reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka gratulację !!!!

Witajcie

U nas już jest -18 stopni

Dzisiaj byliśmy na saneczkach, małemu podobało się niesamowicie, ale największą frajdę miał jak właził w sieg po kolana :)

Poszałm dzisiaj do PLUSA dokupić Mateuszkowi spodnie na szelkach do kurtki, wzięłam jeszcze dresiaki i oakazało się , że mam sobie wybrac trzecią rzecz za darmo :). Mają teraz taką promocje - KUP 2 , trzecią dostaniesz gratis :)))

Jak już pisałam wczesniej w sobote bylismy na osiemnastce, mały tańczył do 22:30, był niezmordowany :)

A w tą sobotę robimy małemu imprezę "dwulatkową" :)

Agacia a co to za PLUS????

reklama
Dziekuje Dziewczynki:-)
Ciesze sie, ze mam juz to za soba. Wiecej dzieci juz rodzic nie bede:-D
Zdjatka wkleje jak juz bedziemy w domku:tak:

Do nas tez zima zajrzala. Wczoraj caly dzien sypalo, dzis zlapal konkretny mrozik, mam nadzieje, ze to jeszcze nie ostateczny atak zimy;-)

Agatkas chyba bedzie Zuzia:-D Choc wszyscy w szpitalu sie smieja, ze to imie absolutnie do niej nie pasuje, zgodnie z trescia piosenki "...Zuzia lalka nieduza...":-D

No piękne imię:);) Ja jakbym miała synka to na miałby Filip prawdopodobnie:)

Dziekuje Dziewczynki:-)
Ciesze sie, ze mam juz to za soba. Wiecej dzieci juz rodzic nie bede:-D
Zdjatka wkleje jak juz bedziemy w domku:tak:

Do nas tez zima zajrzala. Wczoraj caly dzien sypalo, dzis zlapal konkretny mrozik, mam nadzieje, ze to jeszcze nie ostateczny atak zimy;-)

Agatkas chyba bedzie Zuzia:-D Choc wszyscy w szpitalu sie smieja, ze to imie absolutnie do niej nie pasuje, zgodnie z trescia piosenki "...Zuzia lalka nieduza...":-D

U nas tez chyba bedzie Zuzia:)

Asiulka-gratulacje!!! No to się namęczyłaś z taką dzidzią!!!

Byłam dzisiaj u lekarza i na szczęście nic się nie dzieje. Szyjka długa na 4 cm, ale na wszelki wypadek mam brac nospę 2 razy dziennie. Ulzyło mi, bo troche się bałam.

A teraz uwaga-MÓJ SYN SAM ZASNĄŁ W POKOJU OBOK BEZ PŁACZU!!!!!
Ale jestem szczęśliwa, mam nadzieję, że tak juz będzie codziennie. Wcześniej jak położyłam w nowym łóżku misia, to przynosił mi go i pokazywał, że misio płacze....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry