reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam:tak: moje dziecie jeszcze spi a ja juz sie wyspałam :szok: wiec jestem:-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych świetujących dziś chłopaczków Olusia, Alanka i Mateuszka rośnijcie zdrowo:tak:

Sto lat Olusiu i Mateuszku !!

dużo zdrówka i pogody "ducha" na codzień, życzy Wam ciocia Edytka z Alankiem ;-):tak::tak::tak:
p.s. już za miesiąc będzie "i nasz i Wasz" torcik z 1 świeczuszką :tak:
jupiiiii :tak::tak::tak::tak:

Witamy poniedziałkowo. Trochę mnie nie było bo mężyk miał dwa dni wolnego i do tego jeszcze trochę zamieszania z cmentarzami więc kompletnie nie było czasu na bb. Ale pewnie i tak nikt nie zauważył:-(:-p

Podpinamy się:tak:STO LATEK KOCHANI

Kacperku mój zieńciuniu kochany obie z Natalką bardzo przepraszamy że dopiero dzisiaj i chociaż troszkę spóznione to jak najbardziej szczere gorące uściski i całuski z okazji Twojego wczorajszego święta.

Witam poniedziałkowo
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantów Olusia, Alanka i Mateuszka

Dagulla, okropna ta wczorajsza sytuacja, policja jak policja oni sie nie przejmują, a najgorsza w tym wszystkim to rodzinka dziadka:wściekła/y:, nie mógł ktoś młodszy iśc sobie z kapcia a dziadka wziąc autem:wściekła/y:

Natalka, ale masz fajnie z fasolką, jak już będzie ładny brzuszek, to mam nadzieję że się pochwalisz:ninja2:

Kokusia, ja zauważyłam ,ze Ciebie nie było :)

Podpinamy się pod życzenia :tak:

Cześć Kochane

A moje dziecie dało mi dzisiaj pospać.
To znaczy wstała o 6 ale wyciągnęłam ją z łóżeczka , zmieniłam pieluchę, puściłam na podłogę w pokoju i poszłam spać.
Obudziała mnie po 8:-D:-D
Wysmarowała psy i ich spanie kamforą i wywaliła wszystkie patyczki do uszu.
:-D:-D

dagulla głupota ludzi nie zna granic:no:

Ja też palę spóźnioną świeczkę
[*]

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

STO LAT DLA ALANKA, OLUSIA I MATEUSZKA ! :tak:

Dziendobry :tak::tak:
Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia, Alanka i Matiego !!! Rosnijcie szczesliwe dzieciaczki :))
moj_torcik.g1.gif

Kajaczku dziekuje za grtaulacje =**:-D:tak:
A ja dzis nie w pracy bo mam wizyte u poloznej, ale mezus i tak zawiozl malego do zlobka na chwilke, zebym sie przyszykowala ( i zobaczyla co u Was slychac of course :PP), a pozniej on sie zwolni z pracy, wezniemy malego i do szpitala :)))

Moj chyba juz nigdy nie bedzie ladny:-( Po 1 ciazy zostal mi taki brzuchol, ze jak mnie dzisiaj w tym szpitalu zoabcza, to mnie od razu na porodowke skieruja:-D:-D Ale jak bedzie wiekszy to sie oczywiscie pochwale :))
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy :-D:-D
cycki.JPG

My rowniez skladamy najlepsze zyczonka naszym solenizantom:-):-):-):-)!!!!!
Tajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone(:-D:-D)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
A kiedys,zeby bylo troche ambitniej zrobilam Amo na urodziny to cudo:
Tort Tiramisu - Przepis
I ten to dopiero zrobil kariere...
Witamy dziewczynki poniedzialkowo....

Podpinam się pod życzonka śliczne...wszystkiego naj naj naj urwisy!!!!!!!!!!!

szary_mis2.gif

Poza tym witam wszystkie mamuski....

Ja jakos dizisja tez bez humorku niestety....lipton jak nic.....pogoda w miare słoneczko świeci,ale wiatrzysko zapodaje straszne...

Moj dziec zaczyna wykazywac chęci do chodzenia za raczke co prawda jakies 2-3 metry i ma dosc ,ale to zawsze cos....

Uciekam nadrobic zaległosci:)

Żebym to ja wiedziała:sorry2::sorry2::sorry2::eek::eek::eek::eek:

Buziaczki dla świętujących dzisiaj maluszków!!!!!

cześć dziewczyny,
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miała:-D:-pdzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-(:wściekła/y:na szczęście mężu przybył z odsieczą, i wszystko jakoś sie ułożyło:sorry::tak:

gratulujemy postępów!a z tymi nockami to jeszcze nie taka przegrana sprawa:tak::-Dmój Wiktor po pierwszej przespanej nocy też sie znów przez jakieś 2 dni budził, a potem juz na dobre mu sie uregulowało, więc myślę, że może jeszcze przez jakis tydzień Mati może sie przyzwyczajać, a potem może juz być dobrze:tak:

zaraz wrzucę na kulinarny:tak:

i my się podpinamy:tak:

zdrówka dla Alanka

Kochane cioteczki-Oluś baaaardzo dziękuje wszystkim za pamięć :-)

reklama
Dzień dobry.

Wczoraj niestety nie zdążyłam, przepraszam- Wszystkiego naj naj naj dla Alanka I Mateuszka. Rośnijcie zdrowo chłopaki :-)

Normalnie nie mam czasu usiąść do komputera-wczoraj jak tylko siadałam, natychmiast trzeba było cos zrobić-a to uśpic dziecko, a to nakarmić, albo pojechać na zakupy...Wczoraj też wróciliśmy do Konstantynowa :-)

edee, cypryiowa, współczuję Wam bardzo. Chore dziecko to najgorsze co może się przytrafić. Zdrówka dla Alanka i Lutusia :-)

A i żeby było śmiesznie wczoraj Alan był obsypany na brzuszku, pediatra mówiła, że to może być reakcja na to zapalenie ucha, a dziś jest jeszcze bardziej :wściekła/y:, i chyba czeka mnie wizyta u dermatologa :-( aha szkoda gadać jak nie jedno to drugie, albo oba na raz :-(:no::wściekła/y::wściekła/y:

tygrysku, juz wstawiłam przepis na tort, biszkopt jest bardzo prosty, a kremy wstawiłam dwa sposoby, a jak za bardzo nie będą ci odpowiadały możesz kupic taki krem do tortów z dr oetkera, juz nie pamiętam chyba z mlekiem albo smietanka sie robi, ja tam wolę bardziej naturalne, ale ten akurat całkiem niezły jest, zapewniam mąż się nie pokapuje, że z proszku, ale i tak polecam którys z dwóch poprzednich, bo smaczne, gęste wychodzą, więc nadaja sie i do przełożenia i do wysmarowania tortu.
Na tych opakowaniach dr oetkera tez jest przepis na biszkopt, chyba całkiem podobny do tego mojego, tez próbowałam, bardzo dobry,
a jak w razie czego ci nie wyrośnie, możesz zawsze zrobić dwa biszkopty;-) a potem powiesz, że taki duży Ci wyrósl juz za pierwszym razem:-D:tak:;-)

życzę udanego wypieku

idziemy kapać naszego zbrojarza małego, dzis wylał dzbanek wody na podłoge:szok::tak:

ooooo dziekuję :tak::tak: kurcze teraz mam tyle przepisów że nie wiem który wybrać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-p:-p

Tygrysek, jak tam torcik robi sie ?
Bliźniaczku będę robić za tydzień we wtorek dopiero:tak::tak:i juz się nastawiłam że sama upiekę :-D:-D

U nas nocka fajna teraz idę po kawiunię i będę nadrabiać inne wątki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry