Agacia82
Mami :)
Juz czasami mam wszystkiego dość :-(A cio się stało???
Ale juz takie moje fajne życie :-(
Satin a Ty pracujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz czasami mam wszystkiego dość :-(A cio się stało???
Agacia no co Ty Uszy do góry!!!!!!!!!!i tulaski przytulaski od Tygrycha
i nawet kawy mogę się z Tobą napić;-)
A wiesz , chyba masz rację ... napiłabym się ... bo tylko siedze i ryczęAgacia no co Ty Uszy do góry!!!!!!!!!!i tulaski przytulaski od Tygrycha
i nawet kawy mogę się z Tobą napić;-)

oooooooooooooooooooooo ja jestem zaJa też się na kawkę piszę i nawet na porawę humorku jakiegoś drinkczka byśmy wypiły:-)

tylko może teraz kawka a coś mocniejszego jak dzieci pójdą spać

żeby wiecie później o nas w prasie nie pisali że pod wpływem alkoholu dziećmi się zajmujemy :-)

Juz czasami mam wszystkiego dość :-(
Ale juz takie moje fajne życie :-(
Satin a Ty pracujesz?
Agaciu nie pracuję-jestem pełnoetatową mamą, żoną i gosposią-taka no kura domowa
ok to postanowione CZAS NA KAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!A wiesz , chyba masz rację ... napiłabym się ... bo tylko siedze i ryczę
Mały mi coś wcika do rąki, patrze a on mi przyniósł stary modem![]()

może chce mieć własny komputer co?????i zaczyna go składać od modemu
aa to witaj wśród kurczaków domowychJa też mam czasem dość wszystkiego-a głownie wszystkichAgaciu nie pracuję-jestem pełnoetatową mamą, żoną i gosposią-taka no kura domowa
![]()

No własnie ja też :-(Ja też mam czasem dość wszystkiego-a głownie wszystkichAgaciu nie pracuję-jestem pełnoetatową mamą, żoną i gosposią-taka no kura domowa
![]()

Agaciu tutaj nikt nikogo nie dołuje i jeśli masz tylko ochotę to wiesz gdzie możesz się wygadaćNo własnie ja też :-(
ehhhh szkoda gadac ... nie będę Was dołować ... napijmy się kawy![]()