tygrysek82
Fanka BB :)
to jeszcze zostaly wolne terminy na czerwic i sierpieńMamusia, nie ma problemu, bardzo będzie miło poznać Cię osobiście, chociaż czuję ze sie juz dośc dobrze znamy.
Tygrysku, no problem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jeszcze zostaly wolne terminy na czerwic i sierpieńMamusia, nie ma problemu, bardzo będzie miło poznać Cię osobiście, chociaż czuję ze sie juz dośc dobrze znamy.
Tygrysku, no problem

oki, ale wiesz ja nie zartuje, jade i tyle, juz od jutra zaczynam rzucac kase do skarbonkiMamusia, nie ma problemu, bardzo będzie miło poznać Cię osobiście, chociaż czuję ze sie juz dośc dobrze znamy.
Tygrysku, no problem

Edziu proponujesz zebym samotny wieczór spędziła przed telewizorem i ogladała umięśnionych , spoconych facetów
No co TY![]()
fajnie mają dziewczyny z tymi spotkankami z kumpelkami z bb, też bym chciała.
A gdyby ktoraś z Was wybierała sie w mim kierunku, to serdecznie zapraszam
ja oglądam, bo mi ciocia kazała ;-)
, a Ty lepiej nie oglądaj i poczekaj na męża 

, już zamykaj oczy 

, KOCHAM MORZEEEEE !!! plaże, piasek .....:-( a tu nic ...hmmmmmmm ma nadziej e ze z wyżywieniemoki, ale wiesz ja nie zartuje, jade i tyle, juz od jutra zaczynam rzucac kase do skarbonki
a ta twija oferta to z wyzywieniem czy bez![]()

ja w ramach rekompensaty moge służyc za gosposię 

edus, ale jak to nic![]()
A ja chciała bym mieszkać baaaardzo nad morzem i np. spotkać się z Tobą, ale tak odległość, KOCHAM MORZEEEEE !!! plaże, piasek .....:-( a tu nic ...

, a piaskownica sie nie liczy

Miałam problem, żeby wszystko nadrobić
No i i tak się pogubiłam 
Dziewczyny padam na twarz. Moje dziecko postanowiło zwariować. Albo korzysta z młodości przed 1 urodzinami. Plecami się nie mogę do niego odwrócić bo drze się jakby go ze skóry obdzierali. Jak go postawie nie ziemię - wrzask,płacz. Jak mu zabrałam pilota - bo mu nie wolno - darł się 20 minut.
Jak go odłożyłam spać do łóżka - wył w niebogłosy z pół godziny. Normalnie nie wiem. Staram się ignorowac te jego wrzaski ale już trzeci dzien tak szaleje.
Wczoraj ledwo obiad ugotowałam bo mi wisiał u nogi i ryczał. Dziś obiadu nie było![]()
Dziewczyny, nie martwcie sie o mnie, za jakiś czas mi przejdzie.
Nawet swięta mnie nie cieszą, w domu syf, a ja nie mam siły sprzątać.
Dołuje mnie cały czas firma mojego, jeździ non stop, a czym więc jeździ tym nbardziej nie ma pieniędzy, ja już nie mam do tego siły, cały dom i jego utrzymanie jest na mojej głowie.
I przez 2 lata nic się nie zmieni
hihihmmmmmmm ma nadziej e ze z wyżywieniemja w ramach rekompensaty moge służyc za gosposię
![]()
dobra dziewczynki ja juz powoli uciekam bo nielubie chodzic pozn spac z mysla o tym ze rano wstane nie wyspanaDoBRANOC

i rano właśnie jestem zoooombii
:-(