reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu to tak jak my....od pampersów nic a nic.....dopiero teraz ta ankieta o farbowaniu..... może z graniera bedą farby to bym sie uchachała.....:-p
Nie no to ja miałam ankiety dotyczące alkoholu i papierosów. I co z tego? Na wódkę się nie załapałam na papierosy pewnie też się nie załapię i mimo że nie palę to trochę szkoda bo dałabym bratu.

Kanuś najwazniejsze musisz wyslac im to oświadczenie!!!!
Ja wysłałam a i tak nic mi nie dają:-(

Kokusia nie udzielam sie kiedys cos napisalam o pampersach...wolę nasze forum:-D:-D:-Dale ciiiiii bo nic więcej nie dostanę
No mnie też wkurza tamto forum i tylko czasem zaglądam żeby zobaczyc co znowu przesżło mi koło nosa

Czesc dziewczyny my juz jestesmy z powrotem
I jestem załamana, dostalismy skierowanie do szpitala na rutynowe badania. Najbardziej mnie przeraża fakt , że będą robić mu gastroskopie :-(, przez weflon wpuszcza mu płyn który doprowadzi go do letargu i wprowadzą rurkę która pobierze z żoładeczka jakieś wiązki :-(.
A najśmieszniejsze jest to, że powód , że idziemy do szpitala to to , że jesst na 3 centylu zadnych innych objawów. Badania krwi przejrzała, które są dobre, badanie moczu, dobre, osłuchała go i pytała sie co je i koniec.
No i przy okazji zobaczyła ze ma mała przepukliną :-(.
A jechałam tam z nadzieją ze moja pediatra przesadza i uzyskam same dobre wiadomości.
Powiedziała ze to moja decyzja czy pójdziemy do szpitala czy nie. Na czwartek umówiłam się jeszcze prywatnie do pediatry - podobno bardzo dobry - i zobaczymy co powie.

Zaraz Was nadrobie.
No to liptonik:no: Ja mam nadzieję że prywatny pediatra pomoże Ci podjąc odpowiednią decyzję czy iśc do szpitala czy nie

reklama
Halo halo pomóżcie, czy musze kupowac ta kaszkę???
ten sam problem mam :-(.
ostatnio zrobiłam małemu taka zupke na żółtku i kleiku , bardzo mu smakowało. Madzienko chyba dostałam od Ciebie te przepisy, nie te ostatnie tylko jeszcze wczesniej i tam nie ma z tym dodatkiem tej kaszki, bo w tych ostatni prawie do każdego dania trzeba dodać tą kaszkę.

Jeny ale dali ci teraz twardy orzech do zgryzenia:-( powiedz Ty mi kochana ile mati waży??i mierzy??a przepukline gdzie ma????gdyz my mamy taka delikatna na pempuszku ale lekarka nie kazała narazie nic z tym robić

Jeny ale dali ci teraz twardy orzech do zgryzenia:-( powiedz Ty mi kochana ile mati waży??i mierzy??a przepukline gdzie ma????gdyz my mamy taka delikatna na pempuszku ale lekarka nie kazała narazie nic z tym robić
Wazy 8100 g na golaska dzisiaj wazony i mierzy 70-71 cm tez dzisiaj mierzony.
A przepukline ma po prawej stronie nad siusiaczkiem :-(

Wazy 8100 g na golaska dzisiaj wazony i mierzy 70-71 cm tez dzisiaj mierzony.
A przepukline ma po prawej stronie nad siusiaczkiem :-(
kurcze a lekarka nie wieła pod uwagę tego że on sie urodził taki maciupki???? nie wiem co mam ci powiedziec :-(może faktycznie dobrze robisz że konsultujesz to jeszcze z jednym lekarzem, ale gdy się okaże że faktycznie takie badanie jest potrzebne to może warto je zrobić aby się upewnić że wszystko jest naprawdę ok.

kurcze a lekarka nie wieła pod uwagę tego że on sie urodził taki maciupki???? nie wiem co mam ci powiedziec :-(może faktycznie dobrze robisz że konsultujesz to jeszcze z jednym lekarzem, ale gdy się okaże że faktycznie takie badanie jest potrzebne to może warto je zrobić aby się upewnić że wszystko jest naprawdę ok.
No niby brała to pod uwagę i stwierdziła ze jak badania nic nie wykarzą to po prostu taka jego natura. Tylko, że po kim on ma być duzy, a ja jak byłam mała to taki niejadek byłam.
On nie ma zadnych objawów choroby , nie wymiotuje jest zywy, wesoły. Trochę mało je ale tylko te rzeczy które niebardzo mu smakują, jak cos lubi to wcina az mu się uszy trzęsą.
Jak mu nic nie jest to go naraze na stres tymi badaniami i na ból, bo gastroskopia do przyjemnych nie należy :-(.
Spac mi sie chce , najchętniej zasnełabym na miesiąc. mały spi a ja zamiast sie połozyc to siedze i mysle jak jakas chora.

reklama
kurcze tak sobie mysle ze faktycznie to badanie napewno nie jest przyjemne ale moze z drugiej strony epiej mu je zrobic teraz kiedy maly nie ma tej swiadomosci i nie bedzie tego pamieta niz by sie mialo za jakis casz okazac ze jednak trzeba je zrobic jak maly bedzie starszy:sorry2: chociaz wiem ze latwo mi sie tak gada bo to niedotyczy mnie:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry