reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
halo :blink:

a ja jakoś nie przepadam za świętami wielkanocnymi :sorry2:

Myszqo, Jasiu jest niepokonany ;-)

Byliśmy dzisiaj u pediatry, dostaliśmy antybiotyk. Powinno szybko przejść...

Pogoda dzisiaj super :tak: a my nadal kurtki przejściowej dla Bartka nie mamy. Jeszcze w sobotę z rana pójdę do jednego sklepu, może tam coś fajnego będzie.
My też nie mamy, ani kurtki ani czapeczki ani bucików. W sobote jadę na zakupy ale wątpie żebym coś kupiła (bo jadę nie w to miejsce co chce).

Mały właśnie dorwał się do mojej biżuterii :szok:

Myszqo Jasio jest super ;-)

Ollcia zdrówka dla Bartusia.

Madzienko nie daj się chorobie.

dziecko na chwilę zajęło się soba...:dry:ciakawe na jak długo:confused::baffled:

bylismy na szybkim spacerku bo musiałam koniecznie do tesco uderzyć bo mi się zapasy moich pamperów skończyły a tu końca odwiedzin nie widać:oo2::huh:
mam nadzieje,że nic Alexowi nie bedzie,bo przecież na antybiotyku jest....zaczął w niedziele...a po jakim czasie wy wyłazicie na spaceringi z chorowitkami?:confused::blink:

Olciaa zdrówka dla małego....

Hej Laski!!
Melduję się po długiej nieobecności.
Przepraszam że się długo nie odzywałam. Z resztą i tak już pewnie o mnie zapomniałyście:-(
Przysypiam często i jestem zmęczona. Nie mam na nic czasu. Od wczoraj dopiero jestem na zwolnieniu lekarskim na 2 tyg, więc do świąt. Wreszcie odpocznę. Nie mogę dźwigać - b. mnie boli brzuch a zuśkę czasem dźwignę - bo nie dam rady inaczej.Diś jestem sama. Mama pojechała do siebie a męzyyk do jutra na szkoleniu (cały tydzień:szok:) Od kilku lat tak nie było, ale dostał bardziej wymagający etat niedawno. Nie mogę się doczekać, bo jestem b. przywiązana do niego....

Mam pytanko, czy wasze malce też mają marudne dni?? Bo moja nauczyła się marudzić i tak nieraz "dziamga" - nie pokaże o co chodzi - tylko tak bez powodu :no:. Dziś w miarę ok. cały dzień, teraz tylko przez chwilkę zaczęła miałkać. Ale wczoraj to masakra - prawie cały dzień....:no:

Ostatnia edycja:
oj Ewelw nie chciałabyś wiedzieć jakim maruda potrafi być Alex:dry:
o nockach juz nie wspomne:no::no:

jutro mezyk juz bedzie z Wami wiec Ci pomoze...i od razu bedze Ci lepiej:tak:zycze wytrwałości...na kiedy masz termin?

Agaciu, my już kupiliśmy buciki i czapeczkę, ale nie mogę trafić na kurtkę która by nam się podobała :sorry2:

Pyciolku, nam pediatra powiedziała że w połowie przyszłego tygodnia możemy iść na spacerek jeśli będę widziała że jest ok.

Ewelw, ja nie wiem czy w ogóle będziemy się decydowali na kolejną dzidzię... narazie nie planujemy.

hej

Zaczęłam pisać do was posta a mój syn w tym czasie wysypał po całym pokoju 80 szt swoich plastikowych piłeczek -zwariuje-.
my mamy 250:-D:-D czasem wariuje jak je widze:baffled::-D:-D

Moje dzisiejsze motto: "Bądź jak gołąb - sraj na wszystko!" :)
oooboskie:-D:-D

witam baby:-):-) u nas wiosne czuc:tak::tak::tak:dziecko uspione, jutro weekend wiec czas na piwko z sokiem;-);-) jakos tak mam pelno energii ostatnio:tak::tak:moze to dlatego ze wiosna nadchodzi:sorry2: w pracy fajnie nadal nie zaluje decyzji o powrocie wrecz jestem szczesliwa z tego powodu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:w domku tez fajnie , tylko w filipka troche diabelka wstepuje:zawstydzona/y:
Myszko jak zobaczylam zdjecia doniczki to o malo z krzesla nie spadlam :szok::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry