Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też nie mamy, ani kurtki ani czapeczki ani bucików. W sobote jadę na zakupy ale wątpie żebym coś kupiła (bo jadę nie w to miejsce co chce).halo
a ja jakoś nie przepadam za świętami wielkanocnymi
Myszqo, Jasiu jest niepokonany ;-)
Byliśmy dzisiaj u pediatry, dostaliśmy antybiotyk. Powinno szybko przejść...
Pogoda dzisiaj supera my nadal kurtki przejściowej dla Bartka nie mamy. Jeszcze w sobotę z rana pójdę do jednego sklepu, może tam coś fajnego będzie.

ciakawe na jak długo

) Od kilku lat tak nie było, ale dostał bardziej wymagający etat niedawno. Nie mogę się doczekać, bo jestem b. przywiązana do niego....
. Dziś w miarę ok. cały dzień, teraz tylko przez chwilkę zaczęła miałkać. Ale wczoraj to masakra - prawie cały dzień....

zycze wytrwałości...na kiedy masz termin?Dzięki!!!!!!!!!jutro mezyk juz bedzie z Wami wiec Ci pomoze...i od razu bedze Ci lepiejzycze wytrwałości...na kiedy masz termin?

my mamy 250hej
Zaczęłam pisać do was posta a mój syn w tym czasie wysypał po całym pokoju 80 szt swoich plastikowych piłeczek -zwariuje-.

czasem wariuje jak je widze

oooboskieMoje dzisiejsze motto: "Bądź jak gołąb - sraj na wszystko!"![]()

dziecko uspione, jutro weekend wiec czas na piwko z sokiem;-);-) jakos tak mam pelno energii ostatnio
moze to dlatego ze wiosna nadchodzi
w pracy fajnie nadal nie zaluje decyzji o powrocie wrecz jestem szczesliwa z tego powodu
w domku tez fajnie , tylko w filipka troche diabelka wstepuje

a dobrzeTygrysku...a jak z teściówą się dogadujecie?:-)

juz sie nawet przyzwyczailam do jej obecnosci
no i zawsze obiadek na nas czeka jak wracamy z pracy