reklama

Grudniowe mamusie 2008

STO LAT DLA ALANKA, OLUSIA I MATEUSZKA ! :tak:
Podpinam się pod życzonka śliczne...wszystkiego naj naj naj urwisy!!!!!!!!!!!

szary_mis2.gif

Poza tym witam wszystkie mamuski....

Ja jakos dizisja tez bez humorku niestety....lipton jak nic.....pogoda w miare słoneczko świeci,ale wiatrzysko zapodaje straszne...

Moj dziec zaczyna wykazywac chęci do chodzenia za raczke co prawda jakies 2-3 metry i ma dosc ,ale to zawsze cos....

Uciekam nadrobic zaległosci:)

reklama
Dziękujemy za wszystkie śliczne życzonka :tak:

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(

Alan ma zapalenie ucha i jakąś infekcje, zostawiłam ponad stówe u lekarza i w aptece :-(, mały wogóle nie je obiadków od 2 dni, a mleka tylko łyka wypije :-(, ale pije, zjadł banana i deserek, no i chrupków troche :-(

ojej Alanku zdrówka ciotka ci życzy!!!!!!!!!!!:tak:

Tygrysie ja jestem,ale coś weny nie mam...No nie wiem co mam Wam napisać:eek: Może chociaż dzień dobry:zawstydzona/y: A raczej dobry wieczór:zawstydzona/y:

aj widzisz może być zwykłe dzień dobry:-D:-D a ja czekam na mężowego i się doczekać nie mogę hehe jeszcze 20 minut i będzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej hej jest tutaj ktoś???;-);-)
Jaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

Ojej ... zdrówka dla Alanka ... to dlatego ta goraczka, dobrze, że poszłaś do lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry