Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam;
jestem zdepnięta jakaś.
Agatkas ja myślę, że ty po prostu jesteś wygłodniała nas i dlatego tak się niecierpliwisz;-)

i ma 73 cm...teraz słodko lulka,a mamusia działa, sprząta, gotuje i siedzi na kompie, poki wuja nie ma....
.nie mam już sił....naprawdę....chyba wypełnimy wniosek z miśkiem o lokal socjalny...a nóż się uda,bo tak dalej nie da się żyć....jakby ktos mógł mi napisac gdzie to sie składa i jak mniej wiecej ma to wygądać byłabym wdzięczna....
, aha i my musimy co roku dostarczać do nich nasze zaświadczenia o dochodach, jest to konieczne, żeby wiedzieli czy jesteś w stanie utrzymać dane mieszkanie ... są jakieś mininalne i max. granice w których musicie się zmieścić .Edee dziękuje slicznie.....Kana ja właśnie 2 miesiące temu dostałam takie mieszkanie, tyle, że nie socjalne, a komunalne.
Nie wiem, czy u Was jest coś takiego jak ZBM (zakład budynków miejskich), albo podobna instytucja ... u nich składasz wniosek i czekasz ... ja czekałam chyba 7 czy 8 lat na mieszkanie socjalne, ale jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to go przepisałam, na komunalne ...musisz tam zajść powiedzieć ile osób mieszka na ilu metrach i wogóle (sami będą pytać) o to co ich interesuje ... nie wiem, jak mogę Ci jeszcze pomóc, aha i my musimy co roku dostarczać do nich nasze zaświadczenia o dochodach, jest to konieczne, żeby wiedzieli czy jesteś w stanie utrzymać dane mieszkanie ... są jakieś mininalne i max. granice w których musicie się zmieścić .
już myślę żeby się dziecia pozbyć, hahah 

). Tak czy tak, nic nie szkodzi żeby złożony wniosek sobie leżał... i tak na w miarę dobre mieszkanie czeka się u nas ok 10 lat 
Dobrze że mamy swoje mieszkanie, bo od miasta to byśmy się nie doczekali