reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez bylam sylwestrowa grudniowka Aguś w poprzedniej ciąży :tak: Urodzilam 28.12 (w nocy z 27/28) i mysle ze super ta date wybralam bo zdazylam sie najesc na swieta a w sylwestra bylam juz z synkiem w domu :-D Kazdy mi mówil ze mam poczekac do nowego roku bo wtedy wchodzilo becikowe i mialo byc od stycznia ale wtedy mnie ten tysiak w ta czy w ta nie interesował, tak mi bylo ciezko ze chcialam urodzic jak najszybciej. Okazalo sie pozneij ze becikowe dostaly mamy ktore urodzily od listopada wiec sie zalapalam ;-)

reklama
Kurczę , a ja sie właśnie rozchorowałam, boli mnie gardło, mam wielki katar i co jakis czas temperaturę. Bardzo martwię się, że zaszkodzi mój stan zdrowia mojemu synkowi :( To starszne, bo w niedzielę wyjeżdzamy na urlop, a tu chora :( buu.... A jak wy może byłyście chore to co Wam pomogło w leczeniu?

no raczej nic nie zjemy na wigilie :-( Pierogi z kapusta i grzybami odpadaja w zupelnosci bo kapusta i grzyby, rybka odpada-no chyba ze gotowana czego nie przełkne, ewentualnie barszczyk bedzie mogly zjesc, salateczki, sledziki odpadaja :-( Ja sobie w listopadzie urzadze kolacje wigilijna chyba :-)

Ja tak sobie myślę, że najbardziej to chciałabym urodzić tak, żeby na święta być już w domku.
Jeśli chodzi o rodzenie w Sylwestra, to mam jakieś dziwne obawy... pijani lekarze itp:baffled:.

Cyprysiowa dlaczego nie wolno grzybków?

no raczej nic nie zjemy na wigilie :-( Pierogi z kapusta i grzybami odpadaja w zupelnosci bo kapusta i grzyby, rybka odpada-no chyba ze gotowana czego nie przełkne, ewentualnie barszczyk bedzie mogly zjesc, salateczki, sledziki odpadaja :-( Ja sobie w listopadzie urzadze kolacje wigilijna chyba :-)
Cyprysiowa - zaje..isty pomysł z tą wigilią w listopadzie!! Też się na to piszę!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry