reklama

Grudniowe mamusie 2008

Medio a w jakim mieście mieszkasz w UK może blisko mnie to byłoby nam raźniej z brzuszkami:-)
ja muszę wybrać sie do położnej ale mi sie nie chce jak pomyśle ile to czasu trzeba na wszystko czekać a lecę 19 maja do Polski to tam sie przebadam i zrobię USg a nie tak jak tu robią przez całą ciąże 2 razy parodia, moja córcia sie tu urodziła i za drugim usg obróciła sie dupka i nic nie było widać wiecie ze nie zrobili mi kolejnego usg.

hagata pozycja na misie też nie jest zła:tak:
Kochana a tak wogóle to nie ma przeciwskazań by leciec samolotem w czasie ciąży, bo ja bardzo bym chciała polecieć do Polski,ale sie boję. Napisz mi co wiesz na ten temat.
Ja mieszkam w okolicy Nottingham, a Ty?

reklama
Medio moja kuzynka przylatuje już drugi raz więc wygląda no to , że nie ma przeciwskazań. Wiem tylko że niektore linie lotnicze sprzedają bilety do 32 tc. Acha no i mówiła mi że będzie chyba wykupywać dodatkowe ubezpieczenie.

Dzięki, ja bardzo chcę przylecieć,pójść sobie do Polskiego ginaidt. Może zarezerwuję sobie bilet tak pod koniec lipca, bo tu w UK wakacje są dopiero od 20 lipca, a mój synek chodzi tu do szkoły.

Medio ja mieszkam w Warrington.
co do lotu samolotem to nie ma żadnych przeciwwskazań chyba że Ty źle byś sie czuła i lekarz by Ci zabronił. Ja z córcia w ciąży latałam i było ok. teraz tez lecę 19 maja do Polski bo mam komunie chrześniaka i przy okazji pobędę w domku 3 tygodnie;-)

takie zasady posiada EASYJET..(latam tymi liniami ). Zgodnie z naszymi zasadami, kobiety w ciazy do 27 tygodnia wlacznie moga podrózowac bez zaswiadczenia lekarskiego. Kobiety w ciazy miedzy 28 a 35 tygodniem wlacznie powinny posiadac zaswiadczenie lekarskie potwierdzajace, ze stan zaawansowania ciazy zezwala na odbycie podrózy samolotem. Lekarz prowadzacy powinien wystawic odpowiednie zaswiadczenie lekarskie - swiadectwa wystawione przez uprawniona polozna nie sa akceptowane. Kobiety w 36 tygodniu ciazy i dalszych nie moga odbywac podrózy samolotem i dlatego kazda podróz powrotna musi zakonczyc sie przed 36 tygodniem ciazy.

Hey mamuśki:-)

Ja dzisiaj tak się źle czułam , że dopiero teraz zajrzałam do Was.
Piszcie jak się czujecie i jak dzidzie także:-)

marzycielka dziś czuje sie dobrze ale wczoraj to cały dzień chorowałam i w wc spędziłam masakra:-(

mam nadzieje że Ci już lepiej

marzycielka dziś czuje sie dobrze ale wczoraj to cały dzień chorowałam i w wc spędziłam masakra:-(

mam nadzieje że Ci już lepiej

Mnie półtora dnia głowa tak bolała , że prawie płakałam i cały czas mnie mdliło:baffled:
Ah te pierwsze 3 miesiące .
Musimy się razem trzymać:-)

reklama
Witam Grudniowe mamusie :-) Ja mam termin na 31 grudnia, ale to jeszcze nic pewnego dokładnie za tydzień pierwsze USG nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę swoje maleństwo :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry