vive
Fanka BB :)
pyciolku-wszystkiego naj naj na nowej drodze życia i dużo, dużo miłości. Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale byłam cały weekend nad morzem i dopiero wczoraj wróciliśmy.
A tak w ogóle dzień dobry. Ja w końcu wróciłam do domu po 1,5 miesiąca i muszę wszystko doprowadzić do jakiegoś porządku. Wczoraj na przykład zrobiłam trzy pralki prania a dziś kolejne
A tak w ogóle dzień dobry. Ja w końcu wróciłam do domu po 1,5 miesiąca i muszę wszystko doprowadzić do jakiegoś porządku. Wczoraj na przykład zrobiłam trzy pralki prania a dziś kolejne

co ma znaczyć:" Ja sam "
bo ja dzis doszlam do wniosku ze chyba od jakiegoś czasu to przechodzimy :-( Kacper stalsie poprostu okropnie uparty wszystko musi byc tak jak on che , na spacerach nie chce dac raczki jak przechodzimy przez ulice ja go lapie na sile a ten mi sie wygina siada na kolanach itp. bije nas juz prubowalam nawet mu oddawac tzn jak on szczypie mnie ja szczypie go zeby wiedzial ze to boli ale on sie wtedy na mnie obraza ze mu robie ała i za chwile i tak swoje robi i moglabym tu tysiace przykladow wymieniac
a najgorsze jest to ze jak taki jest doprowadza mnie do szalu i wytraca z rownowagi a dzis jak sie zorientowalam ze to moze byc bunt to we wszystkich artykulach tak madrze pisza zeby sie nie denerwowac i niedac wytracić z rownawagi tylko moze mi ktorać powiedziec jak :-(