blizniaki2000
Fanka BB :)
Leć, leć kurczaku do garówok moj Pan i władca wrócił ,ide na obiad![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Leć, leć kurczaku do garówok moj Pan i władca wrócił ,ide na obiad![]()

Wiecie co ostatnio byłąm w kuchni i robiłam obiad, mały oczywiście siedział w sypialni (uwielbia to) za chwilę przychodzi , patrze a on obwieszony moimi stanikami i majtkami
On uwielbia bawić się moją bielizną![]()

na cos mocniejszego to tak moze hmmm samaniewiem za ile
a pozatym ja wlasciwie alkocholu nie pije
może być i herbata z prądemmoj tez
ja jestem ale z herbatkana cos mocniejszego to tak moze hmmm samaniewiem za ile
a pozatym ja wlasciwie alkocholu nie pije
![]()

Hejka kobiety,
U mnie wieczorne grandzenie. Dzieci wykąpane i się bawią, zawsze przy tej zabawie jest płacz prędzej czy później: albo Jagoda przydusi za mocno Mikołaja. albo Mikołaj ugryzie Jagodę....
A Lena tylko patrzy i sobie to wszystko zapisuje na swoim "twardym dysku"...
Agacia synuś przyniósł Tobie stary modem - to taki symbol miał być, żebyś zajrzała na nasze stare pogaduchy z grudnia 2008. Jaka to fajna lekturka jest, jak fajnie się czyta o dwupaczkach, które się rozpakowały, jedna po drugiej odchodziłyśmy na porodówki...Czad po prostu. A ktoś wie co u Yoki, Dzwoneczki, Edelw?
Jutro Jagoda zasuwa na 6.30 na roraty, mężuś musi z nią jechać.
A teściową przewieziono dziś ze szpitala na Kurlandzkiej na Przybyszewskiego - jeden wielki skandal: wieźli ją rozklekotanym wózkiem, obijalli po ścianach - a przy wylewach trzeba wszystko delikatnie, bo mózg ma obrzęk, naczynia są popękane, jak z jajkiem trzeba się obchodzić. I jeszcze przykryli byle czym, w nogach położyli respirator, normalnie hańba!!!!!
moja tesciowa ostatnio rozcieła sobie glowe jak miala troche wypite no powiedzy troche wicej niz troche
maz dzwoni na pogotowie bo sie przestraszyl ze po alkocholu to tak mocno leci kew babka najpierw tysiace pytac po ktorej stronie rozciete jakie duze ble ble ble a na koncu ze nie maja w tej chwili karetki i czy sam nie moze przywiesc przeciez po pierwsze zeby mogl sam przywiesc to by nie dzwonil po karetke
a po drugie po co te zbedne pytania skoro i tak nic nie mogla zrobicno ale nic duzo zdrowka zycze dla tesciowej teraz jak juz bedzie w domku to bedzie napewno lepiejCzego ci sie nie chce???????No jestem i ja
Wiecie co ni mi się nie chce![]()