tygrysek82
Fanka BB :)
Hej hej witam porannie
z kawką 
idę Was nadrabiać:-)

z kawką 
idę Was nadrabiać:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z kawką 
idę Was nadrabiać:-)
jeny Kajak jak ja Tobie zazdroszczę tego bieguna:-

więc czeka mnie odsiatka domowa
tak podobnież ma padać do końca tygodnia aaaaaaaaaaaaaaaaaa w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!! ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!:-):-)...buuuuu:-(Kaja....po prostu brak mi słówwino do tej pory stoi w kuchni nawet nie otwarte...
Zwariowala...Tygrys,ja mieszkam niedaleko kola polarnego,tu juz nawet psow nie ma coby du...szczekaly...Justine i Kajka super że imprezki się udałyjeny Kajak jak ja Tobie zazdroszczę tego bieguna:-
-(
Ola nie wiem co się stało ale głowa do góry , kiedyś musi być dobrze
Kokusia u nas podobnie na Mikołaja są to małe upominki a w święta dopiero się dzieje
ps. u nas pada deszczwięc czeka mnie odsiatka domowa
tak podobnież ma padać do końca tygodnia aaaaaaaaaaaaaaaaaa w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!! ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

i dobrze , u mnie za dużo psów i gdzie się nie ruszę to psie kupyZwariowala...Tygrys,ja mieszkam niedaleko kola polarnego,tu juz nawet psow nie ma coby du...szczekaly...![]()

więc kochana będę błogosławić ich brak 

:-d:-d:-d:-di dobrze , u mnie za dużo psów i gdzie się nie ruszę to psie kupywięc kochana będę błogosławić ich brak :-d:-d

Blizniaczki, tylko, że on twierdzi, że to ze mną jest problem, a nie z nim, i chyba by mnie wyśmiał jak bym mu tak powiedziała
![]()
Aaaaaaaaaaaa Fifi zaczyna spać tylko raz w ciągu dnia:--
eek: jeny masakra jakaś
ale cóż wszystko co dobre kiedyś się kończy:-(
w dodatku dwie drzemki to dla niego za dużo, ale jedna jeszcze chyba za mało i popołudniu już jest marudny 

ps. u nas pada deszczwięc czeka mnie odsiatka domowa
tak podobnież ma padać do końca tygodnia aaaaaaaaaaaaaaaaaa w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!! ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Kaja....po prostu brak mi słówwino do tej pory stoi w kuchni nawet nie otwarte...
Teraz uwaga moje dziecko spało BEZ pobudek do ...... 8:40. Pierwszy raz tak długo spałam od porodu
![]()

kiedy ja się w końcu wyśpię????????

:-u nas noc nie wyspana, dziecko co chwile sie budzilo:-(, mnie ciotka nawiedzila:-(, a po cesarce mam dosc bolesne i obfite, wiec nocka do d...:-(
pogoda beeee:-(, poniedzialk beee:-(, wiec trzeba sie kawy napic![]()