Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Gratulacje dla Lutusia
Ja już się nie mogę doczekać chodzenia;-)

Ja już się nie mogę doczekać chodzenia;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gratulujemy, coraz więcej dzieciaczków maszeruje, my narazie tylko za rączki.Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj![]()
Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj![]()

ja mialam prasować ale chyba pójdę wcześniej spać na wszelki wypadek

Ja wpadlam sie pochwalic ze Lutus rozchodziln sie na calego. Do wczoraj puszczal sie i stawial 2-3 kroczki i dalej na 4 a dzis juz przeszdl kilka razy caly pokoj![]()
Wcześniej podobnie stało sie z dwoma lalkami i wózeczkiem
Więc mam świadomość tego, że kupując pod choinkę prezent Hanii, tak naprawdę kupuję go też Jasiowi
Więc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. I już wiem, kto będzie na tym punkcie szalał...
u nas nocka lepsza mały znowu budził się tylko 3 razy,w końcu zaczynam troszke odżywać po przesypianych w miare nockach,wczoraj D przyczołgał się z bombonierą
oczywiście jak tylko mały ja zobaczył to sie rzucil na mnie
chyba nie docenialam tego swojego dżamonia
może faktycznie sie zmienił...bo wszysto na to wskazujePytio a gdzie kupujesz ta kaczuszkę drewnianą???? widziałam latem dziewczynkę kiedyś z taka kaczuszką na spacerze i strasznie mi się spodobała , zwłaszcza jak śmiesznie nóżkami przebieraWięc będzie autko-jeździk i drewniana kaczuszka do pchania. ..

u nas szaro i ponuro , bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee