madzia1225
Wdrożona(y)
okruszek1 ja takze jestem w 9tc ciazy i oponka na brzuszku zaczela sie powiekszac
wiec to chyba normalne...
a kilka kilo wiecej to nic dziwnego a bardziej przyjemnego bo kochanego ciala nigdy nie za wiele
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i pomaga zjedzenie czegoś przed spaniem i zaraz po obudzeniu sie chociaż pół kromki chleba muszę przegryźć !
chociaż cięzko ją uziemić i zachowuje sie jakby miała robaki ;-)
w pierwszej ciązy to miałąm zakaz i to do 38tc
Teraz niby nie mam zakazu ale jakoś opory mam, oczywiście nie jestem taką zmorą i czsem ulituję sie nad chłopem 

A Wy co o tym myślicie????Medio po wizycie napisz koniecznie jak było
Ja wybieram się dziś do fryzjera i tak sobie myślę o tym jak mnie nastraszyli,że dziecko urodzi się rude...Bzdura.Ja tam wierzę w geny,a nie w takie rzeczy....Ale przyjemnie mi nie jest:-( A moje włosy nadają się już tylko do obcięcia.Za długie,za dużo i za gorąco.Więc i tak obetnęA Wy co o tym myślicie????
W takim razie zaraz się zbieram i lecę do fryzjera
A ja dopiero teraz przesłuchałam piosenkę Edyty Górniak do której podałaś linka...Przepiękna....Jeszcze mi cieknie z nosa,bo oczywiście popłakałam się;-) Jest cudowna! I jeszcze piękny głos Edyty....Łezki poleciały;-)

,miałam w tym roku nie jechac do PL, ale jak się wykurzę, to nikt mnie nie zatrzyma.