reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Justine i Kajka super że imprezki się udały:tak::tak: jeny Kajak jak ja Tobie zazdroszczę tego bieguna:-(:-(
Ola nie wiem co się stało ale głowa do góry , kiedyś musi być dobrze:tak:
Kokusia u nas podobnie na Mikołaja są to małe upominki a w święta dopiero się dzieje :-D:-D:-D:-D

ps. u nas pada deszcz:eek: więc czeka mnie odsiatka domowa :confused2: tak podobnież ma padać do końca tygodnia aaaaaaaaaaaaaaaaaa w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!! ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Justine i Kajka super że imprezki się udały:tak::tak: jeny Kajak jak ja Tobie zazdroszczę tego bieguna:-(:-(
Ola nie wiem co się stało ale głowa do góry , kiedyś musi być dobrze:tak:
Kokusia u nas podobnie na Mikołaja są to małe upominki a w święta dopiero się dzieje :-D:-D:-D:-D

ps. u nas pada deszcz:eek: więc czeka mnie odsiatka domowa :confused2: tak podobnież ma padać do końca tygodnia aaaaaaaaaaaaaaaaaa w niedzielę!!!!!!!!!!!!!!! ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Zwariowala...Tygrys,ja mieszkam niedaleko kola polarnego,tu juz nawet psow nie ma coby du...szczekaly...:szok::-D:-D:-D

Jeeeesteeeem :-D

Teraz uwaga moje dziecko spało BEZ pobudek do ...... 8:40 :szok:. Pierwszy raz tak długo spałam od porodu :szok:

Kokusia ogromne gratulacje dla Natalki.

Ola co sie stało ?:-(

witamy sie i my:tak:
u nas noc nie wyspana, dziecko co chwile sie budzilo:-(, mnie ciotka nawiedzila:-(, a po cesarce mam dosc bolesne i obfite, wiec nocka do d...:-(
pogoda beeee:-(, poniedzialk beee:-(, wiec trzeba sie kawy napic:tak::tak::tak:

Blizniaczki, tylko, że on twierdzi, że to ze mną jest problem, a nie z nim :no::crazy::wściekła/y::wściekła/y:, i chyba by mnie wyśmiał jak bym mu tak powiedziała :crazy:

a może powiedz mu że chcesz, żebyście się razem do takiej poradni wybrali?

Aaaaaaaaaaaa Fifi zaczyna spać tylko raz w ciągu dnia:-(:-(:eek: jeny masakra jakaś :szok::szok::eek: ale cóż wszystko co dobre kiedyś się kończy:-(

Bartek też :eek: w dodatku dwie drzemki to dla niego za dużo, ale jedna jeszcze chyba za mało i popołudniu już jest marudny :eek::eek::confused2:

u nas też deszczowo :crazy:

Kaja....po prostu brak mi słów :( wino do tej pory stoi w kuchni nawet nie otwarte...

co się znowu dzieje, Olu?

Teraz uwaga moje dziecko spało BEZ pobudek do ...... 8:40 :szok:. Pierwszy raz tak długo spałam od porodu :szok:

dlaczego inne dzieci umieją spać normalnie, a mój nie? :no::no::no::no::no::no::no::no: kiedy ja się w końcu wyśpię????????:eek::eek::eek::-(:-(:-(:-(:-(

u nas noc nie wyspana, dziecko co chwile sie budzilo:-(, mnie ciotka nawiedzila:-(, a po cesarce mam dosc bolesne i obfite, wiec nocka do d...:-(
pogoda beeee:-(, poniedzialk beee:-(, wiec trzeba sie kawy napic:tak::tak::tak:

zgadzam się ze wszystkim... też mnie budził dzieć, też mam po cesarce obfite i bolesne miesiączki, też mam pogodę do kitu i w ogóle... ehhh :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry