wisi na nogawce a druga ciagnie za rekaw...:szok::szok::-D:-D:-D..................to jest jakas masakra:-p

Czujesz sie jak mamuska blizniaczek???;-);-);-)

I wszystkiego naj naj naj dla Oksanki.....kolejna prezyspieszona grudnióweczka ma dzisiaj PIERWSZE urodzinki......brawo!!!!!!!!!!

Ja też wypelnilam ankiete na tak:szok::szok::szok:mam nadzieje ze nie zechcą ze mnie zrobic blod piękności:-D:-D:-D:-D

I podpisujemy sie też pod życzonkami:tak::tak::tak:

Zdrówka dla Alanka i Ksawerka!!!

Agacia trzymamy kciuki!!!!

Witajcie u nas dzisiaj zimno jak cholera...wieje wiatrzysko...wiec znowu w domu siedzimy, niedlugo zwariuję od tego siedzenia:tak::tak::tak:

Jeszcze na dodatek kupilam sobie super filizaneczki na allegro i przyszly rozwalone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze zwroca mi kase:eek::eek::eek:wlasnie pisze do nich maila

Ostatnia edycja:
reklama
Madziu załóżcie na wózeczek folie przeciwdeszczowa ona ochroni Julcie przed wiatrem wtedy sie bedziecie mogły troszke przespacerować:tak:takie mroźne powietrze jest zdrowe:tak:
Kurcze fatalnie z tymi filiżankami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry