witam
u nas nocka średnia
o 4 maly sie obudzil i juz spac nie chcial ale o 5 udalo mi ie go polozyc pospal do 7
ale postanowilam w nocy ograniczycmu cyca no i pomimokilkupobudek od 22 obylo sie bez cycka i rano tez nie dostal bo mu kaszke teraz rano podaje i normalnie zaraz mi cycka rozerwie
i dzis jade sobie z mezowym nazakupy do Bydgoszczy a malego z babcia zostawiamy na caly dzien
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi

u nas nocka średnia
o 4 maly sie obudzil i juz spac nie chcial ale o 5 udalo mi ie go polozyc pospal do 7
ale postanowilam w nocy ograniczycmu cyca no i pomimokilkupobudek od 22 obylo sie bez cycka i rano tez nie dostal bo mu kaszke teraz rano podaje i normalnie zaraz mi cycka rozerwie
i dzis jade sobie z mezowym nazakupy do Bydgoszczy a malego z babcia zostawiamy na caly dzien
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi

Co sie okazalo?Ze ta tempa dzida,przepraszam za slowo,moja szwagierka...dala te plyty Marysie do zabawy kiedys,bo juz nie wiedziala co jej dac,mala marudzila...Amo oczywiscie napuszyl sie jak indor,ze mu siostre atakuje...A co ja mam niby zrobic....powiedziec ok,trudno,cale lata wspomnien do smieci...No i siedze teraz,odzyskuje co sie da,a co sie nie da....Amol ma jakies programy do odzyskiwania,niech siedzi i szuka...