Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kokusiu to tak jak my....od pampersów nic a nic.....dopiero teraz ta ankieta o farbowaniu..... może z graniera bedą farby to bym sie uchachała.....Madzienka no rzeczywiście masz dużo szczęścia do tego streetcomu. A powiedz mi udzielasz się na ich forum i czy dużo raportów wysyłasz? Bo ja już nie wiem czym oni się kierująTeż bym sobie chętnie potestowała bo lubię dostawac coś za darmo a tu od pieluszek cisza. A tyle fajnych kampanii było i na niektóre to nawet ankiety nie dostałam do wypełnienia:-(
U nas pogoda też byle jaka i nie wyłazimy bo Nati się troszkę podziembiła i leje jej się z noska

ja rowniez nic nie dostajeto niesprawiedliweWy co chwilę dostajecie coś do testowania ze Streetcom'u a ja nic
nawet nie mialam teraz żadnych ankiet do wypełnienia, o farbowaniu ani nic :-( buuu, chyba mnie tam nie chcą :-(
Ściskam chorutkie mmauski....szczególnie nasza Mamusie....bo faktycznie ostatnio czesto chorutka:*
dzikuje
to niesprawiedliweWy co chwilę dostajecie coś do testowania ze Streetcom'u a ja nic
nawet nie mialam teraz żadnych ankiet do wypełnienia, o farbowaniu ani nic :-( buuu, chyba mnie tam nie chcą :-(
Kokusiu to tak jak my....od pampersów nic a nic.....dopiero teraz ta ankieta o farbowaniu..... może z graniera bedą farby to bym sie uchachała.....
u nas tez wiatrzysko,ale my sie chyba przejdziemy po pampersiki do Lidla....kurcze niestety musimy kupic Mari tansze pampersy ,bo do 10 trza zyc,a z kasa krucho....ale moze akurat okaza sie dobre dla niej.....
Ściskam chorutkie mmauski....szczególnie nasza Mamusie....bo faktycznie ostatnio czesto chorutka:*
A ja mam pytanie do mamusiek kuchareczek...
jak w przepisie dla maluchów jest podane żeby dodać kaszkę Nestle Sinalc czym mogę ją zastapić???