reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mojego lekarza odziwo nie ma a jest uwazany za najlepszego u nas w miescie nawet przez lekarzy znajdujacych sie na liscie. Moze nie ma dlatego ze nie pracuje nigdzie w szpitalu czy przychodni, ma teraz juz tylko prywatna praktykę. Ale jest dwóch lekarzy. Jeden prowadzacy mnie jak lezalam ostatnio w szpitalu i jeden co mi robil połowkowe usg z cyprianem:tak:

Myszqa mamy termin na 20 grudnia :-)

Dorotka23, troszkę nieprecyzyjnie napisałem, nie mamy zamiaru rodzić w domu tylko że mamy położną którą będzie odbierała poród ale w szpitalu w którym pracuje :-) na dodatek mamy obok także sąsiada lekarza chirurga także spokojniejszy sen będzie :-D na dodatek urodziła mu się tydzień temu mała Lilianka także są na bierząco... ale jak go pytałem o pediatrie to fajnie to ujął, że leczenie takich dzieci to ma więcej wspólnego z weterynarią niż z medeycyną :-D:-D:-D i trudno się z nim nie zgodzić :-p

Z tego co tam widzę i wyczytałam, tocą to lekazre którzy mają takie Londyńskie certyfikaty specjalistyczne, co oczywiście nie przesądza o tym czy są najlepsi czy nie bo i bez certyfikatu można być bardzo dobrym lekarzem i ultrasonografem nie?:)

W każdym razie babeczka do której teraz w niedzielę jadę - jest na tej liście:)

Kukusia31 ale masz fajnie ze z tym nocniczkiem zazdroszcze ci.
Sawka6 ja tez sie zapisalam do szkoly rodzenia od 6 pazdziernika bede pierwszy raz bo z synusiem nie zdarzylam i tez jestem ciekawa czy bedzie fajnie.

Ja jestem sama w belgi i doskonale sobie radzilam i nawet do tej pory nigdy nikomu nie zostawiam synka bo np; chcemy isc gdzies albo nawet do gina wszedzie idzie z nami mam kolerzanki ktore proponuja popilnowac cypka ale ja nigdy go nie zostawiam umarlabym chyba.
Dzisiaj bylam zapisac sie na kurs informatyczny i meza na jezyk niemiecki kursy wieczorne bedzie super.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry