reklama

Grudniowe mamusie 2008

Beciaczku na szczęscie niedużo ale zawsze szkoda...

Mamusiu
my też Tobie życzymy zdróweczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja mam pytanie do mamusiek kuchareczek...

jak w przepisie dla maluchów jest podane żeby dodać kaszkę Nestle Sinalc czym mogę ją zastapić???

reklama
to niesprawiedliwe :no: Wy co chwilę dostajecie coś do testowania ze Streetcom'u a ja nic :sorry2::sorry2: nawet nie mialam teraz żadnych ankiet do wypełnienia, o farbowaniu ani nic :-( buuu, chyba mnie tam nie chcą :-(

Madzienka no rzeczywiście masz dużo szczęścia do tego streetcomu. A powiedz mi udzielasz się na ich forum i czy dużo raportów wysyłasz? Bo ja już nie wiem czym oni się kierują:confused: Też bym sobie chętnie potestowała bo lubię dostawac coś za darmo a tu od pieluszek cisza. A tyle fajnych kampanii było i na niektóre to nawet ankiety nie dostałam do wypełnienia:-(

U nas pogoda też byle jaka i nie wyłazimy bo Nati się troszkę podziembiła i leje jej się z noska
Kokusiu to tak jak my....od pampersów nic a nic.....dopiero teraz ta ankieta o farbowaniu..... może z graniera bedą farby to bym sie uchachała.....:-p

u nas tez wiatrzysko,ale my sie chyba przejdziemy po pampersiki do Lidla....kurcze niestety musimy kupic Mari tansze pampersy ,bo do 10 trza zyc,a z kasa krucho....ale moze akurat okaza sie dobre dla niej.....

Ściskam chorutkie mmauski....szczególnie nasza Mamusie....bo faktycznie ostatnio czesto chorutka:*

Witamy słonecznie choć wietrznie z Warszawki:-)

Dużo zdrowka Mamusiu
0311 017.jpg

to niesprawiedliwe :no: Wy co chwilę dostajecie coś do testowania ze Streetcom'u a ja nic :sorry2::sorry2: nawet nie mialam teraz żadnych ankiet do wypełnienia, o farbowaniu ani nic :-( buuu, chyba mnie tam nie chcą :-(
ja rowniez nic nie dostaje
Ściskam chorutkie mmauski....szczególnie nasza Mamusie....bo faktycznie ostatnio czesto chorutka:*

dzikuje
na 17.00 ide do lekarza, ale oczywiscie prywatnie, bo w panstwowych to nigdy niema miejsca, i tak placimy czlowiek te skladki, a musi wywalic 140zl na wizyte prywatnie, ehhhhhhhhhh..........

Ollcia a zaglądasz na ich stronke bo ta ankieta jest w strefie eksperta....

Kokusiu to tak jak my....od pampersów nic a nic.....dopiero teraz ta ankieta o farbowaniu..... może z graniera bedą farby to bym sie uchachała.....:-p

u nas tez wiatrzysko,ale my sie chyba przejdziemy po pampersiki do Lidla....kurcze niestety musimy kupic Mari tansze pampersy ,bo do 10 trza zyc,a z kasa krucho....ale moze akurat okaza sie dobre dla niej.....

Kanuś
najwazniejsze musisz wyslac im to oświadczenie!!!!

A co do pampersów Toujours z Lidla dla nas są super, używam ich w ciągu dnia i moge polecić i cena 25zl super

reklama
Czesc dziewczyny my juz jestesmy z powrotem
I jestem załamana, dostalismy skierowanie do szpitala na rutynowe badania. Najbardziej mnie przeraża fakt , że będą robić mu gastroskopie :-(, przez weflon wpuszcza mu płyn który doprowadzi go do letargu i wprowadzą rurkę która pobierze z żoładeczka jakieś wiązki :-(.
A najśmieszniejsze jest to, że powód , że idziemy do szpitala to to , że jesst na 3 centylu zadnych innych objawów. Badania krwi przejrzała, które są dobre, badanie moczu, dobre, osłuchała go i pytała sie co je i koniec.
No i przy okazji zobaczyła ze ma mała przepukliną :-(.
A jechałam tam z nadzieją ze moja pediatra przesadza i uzyskam same dobre wiadomości.
Powiedziała ze to moja decyzja czy pójdziemy do szpitala czy nie. Na czwartek umówiłam się jeszcze prywatnie do pediatry - podobno bardzo dobry - i zobaczymy co powie.

Zaraz Was nadrobie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry