reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj:tak::-D

gratuluje Kacper wczoraj dał swoje pierwsze dwa kroczki:tak:

witam z kawka;-)

nocka taka sobie do 3 maly spal a jak sie obudzil to mielismy mala wojne do 5 :crazy: jak zasnal to dopiero sie obudzil;-) no i nocka bez cycka nawet sie nie dopomina narazie zostaje nam w poludnie chociaz dzisiaj raczej nie mam przepelnionych to moze tez zrezygnuje;-)

Jestem niepocieszona,ze nie jedziemy do Pl na swieta...Juz drugi rok....Ale w tamtym trzeba bylo Marysie urodzic w szpitalu,a nie w drodze.:-D
A teraz liptonada...Amo ma tyle pracy,ze ni dy rydy...Dobrze,ze dziadki tez nie jada...ufff:eek:

Dzien dobry :tak:
Dzis mam wolne a jutro ruszamy juz na calego z praca. Mam nadzieje ze nam pojdzie:tak:

Chce isc z Cyprianem do fryzjera bo ma juz dlugie wloski ale nie chce go znowu tak samo strzyc (na amerykanskiego zolnieza) czyli gora troszke dluzsza, boki króciutkie. Chcialabym zrobic mu jakas super fryzurke ale nie mam pomyslu. Proszę o podpowiedzi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry