reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa normalnie całkiem chętnie się objawimy, ale w domu mi nigdy nie po drodze do kompa a w pracy nie bardzo mam fotki i nie moge ich załączyć, ale obiecuje próbę poprawy :-)

Udało mi się stare fotki wkleić wieczorkiem opstrykam Kluske i jej Zośkowy brzuszek

Ostatnia edycja:
Ja też mało przybieram, ale lekarz nie mówił, ze to źle. sprawdza tylko czy dziecko rozwija się prawidłowo. Z tą wagą to różnie bywa, bo niektóre kobietki przybieraja przez całą ciążę 6-7 kg, a niektóre 15-20 kg. Ja z bliźniakami przytyłam 14 kg, więc mam nadzieję że teraz nie będzie więcej.

Mój mężuś wspomniał coś wczoraj o Zuzi, w sumie też mi się podoba to imię i chyba weźmiemy pod uwagę, podoba mi się też Zosia, ale już Zofia nie bardzo.

Dzień dobry :tak: pora się przywitać...

Ja na szczeście na razie śpię bardzo dobrze..dzisiaj wstałam o 10.20:laugh2:i nawet kochani panowie z administracji mi nie przeszkadzali :szok:

Pozdrawiam i zyczę milego dnia:tak:

To znaczy, że tylko ja przytyłam aż tyle i że jestem z tym sama tutaj :sad: Chyba najważniejsze jest nastawienia i muszę się nastawić że jeszcze przytyje z 9 razem 18 aaaaa buuuuuu no to mam doła :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry