reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My zaczynamy szkołę od 8 września spotkania w każdy poniedziałek i środe o 19.15 i trwać będą do 10 listopada a termin mam na 25 listopada:-) Może zdążymy skończyć.;-)

:tak:Czesc dziewczyny,
Wczoraj sie tyle naprodukowalam, i napisalam i mi nie zatwierdzilo:wściekła/y:

Mi tez jeszcze z piersi nic nie leci;-)
I tez nie moge spac w nocy, przez co jestem juz wykonczona:no:wiecie, jestem juz powoli zmeczona, i chcialabym zeby juz bylo po wszystkim....Jutro ide do lekarza, zeby cos poradzil na to spanie, bo 12 tygodni bez snu raczej nie wytrzymam:baffled:
Ja do pomocy bede miala polozna, bo ja "wynajelismy", bedzie z nami rodzic i jest do naszej calkowitej dyspozycji. Mieszkam w Niemczech, moja mama chetnie by przyjechala, ale moj maz jest przeciwko. Wlasnie tak by bylo jak mowicie, nie ubieraj w to bo za zimno,cieplo itd.itp. Ja znowu mojej tesciowej nie chce na oczy ogladac, wiec wyjdzie sprawiedliwie, :tak:
U nas szkola rodzenia zaczyna sie 6 tygodni przed terminem.

Witajcie

Dzisiaj byłam na wizycie u mojej ginki, mówiłam jej, że mnie boli nerka, powiedziała mi ze pewnie mocz mi sie osadza i ja ból nie ustapi długi czas to do szpitala na kroplówkę :-(.

Jutro jade na USG :-D, bardzo się cieszę i juz się doczekać nie mogę :-D, mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze.

Dziewczyny - mam nadzieję, że się nie pogniewacie, znalazłam takie zdjęcie na str. mojej szkoły rodzenia przy szpitalu w Grójcu (myślę, że ciekawe) więc postanowiłam wkleić.......
Nie wiem jak wy, ale ja się wzruszam, gdyż to będzie moja pierwsza dzidzia....
baner071tr1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry