xpatrysiax
mamusia Olusia :)
witammoje dziecie jeszcze spi a ja juz sie wyspałam
wiec jestem:-)
Wszystkiego najlepszego dla naszych świetujących dziś chłopaczków Olusia, Alanka i Mateuszka rośnijcie zdrowo![]()
Sto lat Olusiu i Mateuszku !!
dużo zdrówka i pogody "ducha" na codzień, życzy Wam ciocia Edytka z Alankiem ;-)
p.s. już za miesiąc będzie "i nasz i Wasz" torcik z 1 świeczuszką
jupiiiii
Witamy poniedziałkowo. Trochę mnie nie było bo mężyk miał dwa dni wolnego i do tego jeszcze trochę zamieszania z cmentarzami więc kompletnie nie było czasu na bb. Ale pewnie i tak nikt nie zauważył:--p
Podpinamy sięSTO LATEK KOCHANI
Kacperku mój zieńciuniu kochany obie z Natalką bardzo przepraszamy że dopiero dzisiaj i chociaż troszkę spóznione to jak najbardziej szczere gorące uściski i całuski z okazji Twojego wczorajszego święta.
Witam poniedziałkowo
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych solenizantów Olusia, Alanka i Mateuszka
Dagulla, okropna ta wczorajsza sytuacja, policja jak policja oni sie nie przejmują, a najgorsza w tym wszystkim to rodzinka dziadka, nie mógł ktoś młodszy iśc sobie z kapcia a dziadka wziąc autem
Natalka, ale masz fajnie z fasolką, jak już będzie ładny brzuszek, to mam nadzieję że się pochwalisz
Kokusia, ja zauważyłam ,ze Ciebie nie było![]()
Podpinamy się pod życzenia![]()
Cześć Kochane
A moje dziecie dało mi dzisiaj pospać.
To znaczy wstała o 6 ale wyciągnęłam ją z łóżeczka , zmieniłam pieluchę, puściłam na podłogę w pokoju i poszłam spać.
Obudziała mnie po 8
Wysmarowała psy i ich spanie kamforą i wywaliła wszystkie patyczki do uszu.
dagulla głupota ludzi nie zna granic
Ja też palę spóźnioną świeczkę
[*]
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)
STO LAT DLA ALANKA, OLUSIA I MATEUSZKA !![]()
Dziendobry
Wszystkiego najcudowniejszego dla Olusia, Alanka i Matiego !!! Rosnijcie szczesliwe dzieciaczki)
![]()
Kajaczku dziekuje za grtaulacje =**
A ja dzis nie w pracy bo mam wizyte u poloznej, ale mezus i tak zawiozl malego do zlobka na chwilke, zebym sie przyszykowala ( i zobaczyla co u Was slychac of courseP), a pozniej on sie zwolni z pracy, wezniemy malego i do szpitala
))
Moj chyba juz nigdy nie bedzie ladny:-( Po 1 ciazy zostal mi taki brzuchol, ze jak mnie dzisiaj w tym szpitalu zoabcza, to mnie od razu na porodowke skierujaAle jak bedzie wiekszy to sie oczywiscie pochwale
)
Tajger a Ty zrob mezowemu takiego torta, napewno sie ucieszy![]()
My rowniez skladamy najlepsze zyczonka naszym solenizantom:-):-):-):-)!!!!!
Tajger,ja kupuje gotowe spody,maliny,robie bita smietane,przekladam spody dzemem malinowym i ta smietana,na wierzch mrozone-rozmrozone-D
)maliny i tre czekoladke...Mniamusi...
A kiedys,zeby bylo troche ambitniej zrobilam Amo na urodziny to cudo:
Tort Tiramisu - Przepis
I ten to dopiero zrobil kariere...
Witamy dziewczynki poniedzialkowo....
Podpinam się pod życzonka śliczne...wszystkiego naj naj naj urwisy!!!!!!!!!!!
![]()
Poza tym witam wszystkie mamuski....
Ja jakos dizisja tez bez humorku niestety....lipton jak nic.....pogoda w miare słoneczko świeci,ale wiatrzysko zapodaje straszne...
Moj dziec zaczyna wykazywac chęci do chodzenia za raczke co prawda jakies 2-3 metry i ma dosc ,ale to zawsze cos....
Uciekam nadrobic zaległosci
Żebym to ja wiedziała
Buziaczki dla świętujących dzisiaj maluszków!!!!!
cześć dziewczyny,
ja dopiero dotarłam, bo troche dzis się działo...ach, szkoda nawet gadać, mężu biegiem z siłowni leciał, bo żona awarie miaładzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-
wściekła/y:na szczęście mężu przybył z odsieczą, i wszystko jakoś sie ułożyło
gratulujemy postępów!a z tymi nockami to jeszcze nie taka przegrana sprawamój Wiktor po pierwszej przespanej nocy też sie znów przez jakieś 2 dni budził, a potem juz na dobre mu sie uregulowało, więc myślę, że może jeszcze przez jakis tydzień Mati może sie przyzwyczajać, a potem może juz być dobrze
zaraz wrzucę na kulinarny
i my się podpinamy
zdrówka dla Alanka
Kochane cioteczki-Oluś baaaardzo dziękuje wszystkim za pamięć :-)
moje dziecie jeszcze spi a ja juz sie wyspałam
wiec jestem:-)
, nie mógł ktoś młodszy iśc sobie z kapcia a dziadka wziąc autem

dzieć mi sie rozwrzeszczał, obiad sie palił, a do tego przyszedł dokument, który był powodem mojego jeszcze większego zdenerwowania:-