reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez najpierw miałam badania krwi i moczu oraz badania na fotelu a 3 tyg. później pierwsze USG:tak:
Teraz 19 maja mam wizyte na fotelu i założenie kart ciązy a 26 maja 2 USG:-D

reklama
no właśnie sie dowiedziałam od kolezanki ze jak przyniose wyniki to wtedy dostane skierowanie na usg troche sie juz uspokoiłam :-) ale wogule u mnie trzeba czekac od 6 rano zeby sie dostac tzn ciezarnenie, i dzisiaj najpirw kazali ustawic sie tym co nie sa w ciazy bo przyjmuja tylko 15 osob a potem ciezarne sobie mysle fajnie wejdziemy pierwsze . a co sie okazalo mielismy wchodzic tak jak predzej byłysmy pokolei. a mi tesciowa stala od rana w kolejce bo jak bylam ostatnio to niebylo tyle osob i kazdy normalnie do rejestracji wchodzil i wiedziałam tylko jaka babka jest przedemna a niewiedziałam ile jest przed nia. i poszłam sobie na herbatke do tesciowej bo on zawsze sie godzine spuznia i jedna kobiete trzyma jakies 10 min ja przychodze a tej babki juz niema :-) ale wpusciły mnie kobiety jedna tylko sie zucała .

Ja nie rozumiem co to za badania bez usg jak moze wiedziec lekarz czy wszystko jest w porzadku jak oni to badaja? zastanawiam sie nad tym bo bylam u gina i zawsze mam usg czy w ciazy czy nie w ciazy.

Ja nie rozumiem co to za badania bez usg jak moze wiedziec lekarz czy wszystko jest w porzadku jak oni to badaja? zastanawiam sie nad tym bo bylam u gina i zawsze mam usg czy w ciazy czy nie w ciazy.

no to powiem ci , że masz super:-)
Ja miałam zwykłe badanie i lekarz potwierdził ciążę przez dużo zwiekszoną macicę i test zrobiony przeze mnie a potem po 2 tyg tylko USG zrobił .

Tak wyglądało moje potwierdzenie ciąży.
Lekarz kazał później przyjść na USG żeby było więcej widac i było o wiele więcej widać! Bo juz machała rączkami dzidzia:-):-)
A teraz za tydzień USG w 12 tyg.:tak:

A ja mam pytanie do WAS wiem , że to może za wcześnie ale czy już wiecie gdzie będziecie rodzić? W szpitalu, klinice, Domu Narodzin czy w domu? I jaki chcecie poród normalny czy rodzinny?;-)

Ja zamierzam urodzic w Domu Narodzin rodzinnie :happy:

Dom narodzin

Ciekawi mnie gdzie Wy będziecie witać swoje pociechy i co uważacie na rózne Ośrodki dla rodzących mamuś :-):-)

reklama
A ja się boję porodu rodzinnego i chyba nie mam ochoty, żeby mąż oglądał mnie zmęczoną.

Zazdroszczę wam, że już macie wszystko zaplanowane...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry