reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko popieram zmianę!:-) Tzn. oba imiona są bardzo ładne ale Nikola ostatnio staje się ZBYT popularne... Ostatnio widziałam się z koleżanką, przybiegła taka "uhahana", że u niej w szpitalu (jest lekarzem) urodziło się podczas dyżuru 5 dziewczynek: 4 o imieniu Nikola i jedna Nikol (nie żartuję)
Niby przypadek...
Nie chciałam pisać by cię nie martwić, ale taraz jak ma być Oliwka:-D

Ja już padnięta, mimo, ze po pracy pospałam sobie godzinkę, lecę zaraz polezeć w wnnie, a potem spać.
Jak na razie to przytyłam 3,5 kg. Myślę, ze gdybym nie pracowała, tylko siedziała w domku, to pewnie byłoby więcej, bo jest wtedy więcej czasu na zachcianki i wymyślanie jakiś samkołyków, a tak gotuję i jem raczej na szybkiego. Za to w weekendy wymyślam, co bym sobie zjadła.
Do studniówki mam jeszcze tylko 2 dni

Cyprysiowa no to bedziemy swiętowały razme z naszymi maluszkami :-)

Ja przed chwilka zrobiłam sobie maseczke na buziunke i zaraz idkam lulku...kurcze trzeba się za siebie zabrac....jesce jakis krem na cellulit by sie przydał,bo cos mi sie zbiera na pupci....ale to juz pozniej bede walczyła.....

Słodkich snów mamuskom życze....do juterka:*

reklama
hej kochane:)
Widzę że się u Was niezłe zaminy zaczęły...iwan na ignaś nikola na Oliwka ale to fajnie tak wybierać i przebierać przynajmniej puki jeszce jest czas:-)
Ja dziś byłam u ginki wszytskie badania rewelacyjnie powychodziły, mocz też dobrze więc z nerką wszytsko w porządku:-D teraz dostałam skierowanie na obciążenie glukozą i juz sie boję tym bardziej że nie bardzo mogę jeść słodycze bo jest mi po nich niedobrze:-(
A tak w ogóle to ja dziś w podłym nastroju...pokłóciłam się z mężem, poszło jak wykle ostatnio o mieskanie u teściów...bo już mieliśmy w planach kupić mieszkanko ale troszkę nam jeszcze brakuje pieniążków na wkład własny więc trzeba poczekać, a on nawet nie chce słyszeć o wynajmowaniu...potem teściowie usłyszeli że się kłócimy i wkroczyli do akcji...że jak tak można żebym ja nie płakała, że przeciez jest dobrze, że oni sami przemeblują mieszkanie na przyjście wnusi jak ja będę w szpitalu...PARANOJA:wściekła/y:
no a teraz spać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry